• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK48::KK48:

Aynen :KK51:

Bilinçli ebeveynler olacağız biiz :rapci:

Ne güzel hayallerin var kuzum

Ne güzel canım ev sahibi olmuşsunuz ..
İnşallah hepimizin başına.. Birikime devam...

Çok akıllıca fikir :KK48:

Sende bizdensin kuzum ya

İnşallah alabilirsiniz canım ...
Aynen canım yoksa vermiyor birikim icin

Öyleyse tekrardan hoşgeldin canım ne güzel grubumuza bilinçli bi arkadaş daha katıldı birikimlerin bol bereketli olsun :KK68:

Teşekkür ederim canım, hep beraber güzel birikimler yapalım :)

Eğer sonlarında isen para çok değer kaybediyor . Ben altın alma amacıyla girdim ama zarardayım canım..

Evet canım ya benimki eli çok sıkıdır da torunlarına bakıyor bari o yönden sıkıntı yaşamıyorum ..

Hoşgeldin canım :KK66:
Birlikte çok güzel birikimler yapabiliriz :)
Tabiiki yerimiz var :KK66:

Canım benim sende çok tatlısın :KK200:

Çok güzel bir uyum oldu topiğimizde hemde ilk günlerden beri. Kimse birbirini rencide edecek kıracak birşey söylemiyor.
Herkes olduğu gibi :nazar:
Maşallah maşallah :nazar:
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım .
İnsan belli bir olgunluğa gelmeden bazı şeyleri farkedemiyor.
Bak sende farkettin artık sende bir birikimcisin :nazar:

Canım tl ile günlere artık bende girmeyeceğim .
Ancak ilk aylara ayarlarsa girebilirim onda da asla ısrar etmem.. Ama altın günü denk gelirse gireceğim :dondurma:

Sizin komşuların altın günü kötü olmuş canım ya. Aslında altın altındır yani farkında değil sanırım .
Sende bizdensin kuzuu

Teşekkür ederim canım <3

Bugun yemekleri kv. Yapmis ona yemege gidecegim :) ben hazirladim gel dedi sagolsun
Bende bazen sinir bazen seviyorum kadini ;)

Neyse evde dinlenip yanina gidicem
Esim hala gelmedi yarin aksam gelecek insallah
Yarin arkadaslarla bulusup bi kahve icecegiz
Esim gelince de burger king aseriyorum onun icin isarda yicez :)
Onlara harcamam olur baska olmaz

Aynen canım yoksa vermiyor birikim icin
Anladım canım, birikim yapmak mı istemiyor? Sen harcama diye mi vermiyor ?
okuldan simdi ciktim 9 ders yaptim basim agridii
bezelye var pilav mi yapsam yanına cok da yorgunum
İyi istirahatler canım sana :KK66: az kaldı bitiyor okul ..
Kızlar Ziraat Bankası 0,98 düşürmüş konut kredisini, var mı kredi çekmeyi düşünen
AA kızlar söylüyordu dün galiba.
Kredi ihtiyacı olan için güzel fırsat .
@kahvemsi mutluluk yapılandırma şansın varmı canım?

Ona göre birikime ayıracak bütçesi yokmuş ama beş lira bile kenara atsak kardır.

Ben harcamam canım ama ona biriktirdigimi söylemem genelde.

Arada sırada kendime biseyler alırım o zaman farkeder hepsinin verdiği şeyle alamaycagimi biriktirip aldığımi

Hep su her istediğini her an yaptıran kadınlara özeniyorum nasıl başarıyorlar merak ediyorum açıkçası

