- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.221
Öyle banka var mı hepsi aynı saniyordumcunku cogu banka 9 ile 6 arasi islem yapitor
ben 24 saat yapan bankadan acacagim gece gunduz makas araligi ayni olan yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle banka var mı hepsi aynı saniyordumcunku cogu banka 9 ile 6 arasi islem yapitor
ben 24 saat yapan bankadan acacagim gece gunduz makas araligi ayni olan yani
Var... kuru haftaici sabit tutuyorlar. 24 saat ayni oluyorÖyle banka var mı hepsi aynı saniyordum
Valla biraz öyle oldu canımB Bugunneselibirgun cnm ne zmamdir bekliyordun almissin simdi de dusmus neyse saglik olsun bereketini gor cnmm
Üzülme, çıkacak diyorlar iki üç haftaya.Müdahleyle bile bu hale düşen bir yatırım aracı söz konusu.Altın değil ama ben de dolar almiştim senden sonra.Ben de baya zarardayım ama zaten uzun vadeli aldik.Valla biraz öyle oldu canım
Ama yapcak bişey yok.
Birde baya aldım o 14 gramdan sonra da aldım.
16 gram altını 32 he çıkardım. Tüm birikimim gitti bankadaki..
305 lira kaldı hesapta.
Yatirmadigim 1000 lira evde.
Buda benim için tecrübe oldu.
Bakalım iki üç ayda zarar olarak mi dönecek bana yoksa kâr olarak devam mi.
Illaki çıkaracağım dersler olur aceleci davranmadım ama hepsini almakla hata etmişte olabilirim gerçi uzun vadede kâr.
Neyse artık nasipte çıkması gerekiyormus o paranın öyle diyorum
Üzülme, çıkacak diyorlar iki üç haftaya.Müdahleyle bile bu hale düşen bir yatırım aracı söz konusu.Altın değil ama ben de dolar almiştim senden sonra.Ben de baya zarardayım ama zaten uzun vadeli aldik.
Yani gece düştüğü zaman alabiliyorsunVar... kuru haftaici sabit tutuyorlar. 24 saat ayni oluyor
Onu arastirmadim..Yani gece düştüğü zaman alabiliyorsun
Peki hangi bankalar
Ben bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Yeniden yükselir bence. Belki bu hız olmaz ama özellikle seçimden sonra öngörülen 200₺ yı görürüz gibi geliyo bana.
Altın yine yükselir bence de ...Üzülme, çıkacak diyorlar iki üç haftaya.Müdahleyle bile bu hale düşen bir yatırım aracı söz konusu.Altın değil ama ben de dolar almiştim senden sonra.Ben de baya zarardayım ama zaten uzun vadeli aldik.
En son baktigimda yukselis yonundeydiAltın yine yükselir bence de ...