- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.521
inşallah cnm insan o zaman stres atıyor rahatlıyor. bol eglencelerrOyy kiyamam sana.en kisa zamanda sen de kendine cevre edinirsin insallah canim uzulme
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm insan o zaman stres atıyor rahatlıyor. bol eglencelerrOyy kiyamam sana.en kisa zamanda sen de kendine cevre edinirsin insallah canim uzulme
![]()
altın her zaman kazandırıyor. 2 senede bu kadar arttıaltin hep kazandirir ki 85.5 dan almistim 100 gr . simdi oooooo :)
Maşallah Allah bereket versin :)altin hep kazandirir ki 85.5 dan almistim 100 gr . simdi oooooo :)
ayy çok değişik bir fikirmişinşallah canım.
vallahi bu yerde okudum gelen çabuk gitsin diye ayakkabısının içine tuz serpiyorlarmus ama hiç denemedim ben :)
Aa ben daha neler biliyorumyagli kolemen, kacamak, kapama, sutlu corba, patates bidesi
![]()
sorunlarinizi örtbas etmeyin mutlaka konuşun derim.Merhaba kızlar bende geldim babam lar la bizim oturduğumuz yer arası 4 .5saat civarı arabayla .biliyorsunuz iki gün önce esim le tartışmış annemlere gelmistim .bosanmak istediğimi falan da söylemiştim.dun eşim msj attı yarın gelip alacağım hazır ol diye bende hiç cvo vermedim bide tlf u kapattim bu güzel.cunku çok kırıldım ona.neysr ki bugün geldi sabahın körü neyse ki dönme niyetin olmamasına rağmen çıktım eşimle yola güzel bir yemek ve geçen beğendiğim yüzük hediye siyle affettirdi eve döndük yuzugumu çok beğendim şimdilik birikim yok![]()
Aynen cnm en eşimin aile m e karşı tavırlarından dolayı sürekli aynı sorunları yaşıyorum ama eşim ailem le olan sorunları buyuttugumu aradaki sevginin herşeyden önemli olduğunu söylüyor bende sevgi varsa saygı da olmalı diye dusunuyirum vel hasıl i kelam ailem e karşı kendini düzeleceğini ve asla boşanma lafını bile duymak istemediği söyledi kabul ettim ve bu son şansı olduğunu biliyor iyi olur inşallahsorunlarinizi örtbas etmeyin mutlaka konuşun derim.
gozun aydin bu arada
Ne desek yalan olur cnm misali.. ben olsam altın ama bir buçuk sene dene olur kimse bilemez altın 180 olur diyen var 130 olur diyen var hatta elimde altın var bayağı bu kadar dusecegine hiç sanmıyorum ama olsa çok fena zarar olacak ya nasip artikBu ay birikimimiz 5 bin tl. Hemen altın mı alsam acaba ata altın ne kadar 5 bine ne alabilirim acaba?yoksa vadeli de mi dursun 1.5 sene sonunda falan bozduracagiz kızlar?
bende gocmenim yoksa sende miiiii
Karisik benim. Baba tarafi gocmen, anne finlandiya kokenli amerikali. Ama ben gocmen kiziyimbende gocmenim yoksa sende miiiii
Altını işte evde saklamaktan korkuyorum ama vadeli de tutmak da istemiyorum çünkü hep yiyoruz o zaman malesef.Ne desek yalan olur cnm misali.. ben olsam altın ama bir buçuk sene dene olur kimse bilemez altın 180 olur diyen var 130 olur diyen var hatta elimde altın var bayağı bu kadar dusecegine hiç sanmıyorum ama olsa çok fena zarar olacak ya nasip artik
Karisik benim. Baba tarafi gocmen, anne finlandiya kokenli amerikali. Ama ben gocmen kiziyim![]()
O biyolojik annem. Amerikada bulmuslar, evlenip ayrilmislar, falan filan.ne guzel nerde bulmuşlar birbirlerini
Bende göçmenimKarisik benim. Baba tarafi gocmen, anne finlandiya kokenli amerikali. Ama ben gocmen kiziyim![]()
Anladim canim bende dusunuyorumda kuveytten hesap acmayi insallah su an garantide var ama kuveytten pahali gramifiziki olarak cekersen aliyorlar bu ucreti canim
Isi pay olcer var mi yoksa kendini bosu bosuna kasma.herkese ayni fatura gelir ve bn en az odedigimde bile 300 oduyordum ama ev buyuktu herkes butun odalari yakiyordukızlar benim doğalgaz muhabbetinden sonra bayağı laf lafı açmış. kayınvalide hala bizde her gün gidecek oluyor gitmiyor. gidince daha rahat yazarim.
bizde bu eve yaklaşık 1 ay önce taşındık merkezi sistem. bakalim nasil gelecek.
İyi geceler @anka_misali mmİyi geceler kızlar. Bu gün de bişey almadım
@mavi_patikli beni kontrol edecekti. Hiç aklına bile gelmiyorum aşk olsun![]()