- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.761
Aynen bendeBen burnumu sokamam böyle işlere
Altında bile yükselir diye alıyorum düşüyor. Şans yok borsaya girmeye bilgi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bendeBen burnumu sokamam böyle işlere
Altında bile yükselir diye alıyorum düşüyor. Şans yok borsaya girmeye bilgi de

Kesinlikle kalan 3 bin lira ile geçinirsiniz. Birikim yapai ara ödeme bile yaparsiniz.ev kendimizin olacak işte eğer alırsam kira derdi yok. memuruz eşimle yaşadığım şehir ucuz çocuk yok ama düşünüyoruz bi kaç aydır da gelen giden yok :) savurgan değilim aksine cidden tutumluyum ama dışarda yemek de yıyoruz hafta da 2-3-5 sinema da oluyor ayda 1 o kadarcık ama içki sigara yok hocam :)
Bitcion çok pahalandı diye biliyorum 1 tanesi 30 bin fln dıÖyle büyük tutar mı yatırmak gerekiyor bitcoin için. 300 400le olmuyor mu bu iş? Küçük miktarla çok risk almadan..![]()
ay inşallah ya bi gaz alalım gitsin diyorum da patlarsak diye korkuyorum da bi taraftan :)teşekkür ederim :)Kesinlikle kalan 3 bin lira ile geçinirsiniz. Birikim yapai ara ödeme bile yaparsiniz.![]()
5 sene hic birsey degil insannlar artik 20 yillik vekiyormus ev kredisi.işte evi alırsak eğer 5 sene ödememiz gerekecek. işimiz memuruz eşimle.
Insallah. Bu yil da 120 gram hedefim . Bakalim insallah olur![]()
yok estağfurullah ev ufak bi şehirde İstanbul a yakın :)225 tl 40 bin tl var. evet yeni sıfırken ben girdim içine tek sorun öne değil de arkaya bakıyor olması yani arkada ormana bakıo.arabayı satsak 100 bin ama arabayı elden çıkartmak istemiyorum şimdilik :)5 sene hic birsey degil insannlar artik 20 yillik vekiyormus ev kredisi.
Benimde 8 yillik
Bu arada ev kac para
Yeni mi nerde
Sakincasi yoksa sorular sordum ama
İnşallah hep birlikteayy maşallah seni duyunca gram gram biriktiresim geliyor :)
Herkesin yaşam tarzı alışkanlıkları yaşadığı yer vs farklı ama ben kendimden örnek veriyimkızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
En az 500 lira ama güvenlik adımı çok nufüs cüzdanı foton gibiÖyle büyük tutar mı yatırmak gerekiyor bitcoin için. 300 400le olmuyor mu bu iş? Küçük miktarla çok risk almadan..![]()
Faizler biraz yüksekpardon yani 225 tl ev ama 40 bin peşinatımız var
En az 500 lira ama güvenlik adımı çok nufüs cüzdanı foton gibi
Bir çıplak fotonu istemedikleri kalıyor
Btc türk nufus cüzdanı istiyor
Orda 1000 lira sanırım
Paribuda 500 lira
Ama siteler deli para kazanıyor bu işten
Binance var birde uluslararası
Şahsen 3000 gibi bir rakam yatırabilirim
Ytd

haklısın aslında bak o da olabilir dediğin gibi teşekkür ederim fikirlerin için :)Faizler biraz yüksek
Aslinda arabayi da cikarsaniz iyi olur bence ama size ne uygun geliyorsa
Araba bazen külliyen masraf geliyo bana
Isyeri yakinssa yada servis ve tek vasita ile gidilirse arabaya gerek kalmaz.
Yada 100 binlik arabayi satip yerine daha makul 25 -30binlik alsaniz da olur
Ev arabadan önemli büyük sehirde kiracilik zor
Çok yükseldi 30 000 leri buldu diyorlardı sanki ben mi yanlış anladım kiEn az 500 lira ama güvenlik adımı çok nufüs cüzdanı foton gibi
Orda 1000 lira sanırım
Paribuda 500 lira
Ytd
Az önce baktım da paribu da 1 bitcoin 75 000 olmuşEn az 500 lira ama güvenlik adımı çok nufüs cüzdanı foton gibi
Orda 1000 lira sanırım
Paribuda 500 lira
Ytd