• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz önce geçen yıl açılmış bir konu okudum. Arkadaş 50 bin biriktirmiş,ev alayımmı eşimden gizli diye sormuş.
Hala şoktayım:)))
Benim bir arkadaşımın annesi de zamanında öyle İstanbul'dan ev almış.Kiraya vermiş, ev zamanla değerlenmiş, şu an epey kira geliri var kadının ve eşi halen bilmiyor. Çünkü adam eline para geçince hemen yeni bir iş kolu deniyormuş, dükkan, restaurant vs açıyormuş, sonra çok iyi bilmediği bir iş olduğu için işi batırıyormuş, kadın da çareyi böyle buldu herhalde.

Benim bir arkadaşımın annesi de zamanında öyle İstanbul'dan ev almış.Kiraya vermiş, ev zamanla değerlenmiş, şu an epey kira geliri var kadının ve eşi halen bilmiyor. Çünkü adam eline para geçince hemen yeni bir iş kolu deniyormuş, dükkan, restaurant vs açıyormuş, sonra çok iyi bilmediği bir iş olduğu için işi batırıyormuş, kadın da çareyi böyle buldu herhalde.

Gizli saklı olayını bilmem ama bir ev parası bitiktirebilen kadına şapka çıkartırım..helal olsun..

Kadına gerçekten ben de şapka çıkarttım.
Kimin hangi durumda neyi yaptığını bilmeden eleştiren kesimden değilim ama gizli ev almak ne bileyim. Yarın bir gün ortaya çıktığında ne denir, güven duygusu ne olur bilemedim.
Ben gizli birikim yapıyorum ama eşim yaptığımı biliyor tutarı bilmiyor. Bir kere gördü tutarı gözleri yerinden çıktı resmen, onu ev alırken kullandım.
Şimdi yine birikim yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum diyelim malum borç var artık ama az çok tutarı tahmin ediyor. O da artık hesap kitap yapıyor, ve tüm alisverisi birlikte yapıyoruz, para yok diyince bu kadar kalmış olmali diyor.
Patronum sagolsun bir güzellik yaptı bu hafta. Borç var, mesai yok biliyor maddi durumumuzu, ekstra her ay ufak bir miktar daha verecek bana.
Eşime söylemeyeyim mi yoksa direkt şahsi birikime mi atayım bilemedim.
Sonra söyledim biliyor çünkü patronumun beni zorda bırakmayacağını. Onu maaşlara dahil etme ayrı biriktir dedi

kızlar merhabalar anneme yemek masası alıcaz bıde bıze tatıl için taksıtte lazım garanti bonus cıkartcam haftaiçi inş da kart ucreti 92lira yazıyor nette zorunlumu bu ucret? almamaları ıcın ne yapabılırım genelde arkadaslar seneyı doldurunca kapatcam falan dıye arıyorlar
hesap actırınca ucret almama gıbı durumları varmı?

Kızlar iyi geceler herkese.
Son 10 sayfa kadar okudum da gurur duydum hepinizle.
Harikasınız ayrı ayrı:KK52:
Kış hazırlıklarınız, yaptığınız birikimler mükemmelsiniz:hamarat:
Ben de oruç olunca evde yapacak şey bulamıyorum, yaprak alıp sarma sardım buzluğa attım bugün, sevinip duruyordum :))
Tam konunuza denk geldim bunun üzerine.
Benimki hiç bir şeymiş:KK48:

Ben de oruç olunca evde yapacak şey bulamıyorum, yaprak alıp sarma sardım buzluğa attım bugün, sevinip duruyordum :))
Ben Ramazan'a 2 hafta kala başladım canım ve çok rahat ediyorum ramazan basladigindan beri fikir olsun diye yazayım buraya da
Sulu köfte köfteleri
İnegöl köfte
Mantı
Fellah köfte
İçli köfte(maraştan siparişle yaptırdım)
Közlenmiş kırmızı biber
Közlenmiş patlıcan
Haşlanmış nohut
Haşlanmış fasulye
Doğranmış biber
Bezelye
Sarmada yapacaktım ama ona vakit kalmadı

kızlar merhabalar anneme yemek masası alıcaz bıde bıze tatıl için taksıtte lazım garanti bonus cıkartcam haftaiçi inş da kart ucreti 92lira yazıyor nette zorunlumu bu ucret? almamaları ıcın ne yapabılırım genelde arkadaslar seneyı doldurunca kapatcam falan dıye arıyorlar
hesap actırınca ucret almama gıbı durumları varmı?
Genelde kredi kartlsrindan ili doldugu an cekiyorlar. Musteri hizmetlerini arayip geri isteyin. Kapatmakla tehdit edin. Ikk baslarda yillik aidati geri vermemek icin bonus vermeye calisiyorlar. Babamda garanti bonus kullaniyor oradan biliyorum. Kart limiti de yuksek musteri hizmetlerindeki kisi bize isterseniz kapatin ama boyle yuksek limit kimse vermez diyr blof yapinca babamda onlarin silahiyla vurdu onlari.. kendi adima bir kart cikartirim. Limit az mi.. esimin ustune vikartirim dedi. O da mi yetmiyor. Cocuklarimin ustune kart cikartirim yine o limite ulasirim dedi.. biraz yuzsuz oluyorlar yani.. onlarla onlarin dilinden konusmak gerek.

