• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3192B165-B3DE-4268-AF4B-6EEEF9D80285.webp

Son günlerin özeti:))

B Bugunneselibirgun cnm ne zmamdir bekliyordun almissin simdi de dusmus neyse saglik olsun bereketini gor cnmm
Valla biraz öyle oldu canım
Ama yapcak bişey yok.
Birde baya aldım o 14 gramdan sonra da aldım.

16 gram altını 32 he çıkardım. Tüm birikimim gitti bankadaki..
305 lira kaldı hesapta.
Yatirmadigim 1000 lira evde.

Buda benim için tecrübe oldu.
Bakalım iki üç ayda zarar olarak mi dönecek bana yoksa kâr olarak devam mi.

Illaki çıkaracağım dersler olur aceleci davranmadım ama hepsini almakla hata etmişte olabilirim gerçi uzun vadede kâr.
Neyse artık nasipte çıkması gerekiyormus o paranın öyle diyorum

Valla biraz öyle oldu canım
Ama yapcak bişey yok.
Birde baya aldım o 14 gramdan sonra da aldım.

16 gram altını 32 he çıkardım. Tüm birikimim gitti bankadaki..
305 lira kaldı hesapta.
Yatirmadigim 1000 lira evde.

Buda benim için tecrübe oldu.
Bakalım iki üç ayda zarar olarak mi dönecek bana yoksa kâr olarak devam mi.

Illaki çıkaracağım dersler olur aceleci davranmadım ama hepsini almakla hata etmişte olabilirim gerçi uzun vadede kâr.
Neyse artık nasipte çıkması gerekiyormus o paranın öyle diyorum
Üzülme, çıkacak diyorlar iki üç haftaya.Müdahleyle bile bu hale düşen bir yatırım aracı söz konusu.Altın değil ama ben de dolar almiştim senden sonra.Ben de baya zarardayım ama zaten uzun vadeli aldik.

Üzülme, çıkacak diyorlar iki üç haftaya.Müdahleyle bile bu hale düşen bir yatırım aracı söz konusu.Altın değil ama ben de dolar almiştim senden sonra.Ben de baya zarardayım ama zaten uzun vadeli aldik.

Üzülmüyorum manyak gibi takip ettim. Ne kadar uygun alirim. Kurusu bile hesap ettim.
Olacağı buymuş aman hep bu değerde kalmicak sonuçta yapcak bişey yok
Hayırlısı canım can skmayalim bence de

Ben bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Yeniden yükselir bence. Belki bu hız olmaz ama özellikle seçimden sonra öngörülen 200₺ yı görürüz gibi geliyo bana.

Altın yine yükselir bence de ...

Bende dün 200 den biraz sattım sabah piyasa açılsın geri alırım... zannedersem yine yukarı hareketlenir çünkü seçim var önümüzde...düşersede devam alırım çocukların nasibine...

Merhaba arkadaşlar Elimde gram altın vardı 500 lira karla sattım bende yalnız 3 bin lira tl hesabım da boş boş duran para ile sizce bugün dolar mk altın mı almalıyım uzun vade de birikim istiyoruö azda olsa düştü çünkü

Daha geçenlerde çeyrek 280 iken 1 tane almıştım şimdi uçmuş

Günaydınnn
Niyetliyim bugün Allah kabul ederse... Gece güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.
Eşime dün bir ata kadar para yatmış hemen altın al dedim bugün için hazır az da olsa düşmüşken.
Elime ne geçerse hemen altın yapıyorum ve onu unutuyorum. Bu şekilde uzun vadede bayağı karlı olacak sanırım...
200 ü geçer 230 bile olur diyorlar altın için...

Back
X