• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen yatirim amacli mi alacaksjn canim? Benim oturdugum yerde baya pahali evler daha uygun bi yerde yatirim amacli dusunuyorum. Insallah dedigin gibi olur. Benimde hayal gibi duruyor. Bebisler dogunca su gibi para gidecek...
aynen bebek demek masraf demek. Dogumuydu kiyafetiydi bebek arabasi besigi dolabi derken bayagi masrafli oluyor. Hele birde emmezse(insallah emerler)
Ayda sadece mamaya 400 tl gidiyor.
saglikli olsunlarda gerisi bir sekilde oluyor Allahin izniyle

evet bebek 6eni birey demek ve masraflari oluyor oyle bir sey ki kendinden kısabiliyorsun ama bebekten kisamazsin
ama en guzeli saglikla mutlulukla gelsin.hrr sey ur zamanla

Eğer sonlarında isen para çok değer kaybediyor . Ben altın alma amacıyla girdim ama zarardayım canım..

Evet canım ya benimki eli çok sıkıdır da torunlarına bakıyor bari o yönden sıkıntı yaşamıyorum ..

Hoşgeldin canım :KK66:
Birlikte çok güzel birikimler yapabiliriz :)
Tabiiki yerimiz var :KK66:

Canım benim sende çok tatlısın :KK200:

Çok güzel bir uyum oldu topiğimizde hemde ilk günlerden beri. Kimse birbirini rencide edecek kıracak birşey söylemiyor.
Herkes olduğu gibi :nazar:
Maşallah maşallah :nazar:
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım .
İnsan belli bir olgunluğa gelmeden bazı şeyleri farkedemiyor.
Bak sende farkettin artık sende bir birikimcisin :nazar:

Canım tl ile günlere artık bende girmeyeceğim .
Ancak ilk aylara ayarlarsa girebilirim onda da asla ısrar etmem.. Ama altın günü denk gelirse gireceğim :dondurma:

Sizin komşuların altın günü kötü olmuş canım ya. Aslında altın altındır yani farkında değil sanırım .
Sende bizdensin kuzuu
:KK48::KK48:

Aynen :KK51:

Bilinçli ebeveynler olacağız biiz :rapci:

Ne güzel hayallerin var kuzum

Ne güzel canım ev sahibi olmuşsunuz ..
İnşallah hepimizin başına.. Birikime devam...

Çok akıllıca fikir :KK48:

Sende bizdensin kuzum ya

İnşallah alabilirsiniz canım ...
Kesinlikle kuzum çok benzer fikirlerimiz ve aynı pencereden hayata bakısımız var :KK50::KK19:

Cok iyi kar saglamissiniz. Bnmki en fazla 3-5 bin fark eder. Bizim 125000 konut 30000 ihtiyac kredisi seklinde cekmistik
bizmde 60kalan tutar var kredı ıhtıyac 10bin yatırsam ne olur dedım 1800falan ıner dedı ben de yatırmadm zaten o kadar yoktuda 5cıvarı vardı ustune bırıktırcektm

Kesinlikle kuzum çok benzer fikirlerimiz ve aynı pencereden hayata bakısımız var :KK50::KK19:
Evet canım, iyiki tanıştık :KK60:

Bu arada mintax marka bulaşık makinesi tableti almıştım, bugün ilk kullandım hiç de fena değil bence beğendim galiba .
Birkaç kullanımdan sonra tam emin olabilirim sanırım .
Şok marketten aldım 12,50 tl 50 adet tablet .

Finish Quantum kullanıyordum ,bir hayli pahalı gelmeye başladı bana .

Evet canım, iyiki tanıştık :KK60:

Bu arada mintax marka bulaşık makinesi tableti almıştım, bugün ilk kullandım hiç de fena değil bence beğendim galiba .
Birkaç kullanımdan sonra tam emin olabilirim sanırım .
Şok marketten aldım 12,50 tl 50 adet tablet .

Finish Quantum kullanıyordum ,bir hayli pahalı gelmeye başladı bana .
Kesinlikle canım iyi ki tanıstik :KK19::KK5:
Tecrübelerini merak ediyorum canım bikac gün sonra fikrin netleşince yaz yine yorumunu kuzum belki denerim bende gerçi finish kullaniyorum bende bitmesine zaman var daha :KK52:

Ona göre birikime ayıracak bütçesi yokmuş ama beş lira bile kenara atsak kardır.