Kart actirinca almama gibi bir durumlari yok ustune actirdiin hesabin hesap isletim ucretini alir 6 aylik 70 lira. Yillik 140 lira. Babamin hem maas karti orada hem kredi karti.. o normal kartinda isletim ucreti almamalari icin ya maas karti olmasi gerekiyor ya da maas karti degilse faturalar icin otomatik odeme talimati vermen lazim

Genelde kredi kartlsrindan ili doldugu an cekiyorlar. Musteri hizmetlerini arayip geri isteyin. Kapatmakla tehdit edin. Ikk baslarda yillik aidati geri vermemek icin bonus vermeye calisiyorlar. Babamda garanti bonus kullaniyor oradan biliyorum. Kart limiti de yuksek musteri hizmetlerindeki kisi bize isterseniz kapatin ama boyle yuksek limit kimse vermez diyr blof yapinca babamda onlarin silahiyla vurdu onlari.. kendi adima bir kart cikartirim. Limit az mi.. esimin ustune vikartirim dedi. O da mi yetmiyor. Cocuklarimin ustune kart cikartirim yine o limite ulasirim dedi.. biraz yuzsuz oluyorlar yani.. onlarla onlarin dilinden konusmak gerek.

Kart actirinca almama gibi bir durumlari yok ustune actirdiin hesabin hesap isletim ucretini alir 6 aylik 70 lira. Yillik 140 lira. Babamin hem maas karti orada hem kredi karti.. o normal kartinda isletim ucreti almamalari icin ya maas karti olmasi gerekiyor ya da maas karti degilse faturalar icin otomatik odeme talimati vermen lazim
tsk ederim canm nette de bi yorum okudum kartı ilk kez alanlara ılk yıl yokmus guya dıye,ben sımdı taksıt ıcın mecbur alıyorum gercı de kullanan arkadaslar ck memnunmus bonustan ck bırıkıyor dıyorlar aman kart işte ne guzelliği olabılırkı keske hıc mecbur olmasak

Kadına gerçekten ben de şapka çıkarttım.
Kimin hangi durumda neyi yaptığını bilmeden eleştiren kesimden değilim ama gizli ev almak ne bileyim. Yarın bir gün ortaya çıktığında ne denir, güven duygusu ne olur bilemedim.
Ben gizli birikim yapıyorum ama eşim yaptığımı biliyor tutarı bilmiyor. Bir kere gördü tutarı gözleri yerinden çıktı resmen, onu ev alırken kullandım.
Şimdi yine birikim yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum diyelim malum borç var artık ama az çok tutarı tahmin ediyor. O da artık hesap kitap yapıyor, ve tüm alisverisi birlikte yapıyoruz, para yok diyince bu kadar kalmış olmali diyor.
Patronum sagolsun bir güzellik yaptı bu hafta. Borç var, mesai yok biliyor maddi durumumuzu, ekstra her ay ufak bir miktar daha verecek bana.
Eşime söylemeyeyim mi yoksa direkt şahsi birikime mi atayım bilemedim.
Sonra söyledim biliyor çünkü patronumun beni zorda bırakmayacağını. Onu maaşlara dahil etme ayrı biriktir dedi
aynen arkadasım bence de herkesın sartlarına gore degerlendırılmeli ben mesela dıyorum esimden gizli bi liram olmaz asla cebını karıstırmam habersız para almam neyımız varsa ortak ; ama soyle bı durum var benım babam asırı sorumsuzdur harcama bozuklugu var psıkolojık olarakta, annem veya ben mecbur cebını karıstırır kart borclarına bakardık yoksa soylemıyo kapılara kagıt gelınce ogrenıyoduk yada soyle soylım annem bırıktırıp bılezık almıstı daha evvel babam ıkramıyesını de bılezıklerınıde carcur ettıgı için en son aldıgına sahte demişti.dıyecegım o ki insanlar bişe yapıyosa muhakkak bi durum vardır aralarında

tsk ederim canm nette de bi yorum okudum kartı ilk kez alanlara ılk yıl yokmus guya dıye,ben sımdı taksıt ıcın mecbur alıyorum gercı de kullanan arkadaslar ck memnunmus bonustan ck bırıkıyor dıyorlar aman kart işte ne guzelliği olabılırkı keske hıc mecbur olmasak
2010-2011 gibi dogru guzel bonus veriyoedu.. 300 liralik bir cekime 5 tl veriyordu. Simdi 20 kurus 30 kurus veriyor bonusu... iste simdi onu iste kampanyaya katilmak icin sunu yaz suna gonder moduna dondu.. maksadi seni daha da borclandirmak kendine. Bende gecenlerde garantideki normal hesabimi kapattim zaten. Sirf su yillik aidati yuzunden. Kuveyt turk kullaniyorum. Hicbir sekilde ne hesap isletim ucreti ne de havale/eft ucreti hic bir ucret alinmiyor

Altıncı Hatunlar haziran ayı hedefleriniz neler
1 gram altın...20 usd...20 euro

Benim haziran hedefim;
kendi birikimimle 1 çeyrek+50$
Eşimin verdiğiyle 2.5 luk ata..
Ya nasip...
Kızlar hedefler çok güzel benim hedefim de bir ata inş kısmetse.
benim esimde pek bilmezdi birikime baslayali 6 yılda 40bin rahat biriktirirdim ama bende catir catir yemeyi tercih ettim
:kk77::halay:
valla kadına helal olsun
Eh canım zamanında çatır çatır yemeyi tercih edenlerden sonradan akıllananlardan biz :D
Hoşgeldiniz :)

Back
X