Öğle arasında arkadaslarla hastane bahçesinde oturuyordum hep oturuyom ya neyseeee yan bankta teyzeler..gelin gelin gelin ... teyzeler dedim...bakalım gelinler sizden memnun mu ? biz onu yaptık.. altın yaptık.. oğlana araba çektik teyze çalışıyor mu oğlun dedim ..evet geliri nasil dedim...iyi ..memur dediteyze kusura bakma sende geline para yedirecek göz yok teyze kızardı ...laf edemedi.. diğer teyze yanıma geldi kocasına iftira atıp boşadı.. doğru dedin kızım dedi

Stres ister istemez yaşaniyo..bizimde gelin var..Annem asla kızım şunu yap dememiştir.. arkadaş gibiler..geline asla karışmaz.. gelinimiz der anne yapılacak birşey var mi..hemen geleyim..

Örgü o teyzelere lazımmış :)))

Sarp ölmemiş canım.
O tekneden sonra başına ne geldiyse artık adını alp kullanıyor ve şu an ikiz babası pırıl ile evli ayrıca .
Pırıl ile babası hiç üşenmemiş doruk, Nisan ve bahar için boş mezar yaptırmış .

Yeni bölüm fragmanını izle canım o dorukçum yokmu sarpı görüyor baba diye sesleniyor yemin ederim yüreğimin ipleri koptu
Çocuk sarpın fotosuna baka baka adamı ezberlemiş
Çok acıklı dizi kadın.
Anası sevmiyor ..
Baba yok. .
Kardeş ruh hastası
Kadının tek şansı üvey babası ile dostları yeliz ve ceyda

Ben o diziyi izledikcr azla yetinmeyi, sahip olduklarima sukretmeyi ogrendim. Sadece bir dizi ama kimbilir nice insanlar var ayni sekilde yasayan diyorum
Canım ben o dizinin müptelasıyım. .
Şimdi sezon finali yaptı mutsuzum..
İlk defa saçma sapan aşk ilişkilerinin göz önünde olmadığı biraz da hayattan bir hikaye ..beni çok etkiledi o dizi
Sezon finali benim icin bir fiyasko hayal kirikligi oldu maalesef (

Anammm ben daha 9.bölümdeyim.pırıl kim babası kim hiç bilmiyorum .fragmanı gördüm çocuğun baba deyişini.baharın haberi var mı bu durumdan

Ben normalde türk türk dizileri pek takip etmem ama bu çok başka ya
Yayınlandığı gün izleyemezsem ertesi gün şirkette izliyorum o derece yani:)
Kadın isterse herşeyin üstesinden gelmenin bir yolunu buluyor

Neden ölmemiş bu sarp.ne olmuş kazadan sonra da bahara dönemis?

Ben normalde türk türk dizileri pek takip etmem ama bu çok başka ya
Yayınlandığı gün izleyemezsem ertesi gün şirkette izliyorum o derece yani:)
Kadın isterse herşeyin üstesinden gelmenin bir yolunu buluyor
Ben de izlemiyorum Türk dizi.yerli dizi yersiz uzun ...ama buna kapıldım kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…