• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En az 500 lira ama güvenlik adımı çok nufüs cüzdanı foton gibi
Bir çıplak fotonu istemedikleri kalıyor
Btc türk nufus cüzdanı istiyor
Orda 1000 lira sanırım
Paribuda 500 lira
Ama siteler deli para kazanıyor bu işten
Binance var birde uluslararası
Şahsen 3000 gibi bir rakam yatırabilirim
Ytd

Sanırım dün Danimarka merkez bankası, bitcoin e yatırım yapılmaması konusunda uyardı.

Ben henüz güvenli bulmuyorum. 300-500 neyse de 3 bin 4 bin gibi miktarlar için henüz erken diye düşünüyorum.

Şahsen ben 100 dolar alırken bile düşünüyorum :D

pardon yani 225 tl ev ama 40 bin peşinatımız var
5 yıl hiç birşey değil. 10 yıl çektik biz 5. Yılında kapatıyor olucaz ve elimize 3 bin falanda kalmıyor
Gelir gider yap ama ekstra çıkıcak masraflarıda ekle.
Ev alırken bir süre sıkıntı çekiliyor.ama değer ömür boyu rahatşığını yaşıcaz.Rabbim nasip ederse

5 yıl hiç birşey değil. 10 yıl çektik biz 5. Yılında kapatıyor olucaz ve elimize 3 bin falanda kalmıyor
Gelir gider yap ama ekstra çıkıcak masraflarıda ekle.
Ev alırken bir süre sıkıntı çekiliyor.ama değer ömür boyu rahatşığını yaşıcaz.Rabbim nasip ederse
çok saol canım ya içimi ferahlattın yeminle
çok çok teşekkür ederim.:)

ay inşallah ya bi gaz alalım gitsin diyorum da patlarsak diye korkuyorum da bi taraftan :)teşekkür ederim :)
canim ev kredisini ilk cektgimizde esimle benim maasimiz toplam 7 bin civariydi. 3 bin oduyoruz her ay. ustune bi de araba aldik. ve cocuk var:) biz 3 yil boyle odedik. 3 ay once esim terfi etti ve maasi zamlandi daha 3 aydir rahat oduyoruz. diyecegim o ki korkma yaparsiniz. bence bi cesaret girisin. ama ben olsam arabayi satar 40 50 binlik birsey alurdim. kalanini pesinat yapardim

çok saol canım ya içimi ferahlattın yeminle
çok çok teşekkür ederim.:)
Bizde de yok zengin aileler. Kendi ailemde eşimin ailesi de kendikerini idare ediyorlar.
Tek maaşlı kalacağımızı bile bile risk aldık. 3 yıldır tek maaş idare ediyoruz. Çocuk da var.erken ödemeyi planlıyoruz.Rabbim nasip ederse kapatıp 2. Bir riski alıcaz.biz yaptıysak siz daha iyisini yaparsınız.
memursunuz işten çıkarılma gibi korkunuzda yok.

Bizde de yok zengin aileler. Kendi ailemde eşimin ailesi de kendikerini idare ediyorlar.
Tek maaşlı kalacağımızı bile bile risk aldık. 3 yıldır tek maaş idare ediyoruz. Çocuk da var.erken ödemeyi planlıyoruz.Rabbim nasip ederse kapatıp 2. Bir riski alıcaz.biz yaptıysak siz daha iyisini yaparsınız.
memursunuz işten çıkarılma gibi korkunuzda yok.
çok teşekkür edrim canım çok saol çok güzel motive ettin beni şimdi.:)

canim ev kredisini ilk cektgimizde esimle benim maasimiz toplam 7 bin civariydi. 3 bin oduyoruz her ay. ustune bi de araba aldik. ve cocuk var:) biz 3 yil boyle odedik. 3 ay once esim terfi etti ve maasi zamlandi daha 3 aydir rahat oduyoruz. diyecegim o ki korkma yaparsiniz. bence bi cesaret girisin. ama ben olsam arabayi satar 40 50 binlik birsey alurdim. kalanini pesinat yapardim
arabayı çok sevıyorum ıste ya artık en kötü araba bile 50-60 bin daha sıfır araba.o yüzden kıyamıyorum. çünkü bu seferde araba parası toplayacağım diye uğraşacağım :(