Bizde bodrum kattayiz iste bizim katta 3 daire var. Bizim daire ve karsidaki 2+1 yandaki 3+1. 3+1 e giren ilk kiracilar bin tl ile cikti belki biz geceriz diye bi kirayi soralim dedik 1300 demislerdi 1.5 yil once...suan belki 1.400 filan veriyorlardir. Gercektrn cok artti ya. Cogu ev sahibinde insaf yok :KK43:
bizde bodrum kattayız bahçemizde var zamanında artı bir oda daha yaptırdı babam. 3+1 kocamanda holümüz var. 1500dan aşağı olmazdı kiramız bu semtte. İstanbul kadar değil ama diğer şehirler.
mesela öyle can sıkıntısından evlere baktım sakaryada gelişen semtlerden birinde 180bine 2+1 site içi ev var. burda o paraya kümes alamazsın

canım haberi görür görmez bankayı aradım, müşteri temsilcim bismillahirahmanirahim dedi
nasıl yani dedim
basına açıklama yapıldı ama uygulamanın nasıl yapılacağı bize iletilmedi, birkaç gün geçsin öyle görüşelim dedi
yani beklemedeyim haftaya hafta ortası ararım yine, takipteyim.
eğer yapılandırma imkanım olursa ödeme tutarını biraz daha arttırıp 8 yıla düşürmek niyetindeyim

canım haberi görür görmez bankayı aradım, müşteri temsilcim bismillahirahmanirahim dedi
nasıl yani dedim
basına açıklama yapıldı ama uygulamanın nasıl yapılacağı bize iletilmedi, birkaç gün geçsin öyle görüşelim dedi
yani beklemedeyim haftaya hafta ortası ararım yine, takipteyim.
eğer yapılandırma imkanım olursa ödeme tutarını biraz daha arttırıp 8 yıla düşürmek niyetindeyim
Canm konu hakkinda bankayla gorustukten sonra benide bilgilendirir misin
Yapilandirma icin ekstradan para yatirmak falan gerek mi acaba

Canm konu hakkinda bankayla gorustukten sonra benide bilgilendirir misin
Yapilandirma icin ekstradan para yatirmak falan gerek mi acaba
tabi canım, yazarım.
netten biraz araştırdım, mevcut krediyi kapatıp yeni faiz oranları ile kalan anapara kadar yeniden kredi çekiyor gibi işlem yapıyorlarmış.
mevcut kredi için erken kapama cezası alıyorlar.
bizim kalan vadeye göre %2 oluyor bu tutar, senin de yeni yanlış hatırlamıyorsam senin de kalan anaparanın %2'si oluyor.
bazı bankalar bu ceza için hazırda parası olmayanlara tüketici kredisi kullandırıyormuş.

tabi canım, yazarım.
netten biraz araştırdım, mevcut krediyi kapatıp yeni faiz oranları ile kalan anapara kadar yeniden kredi çekiyor gibi işlem yapıyorlarmış.
mevcut kredi için erken kapama cezası alıyorlar.
bizim kalan vadeye göre %2 oluyor bu tutar, senin de yeni yanlış hatırlamıyorsam senin de kalan anaparanın %2'si oluyor.
bazı bankalar bu ceza için hazırda parası olmayanlara tüketici kredisi kullandırıyormuş.
Tmm canm bnde biraz arastirayim. Kar zarar durumuna gore hareket ederz artik

Bizde gecen sene hem faiz indiriminden faydalandik hemde senesini dusurmustuk
50 bin kadar kârimiz olmustu
Cok iyi kar saglamissiniz. Bnmki en fazla 3-5 bin fark eder. Bizim 125000 konut 30000 ihtiyac kredisi seklinde cekmistik

canim bizim burda orta halli bir ev en az 250 bin o tuzden su an hayal
ins faizler biz alirken dusuk olur cnm
sen yatirim amacli mi alacaksjn canim? Benim oturdugum yerde baya pahali evler daha uygun bi yerde yatirim amacli dusunuyorum. Insallah dedigin gibi olur. Benimde hayal gibi duruyor. Bebisler dogunca su gibi para gidecek...

sen yatirim amacli mi alacaksjn canim? Benim oturdugum yerde baya pahali evler daha uygun bi yerde yatirim amacli dusunuyorum. Insallah dedigin gibi olur. Benimde hayal gibi duruyor. Bebisler dogunca su gibi para gidecek...
ben oturmalik düşünüyorum canim ama gucumuz baktuk yetmiyor yatırımlık dusunurum
bir de burali degiliz omurluk burda olmayi düşünmüyorum

sen nerdesin cnm

Back
X