• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen arkadaşlar yazabilir mi vakıf bankta alton alış 185 satış 195
Şu an ben alırken 195 tutardan alacam bankadan satarken 185 olacak değil mi
Banka kendi alış fiyatı 185 satış fiyatıda 195 yani kendi tarafından bakıyor banka...saat 9 dan sonra,yani bankalar açılınca bak o zaman bu kadar fark olmuyor

Ona ve suna cok guldum ben de
Screenshot_20180524-090327_Chrome.webp

Uzun zamandir internetten taksitle kulce altin almayi dusunuyorduk ve dun aldik.
Maalesef su an bayagi bir dustu aldigimiz altin. Umarim yukselir de diyemiyorum . Cunku ben kar edecegim fakat piyasada hersey ates pahasi olacakti. Simdiden olmaya basladi bile. Sebzenin meyvenin yanina yaklasilmiyor artik.
Dolarin yukselmesi bazilarinin hic umrunda degil. Bizim para birimimiz dolar mi ki diyenler bile var fakat dolar igneden iplige herseyi etkiliyor farkinda degiller. Ornegin ev alacagiz tayinimiz ciktigi yerde. Dolarin artisi demir cimentodan tutun herseyi artiracak ve dolayisiyla ev fiyatlari da artacak.
Bilmiyorum sonumuz ne olacak boyle. Allah hayirlisini versin..

Selam kızlar. .
Çocuklar annemde ,kv ler memlekette biz eşimle yalnızları oynuyoruz bu hafta .
Ne garip geldi :KK48:
Akşam yemeği yaptım malum bu hafta sorumluluk bende genelde haftaiçi hiç yemek yapmam kv yapar sağolsun yeriz ;)
Böyle olunca iş başa düştü ,oruçta mıdır nedir herşey aklıma geliyor gün içinde:KK48:
Canım istiyor.
Gün içinde resmen uyuyorum ayakta hergün eve gider gitmez uyuyacağım diyorum hafta bitti henüz uyuyamadım :KK48:
Piyasalar nasıl biraz düşüş vardı galiba .
Aman aman bir düşüş olmaz bence.
Az düşer çok yükselir .

Bu arada bugün markette tursil 10 kg toz deterjan 33.50 idi şokta.
2 ay önce 27.50 tan almıştım aynısını sırf fiyat uygun diye .
Çaktırmadan nasıl zamlar var .

Bu piyasalar nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ve ciddi endişe ediyorum artık gidisattan
Cumartesi 25 TL ye aldığım peynirin kgsi 28tl olmuş.
Stok yapayım diyorum eksikler hiç bitmiyor param az kaldı. Doğalgaz faturası gelmiş 210 TL, güvence bedeli var içinde
Ev görmeye gelmek isteyenler aramaya başladı nasıl yapacağım diye düşünüyorum kara kara

Bu piyasalar nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ve ciddi endişe ediyorum artık gidisattan
Cumartesi 25 TL ye aldığım peynirin kgsi 28tl olmuş.
Stok yapayım diyorum eksikler hiç bitmiyor param az kaldı. Doğalgaz faturası gelmiş 210 TL, güvence bedeli var içinde
Ev görmeye gelmek isteyenler aramaya başladı nasıl yapacağım diye düşünüyorum kara kara
Marketteki herşeyde zam var gerçekten herşeyde .
Ev görmeye gelmek isteyen olur artık canım .
Akşam kahvesine çağırırsın bazılarını, herkesi yemeğe mi alacaksın yoksa ,zor olur senin için

Back
X