Ben harcamam canım ama ona biriktirdigimi söylemem genelde.

Arada sırada kendime biseyler alırım o zaman farkeder hepsinin verdiği şeyle alamaycagimi biriktirip aldığımi

Hep su her istediğini her an yaptıran kadınlara özeniyorum nasıl başarıyorlar merak ediyorum açıkçası
Anladım canım .
Erkeklerin çoğu bugün kazanıp bugün harcayalım modunda.
Benim eşim de birikimi gereksiz görüyordu.
Borçlarımız azalınca her maaş döneminde altın almaya başladım, böylece ne alma diyebildi ne de isteyebildi.
Ona göre birikim gereksiz bana göre zorunlu olmalıydı. Parayı altına bağlayınca iyi oldu ;)
Sen çalışıyor musun?

Kesinlikle canım iyi ki tanıstik :KK19::KK5:
Tecrübelerini merak ediyorum canım bikac gün sonra fikrin netleşince yaz yine yorumunu kuzum belki denerim bende gerçi finish kullaniyorum bende bitmesine zaman var daha :KK52:
Paylaşırım tabiiki canım ;)
Birkaç kullanıma netleşir. .
Ama fiyat /performans güzel geldi bana .

Anladım canım .
Erkeklerin çoğu bugün kazanıp bugün harcayalım modunda.
Benim eşim de birikimi gereksiz görüyordu.
Borçlarımız azalınca her maaş döneminde altın almaya başladım, böylece ne alma diyebildi ne de isteyebildi.
Ona göre birikim gereksiz bana göre zorunlu olmalıydı. Parayı altına bağlayınca iyi oldu :KK66:
Sen çalışıyor musun?

Aynen öyle benim eşimde .

Yok calismyorm okuyorm cnm

bizde bodrum kattayız bahçemizde var zamanında artı bir oda daha yaptırdı babam. 3+1 kocamanda holümüz var. 1500dan aşağı olmazdı kiramız bu semtte. İstanbul kadar değil ama diğer şehirler.
mesela öyle can sıkıntısından evlere baktım sakaryada gelişen semtlerden birinde 180bine 2+1 site içi ev var. burda o paraya kümes alamazsın
Ben var ya o parayi öp basina koy diyorum yani o derece. Istanbulda dedigim bodrum katlari en kotuleri 250 binden basliyor. O da en kotuleri

Tmm canm bnde biraz arastirayim. Kar zarar durumuna gore hareket ederz artik
Ben bugün kendimce hesap yaptım, daha bir taksit odedigim için epey karlı olacak benim için. Eşimle de konuştum, birkac ay sıkıp ödeme tutarını biraz daha arttırıp 7 yıla düşürmek niyetindeyiz. O zaman yüzbin TL civarında karım oluyor tabi ziraat bu yapılandırmada farklı kural çıkarırsa onu bilemiyorum

instagram da bazen evlere rastlıyorum oule duzenli ki sasip kaliyorum o evse bizim yasadigimiz yer kullandigimiz esyalar ne diye
Bende çok görüyorum öyle fotolar, bazıları gerçekten muhtesem ama ne biliyim gerçek gelmiyor. İçinde ruh yok sanki.
Ben ev ararken anlatıyordum ya bodrum katlara bile baktım yeterki benim olsun diye ama bak içime sinen bir yer buldum.
Sen de ilanlardan, çevreden bir bak, kelepir bir yer olur belki

Ben bugün kendimce hesap yaptım, daha bir taksit odedigim için epey karlı olacak benim için. Eşimle de konuştum, birkac ay sıkıp ödeme tutarını biraz daha arttırıp 7 yıla düşürmek niyetindeyiz. O zaman yüzbin TL civarında karım oluyor tabi ziraat bu yapılandırmada farklı kural çıkarırsa onu bilemiyorum
Oo cok iyiymis insallah sknti cikarmazlarda sorunsuz bir sekilde yapilandirma yaparsin.

Back
X