• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim bence siseyle falan ugrasma ac bankada bi hesap eline gctikce git yatir. Ne esin alabilir ne baskasi. Internet bankaciliginda olsun. Takip edersin

Katılıyorum. En yakın atm si olan bankadan aç hatta. Artık bankalar ayağa kadar geliyo hatta gitmene bile gerek yok. İnternetten hesap açıyosun,kartını getirip imzanı alıyolar.

Ya varya para biriktirelim die fedakarlık yaparız
Erkeklerin yaptığına bakın
Paradan fedakarlık yaptığımızda, kıymet bilen erkek oranı %5 sanırım
O ihtimali göze alıp strese girmeye hiç gerek yok
Bireysel başka..onu istediğin zaman yatır çek yapamazsın
Isbankasinda vadesiz hesap canım yatırıp çekebiliyorum ama hep yatırıyorum

B Bugunneselibirgun para biriktirme bence artık
Hemen kesme yavaş yavaş kes
Yazık günah gerçekten

Biriktirmek onun için yaptığım bişey değil ki.
Kendim için yaptığım bişey .yapı olarak ttutumluyum ve birseylere sahip ollmak istiyorum ondan biriktiriyorum

Biriktirmek onun için yaptığım bişey değil ki.
Kendim için yaptığım bişey .yapı olarak ttutumluyum ve birseylere sahip ollmak istiyorum ondan biriktiriyorum
Evet ama anlamıyolar ki...
Paramız boşa gideceğine harca gitsin
Alıyo paranı baksana...
Almasa biriktir derdim

Selam kızlar
B Bugunneselibirgun önceki olaydan sonra keşke evde para birakmasaydin, adamın huyu belli. Uzuldum senin için.
Eşimle markete gittik. 300 TL bırakıp geldik.
Önceki evde market yakındı yalnız giderdim pek birseyin fiyatını bilmezdi eşim. Buraya geldiğimizden beridir birlikte çıkıyoruz. Adam her hafta şoklarda. Kasiyer tutarı söyleyince biz ne aldık diyip suratıma bakışı çok komik
Kaşar, beyaz peynir, zeytin, salam, sucuk, mantı, tursu, teneke yağ, deterjan, tavuk, kahve, çay ve ufak tefek giderleri aldık. İki hafta gider diye düşünüyorum.
Sebze ve meyve yok akşam üzeri pazara da çıkmak lazım.
Yağ, çay ve deterjan stogum epey sağlam oldu.
Bayramdan önce kasaba da gitmek lazım, bir poşet kiyma, bir poşet kuşbaşı kaldı sadece:(

B Bugunneselibirgun pardon canım yanlış anlamışım. Ne güzel bak hesabında varmış. Hiç şişeyle falan uğraşma. Hatta eşinde inşallh sorar da,biriktirdiklerimden bir hayır görmedim,niye biriktireyimki dersin. O har vurup harman savurduğunu sansın. Haketti..
Ama eşine kızdın diye birikiminden vazgeçme sakın:)

Selam kızlar
B Bugunneselibirgun önceki olaydan sonra keşke evde para birakmasaydin, adamın huyu belli. Uzuldum senin için.
Eşimle markete gittik. 300 TL bırakıp geldik.
Önceki evde market yakındı yalnız giderdim pek birseyin fiyatını bilmezdi eşim. Buraya geldiğimizden beridir birlikte çıkıyoruz. Adam her hafta şoklarda. Kasiyer tutarı söyleyince biz ne aldık diyip suratıma bakışı çok komik
Kaşar, beyaz peynir, zeytin, salam, sucuk, mantı, tursu, teneke yağ, deterjan, tavuk, kahve, çay ve ufak tefek giderleri aldık. İki hafta gider diye düşünüyorum.
Sebze ve meyve yok akşam üzeri pazara da çıkmak lazım.
Yağ, çay ve deterjan stogum epey sağlam oldu.
Bayramdan önce kasaba da gitmek lazım, bir poşet kiyma, bir poşet kuşbaşı kaldı sadece:KK43:

Alcam canım geri.