İyi güzelde nufus cüzdanı fotoğrafını istiyor :duduk::oha:
Onu normalde istiyor da, bazıları kimliğin yanında fatura, ikametgah falan istiyor. Ama güvenlik açısından. Ayrıca adımıza vergi ödüyorlar. Komisyon kesimlerinde. Hiçbir şey istemese kimse milyarlarını yatırmazdı heralde diye düşünüyorum.

biz ev kredisini ilk cektigimizde esimle maasimizin toplami 2700 du.
1080 tl ev kredisi odedim ben aylik.
40 bin tl 4 sene geri ödemeli.
2 senede kapattik ve sonra 10 bin tl borcu da elden odedik.
yani biz kucuk paralarla büyük isler yaptik.
Alan zarar etmez.
cok şükür toplam 2.5 senede 50 bin tl borcu bitirdik.ve evimizin eksiklerini de yaptırdık:)

size umut olsun diye yazıyorum bunları.

Çok yükseldi 30 000 leri buldu diyorlardı sanki ben mi yanlış anladım ki :KK43:
30 bin 2 ay önceydi. ŞU an 77 bin. 1 tanesi. Mesela 8 bin yatıracaksanız 0.10 alırsınız yaklaşık. O şekilde. İstediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Ama getirisi az olur tabi miktar az olursa.

Son düzenleme:
Selamlar Hanımlar,

Bir süredir yazamadım. Allah nasip ederse 2018 Ağustos'ta kızımın kardeşi dünyaya gelecek. Bu durumda Temmuz-Ekim arası maaş almayacağım. Dolayısıyla bu dönemi sıkıntısız geçirebilmek için Ocak ayı itibariyle dolar olarak birikim yapmak niyetindeyim.

karamelli_turta karamelli_turta 2018 yılı hedefime 12.000 dolar yazabilirsen sevinirim canım.

Alan zarar etmez.
cok şükür toplam 2.5 senede 50 bin tl borcu bitirdik.ve evimizin eksiklerini de yaptırdık:)

çok teşekkür ederim saolasın ay gaza geldim gerçekten :)

kızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
Sabit giderlerinizi bi hesaplayın isterseniz. Siz sorunca bende kendi adıma düşündüm 500faturalar desek 500yardım var ıvır zıvır el harçlığın 500 desek kredikartları da 2500 u geçiyor bizim herseyi ordan alıyoruz. Kıyafettende çok eğitimdi geziydi falan iki çocugumuz var onların ihtiyaçları aylık bez masrafı epey tutuyor.kiramız 1000 ev alsak haliyle bu miktar krediye gider. Yani kirayı düşünmesek kabaca sabit gider 4000. Ama henuzçocuk yok harcamaları da kısarım biraz dersen geçinilir bence 3000le kirada yok çünkü

Alan zarar etmez.

Tenrik ediyprum gercekten aileden falan kalmadığı sürede borç sahibi olmadan ev sahibi olunmuyor

selam kizlarr:halay:ocak ayi planlamasi yaptim baska bi harcama durumu ilave bise olmassa Allahtan kredi ve kart vs sabit borclari cikinca geriye 1775 civari bise kaliyo.180 tl kumbramdan borc almistm onu koycam yerine kendime nakit bin tl ayirim market vs su bu geri kalan 600 gibi bise oluyo onlada gram alcam insAllah.kendime bin tl ayirmasam bu sefer hep bi param kalmadi pskolojisine giriyorum rahatsz oluyorum bin tl alim kendime bakim ne kadar ayirabilirsem insAllah

Back
X