- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh bereketli olsun canım..Kizlar
Dun aldigim dolarlari 25 tl
Daha once aldigim altinlari 118 tl kar ile sattim
Toplamda 143 tl karim var![]()
sagol canim hepimizin kesesi bereketli olsun :)ohhh bereketli olsun canım..
Canım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadıkvalla canım benim bu birikim konularında kafam diğer arkadaşlara göre bi garip çalışıyor.
ben olsam kapattırmayacağım kartın borcunu toplu para ile ödemem. toplu para varsa hemen altın ya da yatırım yaparım. kart borcu illaki ödeniyor. bi de geçmişte çok tecrübe ettim, o kart kırıp atılmıyorsa, tüm borcu kapansa dahi, 3 ay bilemedin 5 ay sonra yine o kartla alış veriş yapılmış, borca girilmiş oluyor. arada olan toplu paraya oluyor.
ben kendimizi çok ölçüp tarttım. biz borç olmadan brikim yapamıyoruz. kk ile market alış verişi yapmamaya söz verdim kendime. altın alıyorum, taksitli işlemler için kullanıyorum, ayda ayda ödüyorum.
Evet canim Allah kismet ederse ikizdamla cikolata
damla cikolata senin daha önce farklı bir adın mı vardı?
Canım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadık
Şimdiye aldığımız altınların bize getirisine bakıp, altın birikimi ile doğru yapıp yapmadığımızı görüyoruz.
Sevgiler saygılar öpücükler![]()
benden de sana kocaman öpücüklerrrCanım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadık
Şimdiye aldığımız altınların bize getirisine bakıp, altın birikimi ile doğru yapıp yapmadığımızı görüyoruz.
Sevgiler saygılar öpücükler![]()
Bende senden etkilendim canım karşılıklıbenden de sana kocaman öpücüklerrr![]()
altının durumu kötü canım yaaa... ama hep okuduk, konuştuk, 2018 de rekora koşacak dedi ekonomistler.biz bunu biliyordukBende senden etkilendim canım karşılıklı
Ama altın aşırı hızlı bir şekilde yükseliyor bakalım nerede duracak .
tesekkurlerhadi bakalım inşallah sağlıkla, sıhhatle gelsinler...
vardı canım daha önce uzuun bir süre sinirli porsuktum, sonra bademli kurabiye idim. birikimci hatunlarda yazışıyorduk, orayı kapatıp buraya transfer olduk...şimdi de damla çikolata..bakalım gelecekte ne olurum :))))
aynen kankim, ben de böyle düşünüyorum. zaten seni okuya okuya bugünlere geldim, illa ki etkilenmişimdir senden![]()
aslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.kızlar selam, bugün yine yoğundu tam okuyamadım önceki yazdıklarınızı
pazara ve markete gittim 100 TL bitti, geçen haftaya göre herşey daha pahalı
eşim bir miktar harçlık verdi altın alacaktım ama hesaba yatıramadım, gerçi 192yi gördüm bankada ama yapacak birşey yok, ekstra gelen her parayı altın yapacağım.
aslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.
eşim maaşı ayın 10 u gibi falan alıyor,benim ödemelerin de hepsi aysonu. mesela kk 27 sinde hesap kesiliyor, son ödemesi de bir dahaki ayın 7 si. ben ayın 10unda gelen maaştan ödemeleri kenara ayırıp tl tutuyorum. bu para ile al-sat yapsaydım bu ay kazanabilirdim.para öylece tl de çekmecede bekliyor. birara düşündüm bankaya yatırıp al-sat yapayım, sonra korktum çok yüksek olunca altın döviz, ya birana düşer de ödemeler eksik kalırsa diye.bu işler biraz cesaret istiyor
ne yapsam ki bir daha ki ay yapsam mı ki...
aynen onu düşünerek cesaret edemedim bu ay. ama kazanabilirdim,kazancı görünce de acaba diyor insan...Bende cesaret edemezdim sanırım. Birden düşerse üzülür insan.
aylar önceden dolar 5 tl, gram altın 200 olacak söylentisi vardı. ben de düşeceğine pek ihtimal vermiyorum aslında...gerçi eşime göre düşmez ama ben bi müdahale bekliyorum. Nereye kadar gidecekki...piyasa çok kötü durumda
süpersin canım yaa, maşallah..ben de çok düşünüyorum bu konuyu. bilgilendiren arkadaşlar olursa yapsam bende...Bugün 5 binlik altınla al sat yaptım 35 tl kazandım yuhh. Ne kadar da birden çıkmaya devam ediyor öyle. Günlük bile al sat yapılabilir ama devamlı takip etmek lazım.. bilen var mı günün hangi aşamalarında inip çıkıyor acaba al sat yapanlar bi yardımcı olabilir mi