• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

valla canım benim bu birikim konularında kafam diğer arkadaşlara göre bi garip çalışıyor.
ben olsam kapattırmayacağım kartın borcunu toplu para ile ödemem. toplu para varsa hemen altın ya da yatırım yaparım. kart borcu illaki ödeniyor. bi de geçmişte çok tecrübe ettim, o kart kırıp atılmıyorsa, tüm borcu kapansa dahi, 3 ay bilemedin 5 ay sonra yine o kartla alış veriş yapılmış, borca girilmiş oluyor. arada olan toplu paraya oluyor.
ben kendimizi çok ölçüp tarttım. biz borç olmadan brikim yapamıyoruz. kk ile market alış verişi yapmamaya söz verdim kendime. altın alıyorum, taksitli işlemler için kullanıyorum, ayda ayda ödüyorum.
Canım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadık ;)
Şimdiye aldığımız altınların bize getirisine bakıp, altın birikimi ile doğru yapıp yapmadığımızı görüyoruz.
Sevgiler saygılar öpücükler :KK36::KK36:

Evet canim Allah kismet ederse ikiz damla cikolata damla cikolata

hadi bakalım inşallah sağlıkla, sıhhatle gelsinler...

damla cikolata damla cikolata senin daha önce farklı bir adın mı vardı?

vardı canım daha önce uzuun bir süre sinirli porsuktum, sonra bademli kurabiye idim. birikimci hatunlarda yazışıyorduk, orayı kapatıp buraya transfer olduk...şimdi de damla çikolata..bakalım gelecekte ne olurum :))))

Canım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadık :KK66:
Şimdiye aldığımız altınların bize getirisine bakıp, altın birikimi ile doğru yapıp yapmadığımızı görüyoruz.

aynen kankim, ben de böyle düşünüyorum. zaten seni okuya okuya bugünlere geldim, illa ki etkilenmişimdir senden :KK66:

Canım benim kafa da birikim konularında tıpkı seninki gibi çalışıyor :)) boşuna kanki olmadık :KK66:
benden de sana kocaman öpücüklerrr:KK52::KK52::KK36:

Bende senden etkilendim canım karşılıklı :KK66:

Ama altın aşırı hızlı bir şekilde yükseliyor bakalım nerede duracak .
altının durumu kötü canım yaaa... ama hep okuduk, konuştuk, 2018 de rekora koşacak dedi ekonomistler.biz bunu biliyorduk ;)

hadi bakalım inşallah sağlıkla, sıhhatle gelsinler...

vardı canım daha önce uzuun bir süre sinirli porsuktum, sonra bademli kurabiye idim. birikimci hatunlarda yazışıyorduk, orayı kapatıp buraya transfer olduk...şimdi de damla çikolata..bakalım gelecekte ne olurum :))))

aynen kankim, ben de böyle düşünüyorum. zaten seni okuya okuya bugünlere geldim, illa ki etkilenmişimdir senden :KK66:
tesekkurler ;)

kızlar selam, bugün yine yoğundu tam okuyamadım önceki yazdıklarınızı
pazara ve markete gittim 100 TL bitti, geçen haftaya göre herşey daha pahalı
eşim bir miktar harçlık verdi altın alacaktım ama hesaba yatıramadım, gerçi 192yi gördüm bankada ama yapacak birşey yok, ekstra gelen her parayı altın yapacağım.

kızlar selam, bugün yine yoğundu tam okuyamadım önceki yazdıklarınızı
pazara ve markete gittim 100 TL bitti, geçen haftaya göre herşey daha pahalı
eşim bir miktar harçlık verdi altın alacaktım ama hesaba yatıramadım, gerçi 192yi gördüm bankada ama yapacak birşey yok, ekstra gelen her parayı altın yapacağım.
aslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.
eşim maaşı ayın 10 u gibi falan alıyor,benim ödemelerin de hepsi aysonu. mesela kk 27 sinde hesap kesiliyor, son ödemesi de bir dahaki ayın 7 si. ben ayın 10unda gelen maaştan ödemeleri kenara ayırıp tl tutuyorum. bu para ile al-sat yapsaydım bu ay kazanabilirdim.para öylece tl de çekmecede bekliyor. birara düşündüm bankaya yatırıp al-sat yapayım, sonra korktum çok yüksek olunca altın döviz, ya birana düşer de ödemeler eksik kalırsa diye.bu işler biraz cesaret istiyor :(
ne yapsam ki bir daha ki ay yapsam mı ki...

aslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.
eşim maaşı ayın 10 u gibi falan alıyor,benim ödemelerin de hepsi aysonu. mesela kk 27 sinde hesap kesiliyor, son ödemesi de bir dahaki ayın 7 si. ben ayın 10unda gelen maaştan ödemeleri kenara ayırıp tl tutuyorum. bu para ile al-sat yapsaydım bu ay kazanabilirdim.para öylece tl de çekmecede bekliyor. birara düşündüm bankaya yatırıp al-sat yapayım, sonra korktum çok yüksek olunca altın döviz, ya birana düşer de ödemeler eksik kalırsa diye.bu işler biraz cesaret istiyor :KK43:
ne yapsam ki bir daha ki ay yapsam mı ki...

Bende cesaret edemezdim sanırım. Birden düşerse üzülür insan.

Bugün 5 binlik altınla al sat yaptım 35 tl kazandım yuhh. Ne kadar da birden çıkmaya devam ediyor öyle. Günlük bile al sat yapılabilir ama devamlı takip etmek lazım.. bilen var mı günün hangi aşamalarında inip çıkıyor acaba al sat yapanlar bi yardımcı olabilir mi

Bugün 5 binlik altınla al sat yaptım 35 tl kazandım yuhh. Ne kadar da birden çıkmaya devam ediyor öyle. Günlük bile al sat yapılabilir ama devamlı takip etmek lazım.. bilen var mı günün hangi aşamalarında inip çıkıyor acaba al sat yapanlar bi yardımcı olabilir mi
süpersin canım yaa, maşallah..ben de çok düşünüyorum bu konuyu. bilgilendiren arkadaşlar olursa yapsam bende...

Kizlar ben de bugun hep takipteydim ama kacirmisim mesela dolar 4.62 oldugunda esim haber verdi. Yoksa bende bugun kazanamazdim
Dolari daha dun almistim 25 tl kazandirdi bir gunde
Altinin bir kismini gecen hafta bir kisminida 15 gun falan oldu alali ama 100 kusur kazandirdi.

Gun icinde cok inip cikti bu ara
Gerci biz 100 kazandiysak cebimizden 500 cikiyor mqrkette carsida orasi ayri

Back
X