B Bugunneselibirgun pardon canım yanlış anlamışım. Ne güzel bak hesabında varmış. Hiç şişeyle falan uğraşma. Hatta eşinde inşallh sorar da,biriktirdiklerimden bir hayır görmedim,niye biriktireyimki dersin. O har vurup harman savurduğunu sansın. Haketti..
Ama eşine kızdın diye birikiminden vazgeçme sakın:)

Yok canim eşime kızıp asla vazgeçmem
Tutumluluk huy oldu bende.

Dediğin gibi göstermelik ivir zıvır alicam da elimde para kalmasın.

Evi düzenlemek için bir enerji geldi bana.
Kaç haftadır süpürge bile tutmuyorum zorlanıyorum diye.tv ünitesindeki ders kitaplarımı topladım. Çekyatin altına koyulcak.
Buzdolabının üstündeki dolaptan garanti belgeleri eve gelen hediyeleri kullanmadığım çıkardım. Baya düzenleme yapmam gerekiyor ama tepelerde dolaşa dolaşa yoruldum

Şuan her yer her yerde. Ama halim kalmadi.

Biraz önce geçen yıl açılmış bir konu okudum. Arkadaş 50 bin biriktirmiş,ev alayımmı eşimden gizli diye sormuş.
Hala şoktayım:)))
tamam hadi biriktirmiş diyelim de gizli nasil alacak evi onu anlamadim evlilik sonrasi alinan her sey ortaktir adam sansli valla

sabahtan sinav gorevi vardi. baska sinifta bir kiz oanik atakmış bayildi onu tasidik 2 kat asagiyan1erkek 2 bayan. 118 arandi hep meşguldü
yazik kiza emeklerine uzuldum

2 km yurudum okul ters bir yerdeydi sonra dolmusa bindim
yürürken 25 tl harcadim pisi pisi ve kapri aldim o muhit ucuz bir yer

sonra eve geldim evi topladim supurdum camasir katladim bulasik makimesi bosalt bulasimlari koy vs simdi dinleniyorum

makinede camasir yıkanıyor onlari asacagim

biktimm vallahi ev isindennmn

Eşten gizli birikim tamam da ev almak yok artık
Mutfak dolaplarini silip içlerini düzenledim. Et koydum ocağa bir kısmını yemek yapıp kalanını bölüp buzluğa atacağım.
İki makina çamaşır astım, bulasiklar yıkanıyor.
Süpürge açtım, silmek de gerek ama boynum çok ağrıdı hiç halim kalmadı.
Akşamüstü dışarı çıkmak istiyorum hem evde kaldıkça birşeyler çıkıyor yoruldum hem de evsel eksikler var, bakıp fiyat araştırması yapmam lazım. Bayramda misafir gruplarım gelmeye başlayacak.
Birikim için pek birşey kalmıyor, haftaya kk ile altın alacağım.

K kahvemsi mutluluk
bende 2 gun once 5 gr alayim dedim bitmiş alamadim
bu hafta 190 nin altina duserse 5 gr alacagim bende iyi oluyor
Ben de 5 Gr ya da ata alayım diye düşünüyorum, yazın herşey kk ile yapılacak mecbur arada ödenir nasılsa diye düşünüyorum.
Ek hesap ile al-sat icin aldığım 5 Gr ve 200 doları da alış fiyatına gelmediği için satmamistim. Onu da satmaktan vazgeçtim dursun, parça parça kapatırım

Durumları iyiymiş anladığım kadarıyla. Kadın tercihen ve evinden çalışıyormuş. Eşi sormamış,oda söylemeye gerek duymamış. Her hangi bir sorunları yok,fakat eşinin kafası yiyelim içelim kafasıymış ve fazlaca eli açıkmış. Baştan tuhaf gelip şaşırsamda,başka bir konusunda kadına hayran kaldım doğrusu
Benim hayat tarzıma çok yanlış durumu,ama onun hayat tarzında çok mantıklı bir hareket...
Bu hikayede beni etkileyense,söylemeden nasıl durduğu..ben çatlardım zannımca:)))

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esten-gizli-ev-almak.1012585/?amp=1

Back
X