• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim dokuz ayda biriktirdim.
Ama bizim gelirimiz de guzel.
Toplam maaşimiz dokuz bin
Güzel dileklerin icin tesekkur ederim
Rabbim daha da cok versin canim.
geliriniz gayet güzelmiş.

bizim toplam gelirimiz 4500 4600 civari.
400 tl bakiciya veriyoruz.
ev geçimi vs derken yinede kenara atabiliyoruz cok şükür.

canım benim oğlum 8 yaşında.
sadece biz evde yokken bakiyor bakıcı bu da ayda 10 12 güne tekabül ediyor.
yarim gün okulda zaten.
ama gozum hiccc arkada kalmıyor cok seviyoruz biz manevi babanemizi
Tam gün calisiyosun galiba canim. Benim is saatlerim daha esnek. Bos günlerim var ogle aralarim filan derken oğluşumu sıklıkla görüyorum
Ayrica babasi da nobetci olunca ertesi gün ilgileniyor. İdari işlerde sürekli nöbet sistemiyle çalişiyor zaten

iyi aksamlar kizlar. benim maasim 4000 tl. esiminki de her ay degisken olmakla birlikte ortalama 6 bin.
3 bin ev kredisi, 600 araba taksiti ve 900 kres masrafimiz var sabit. kredi kartimiz 2000 civari. az az oduyoruz. 400 tl de gunlerim var bu arada her ay. mutfak giderlerine dikkat etmeyi ogrendim sayilir. ocak ayindan itibarwn 2000 biriktireyim diyorum.ama her ay birsey cikiyor. ve para zar zor yetiyor. gerci simdi vergiden dolayi esimin maasi 800tl kadar dusuk. bakalim.ocak ayinda ne yapicaz. siz olsaniz bu durumda her ay ne kadar biriktirebilirdiniz??

Tam gün calisiyosun galiba canim. Benim is saatlerim daha esnek. Bos günlerim var ogle aralarim filan derken oğluşumu sıklıkla görüyorum
Ayrica babasi da nobetci olunca ertesi gün ilgileniyor. İdari işlerde sürekli nöbet sistemiyle çalişiyor zaten
evet tam gün 8 saat.
3 vardiya.
ama bazen vardiyalarda esneklik olabiliyor.
bu aralar mesela 1.5 aydır gündüz gidiyorum ;)
ogle arasi gormek nerdee
ama eşimin de boş vakti cok

iyi aksamlar kizlar. benim maasim 4000 tl. esiminki de her ay degisken olmakla birlikte ortalama 6 bin.
3 bin ev kredisi, 600 araba taksiti ve 900 kres masrafimiz var sabit. kredi kartimiz 2000 civari. az az oduyoruz. 400 tl de gunlerim var bu arada her ay. mutfak giderlerine dikkat etmeyi ogrendim sayilir. ocak ayindan itibarwn 2000 biriktireyim diyorum.ama her ay birsey cikiyor. ve para zar zor yetiyor. gerci simdi vergiden dolayi esimin maasi 800tl kadar dusuk. bakalim.ocak ayinda ne yapicaz. siz olsaniz bu durumda her ay ne kadar biriktirebilirdiniz??
senin birikimin ev ve araba zaten öyle düşün. geriye ne kalırsa o da senin için ilerisi için kar olacaktir

senin birikimin ev ve araba zaten öyle düşün. geriye ne kalırsa o da senin için ilerisi için kar olacaktir
evet onlar da birikim ama akarken doldurmak laxim. kenarda biraz para her zaman olmali bence.bir de bu sene hamilelik dusunuyorum.Allah nasip ederse tabi. eger olursa ucretsiz izin kullanicam 2 sene. bu yuzden de birikmesi lazim bir miktar.

Canım bence her ay birikim yapabilirsin.
Tüm giderlerden harici birikim olarak bir ata ile yarım alabilirsin.

Bizim de toplam gelirimiz 5000 7000 arasi degisiyor.
Benim 360 tl ihtiyac kredim disinda borcumuz yok.
Kira aidat 800 tl.
Fatura cok kullanmadigimiz icin az geliyor
Kk toplam 2300 kaldi, ucak bileti 2 abiye kiyafet ceyiz ve aof gibi buyuk taksikler var.
yol masrafimiz 700 tl. ( sehir ici sehir disi toplam)
Esim sigara kullaniyor ama ne kdr ayirir bilmem
Yetiyor sukur, az cok ihtiyaci olanlara yardima dikkat ediyoruz,iki ailedende asla esirgemiyoruz, ve haftaici ayri oldugumuz icin bazi lukslerden kacmiyoruz.
Hic anlamadan ufak bir gayretle bu basliga koydugum hedefe ulastim.
Iki tane yakinimin dugunu ( kardesim ve esimin ailesinin buyuttugu kuzeni) kurban parasi ve kucuk bir tatil bir haftasonu kacamagina ragmen biriktirdim. Buda burda kazandigim bilinc sayesinde oldu. Hepinize cok tesekkurler..
Insanin her sartta kenarda parasi olmali

Kızlar hesap açıp 5000 gönderdim. Yarında bı 3800 gondericem ve yarısına bitcoin yarısına etheryum alacağım. Yeni birikimim bu yönde olucak ve kazandıklarını aylık bazda altına reel altına cevirecem malum çok düğün ev ziyareti bebek Nisan var ... Ve mevcut kredi çektiğim paradan 24bjn kaldı. Kredi borcum 1500 aylık insalllah Batmam bitcoin de

Kızlar hesap açıp 5000 gönderdim. Yarında bı 3800 gondericem ve yarısına bitcoin yarısına etheryum alacağım. Yeni birikimim bu yönde olucak ve kazandıklarını aylık bazda altına reel altına cevirecem malum çok düğün ev ziyareti bebek Nisan var ... Ve mevcut kredi çektiğim paradan 24bjn kaldı. Kredi borcum 1500 aylık insalllah Batmam bitcoin de
Nasil birsey bu bitcoin .nerden yapiliyo

İyi geceler çok çok yorgunum oglusum uyutmadi . Dün gece. Haaa birde uğurlu sayılardan milli piyango bileti tasarlayıp aldım. İlkkkez yoksa hep bayiden alıyordum bileziğin iddia sitelerinden aldım. Çıkarsa ne ala

Nasil birsey bu bitcoin .nerden yapiliyo
COk uzun mesele yilllarimm önce bakarken forexde önce kazanıp sonra batan bir borsa canavarı olarak ben bir arkdsdan destek alarak açtım. Ama imkansız değil güvenlik onayları uzun . BTC türk sitesinden aldım. Kriptolu dijital para. 8 yıldır biliyorum ama malum günlerde meşhur olunca alma cesaretine etmiştim ki ufak bir miktar benimki.

COk uzun mesele yilllarimm önce bakarken forexde önce kazanıp sonra batan bir borsa canavarı olarak ben bir arkdsdan destek alarak açtım. Ama imkansız değil güvenlik onayları uzun . BTC türk sitesinden aldım. Kriptolu dijital para. 8 yıldır biliyorum ama malum günlerde meşhur olunca alma cesaretine etmiştim ki ufak bir miktar benimki.
Teşekkür ederim
Ben bu işten kaçar:KK55:
Şayet anlamam. En iyisi altin döviz biriktirmek:temizlik:

Back
X