• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 sonunda sen de başladın artık o zaman.
İnanki ben senden daha zor durumdaydım.
Aylık 2.500 (kredi-kk ödemesi) vardı.
Onlara rağmen bu alışkanlık oldu.
@gulenyuzumsunsen de çok iyi bu konuda ondan da tüyolar alabiliriz :KK66:
Evet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız. :cry: Harca harca nereye kadar.

Evet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız. :cry: Harca harca nereye kadar.
Evet sonu yok canım
Şükür silkelendin 2018 senin için daha hayırlı olur inşallah üzülme

Kızlar selam
Aralık ayında vadeliye göndermek üzere 1000 lira , altın dolar almak için de 1000 lira ayırdım :KK76:. Vadeliye zaten dokunamam ama altın dolar almak için ayırdığım paraya da mümkün mertebe dokunmam istemiyorum . bakalım kısmet. karamelli_turta karamelli_turta benim aralık birikimime şimdilik sadece 1000 lira yazar mısın?. Üstüne ne kadar ekleyeceğim ocak ayında belli olur :KK200:

Erkek arkadaşım ile beraber tuttuğumuz balayı kumbarasından 305 lira çıktı bu ay. Bu paraya euro alıp onu da bankadaki balayı için açtığımız hesabıma ekleyeceğim p.tesi:KK200::nazar:

Herkese günaydın mutlu hafta sonları diliyorum. Dün itibariyle aile içinde olan 100 TL lik 12 aylık gün grubuna girdim.ocakta alacam birikim şart. Ama çocuğu mr a goturecem bakalım önce saglik

Kızlar selam
Aralık ayında vadeliye göndermek üzere 1000 lira , altın dolar almak için de 1000 lira ayırdım :KK76:. Vadeliye zaten dokunamam ama altın dolar almak için ayırdığım paraya da mümkün mertebe dokunmam istemiyorum . bakalım kısmet. karamelli_turta karamelli_turta benim aralık birikimime şimdilik sadece 1000 lira yazar mısın?. Üstüne ne kadar ekleyeceğim ocak ayında belli olur :KK200:

Erkek arkadaşım ile beraber tuttuğumuz balayı kumbarasından 305 lira çıktı bu ay. Bu paraya euro alıp onu da bankadaki balayı için açtığımız hesabıma ekleyeceğim p.tesi:KK200::nazar:
Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorum

Burdan mi topik. Bende sene 2012 de çocuk öncesi aktiftim reelde bile gorusmustum.

Son düzenleme:
Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorum

Ya çok teşekkür ederim :) . Erkek arkadaşım başta saçma buluyordu, ne gerek var ne kadar paramız varsa ona göre harcarız diyordu . Ben biriktirince ve biriktiğini görünce o da heveslendi." Ben de biriktireyim ortak olsun , gittiğimiz yerde kendine sen kendine pekin ördeği sipariş ederken bana tost söylersin" diyor:KK200::KK200:

Back
X