• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:halay:maaş vardı yoktu misali.:dua:..kardeşim sınavlara hazırlanıyor.:kahve:. eşinden 3 sene önce boşandı.. ben bedensel engelliyim..kardeşe özel sigorta yaptırıyorum.. çalıştığım için devlet katkılı sigorta yaptiramiyrum..:KK17: ıyi de oldu...önceleri kabul etmedi.. sonra başvurdum.devlet onayladı.. :ıslık: onay yazısı geldi..kardeşim bana yük olmak istemedi.sonra zoraki ödemeye başladım..

:halay:maaş vardı yoktu misali.:dua:..kardeşim sınavlara hazırlanıyor.:kahve:. eşinden 3 sene önce boşandı.. ben bedensel engelliyim..kardeşe özel sigorta yaptırıyorum.. çalıştığım için devlet katkılı sigorta yaptiramiyrum..:KK17: ıyi de oldu...önceleri kabul etmedi.. sonra başvurdum.devlet onayladı.. :ıslık: onay yazısı geldi..kardeşim bana yük olmak istemedi.sonra zoraki ödemeye başladım..
Önce aile diyenler haklı, Allah razı olsun kardeşinden canım :) ne mutlu size.
Sigorta yapman da çok iyi olmuş onun geleceği için .

Önce aile diyenler haklı, Allah razı olsun kardeşinden canım :) ne mutlu size.
Sigorta yapman da çok iyi olmuş onun geleceği için .

Önce ailem...bana güzel de bakıyor.. her şeyimle ilgileniyor .hakkediyor..Annem babam memlekete haftasonu gittiğimde destekçim

Borçları ödemek hafifletiyor insanı :)
Para kuş misali varmış, yokmuşş

Gerçekten öle...maaş yattı dedim..2 dk sonra maaş ne vakit yatacak :KK12: çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar gelirim var :KK36:

Evdeyken boş vakitlerimde oyalanmak için dizi başlayayım dedim...@kahvemsi mutluluk izliyordu diye kadın dizisi aklıma geldi. .arkadaş ne diziymiss her bölüm ağla ağla içim çıkıyor. .bir şey değil boş vakitte izlerim diye başladım şimdi dizi izlemekten hiç bir şey yapamıyorum. Günde 4 bölüm falan izliyorum.oy depresyona girecegimmmm

En güzel bişey :) tatil başlıyor...

Günaydın canım, hedefleri koymuştuk bende hatırlıyorum.
Senin maşallahın var çoğu yerine gelmiş hatta hesapta olmayan hedeflerin bile gerçek olmuş :)
Tebrikler canım .

@kahvemsi mutluluk senin hedeflerin de harika.
En büyük ve en güzeli gerçekleşti daha ne olsun diğerleri de kısmen oldu :)
Diğerleri de zaman içinde olacaktır sağlık olsun .
Saol turtişim..Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah

Evdeyken boş vakitlerimde oyalanmak için dizi başlayayım dedim...@kahvemsi mutluluk izliyordu diye kadın dizisi aklıma geldi. .arkadaş ne diziymiss her bölüm ağla ağla içim çıkıyor. .bir şey değil boş vakitte izlerim diye başladım şimdi dizi izlemekten hiç birşey yapamıyorum. Günde 4 bölüm falan izliyorum.oy depresyona girecegimmmm

:-) film izle örgü ör...sonra örgüyü sat..kumbaraya at :KK33: sonra çil çil sarılar :confused:

Ben haftasonu benim ve çocukların eskiyen ,küçülen bana göre biraz demode olan kıyafetlerimizi topladım yaklaşık 3 çuval kıyafet çıktı o_O
birkaç ayakkabı .
Ne zarar ziyancı insanmışım.
Çantalar, kıyafetler ..belki sonra giyerim diye tuttuklarım.. 8/10 sene kullanılmayan eşya çanta sonra kullanılır mı..
Çocukların kullanılabilir eşyalarını ayırdım anneme gönderdim kardeşim bebiş bekliyor erkek olursa kullanır.

Atmaya kıyamadım o kadar eşyayı 2. El eşya çadırına bıraktım belki ihtiyacı olan birileri vardır .

:-) film izle örgü ör...sonra örgüyü sat..kumbaraya at :KK33: sonra çil çil sarılar :confused:
Örgü ve ben miiiii :)))))))) ayol ben yün topagi görsem karakola bomba diye götürürüm :)))) şiş verseler elime tavuk falan dizerim o şişe ;) ne orgusuuuu ;)))))

Evdeyken boş vakitlerimde oyalanmak için dizi başlayayım dedim...@kahvemsi mutluluk izliyordu diye kadın dizisi aklıma geldi. .arkadaş ne diziymiss her bölüm ağla ağla içim çıkıyor. .bir şey değil boş vakitte izlerim diye başladım şimdi dizi izlemekten hiç bir şey yapamıyorum. Günde 4 bölüm falan izliyorum.oy depresyona girecegimmmm
Canım ben o dizinin müptelasıyım. .
Şimdi sezon finali yaptı mutsuzum..
İlk defa saçma sapan aşk ilişkilerinin göz önünde olmadığı biraz da hayattan bir hikaye ..beni çok etkiledi o dizi

Back
X