• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kere canım, karamelli_turta karamelli_turta bir hafta bekledi sorularının cevabını almak sen iki dakikada alıyorsun daha ne istiyorsun ne:)))
Şaka bir yana biz eşimle her dizi günü pazarlık yapıyoruz adam bırak diziyi türk kanallarini bile açınca bambaşka biri oluyor
Valla yildim diziyi izleyene kadar
Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani :p

Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani :p
Bunun yabancı versiyonunda bahar oluyor ama biz de bir sezon daha olacak, bakalım nasıl baglayacaklar

Bir kere canım, karamelli_turta karamelli_turta bir hafta bekledi sorularının cevabını almak sen iki dakikada alıyorsun daha ne istiyorsun ne:)))
Şaka bir yana biz eşimle her dizi günü pazarlık yapıyoruz adam bırak diziyi türk kanallarini bile açınca bambaşka biri oluyor
Valla yildim diziyi izleyene kadar
Ben bir de yasak elmayı takip ediyorum.
Çarpık çurpuk ilişkiler var orada ama ender karakterinin hastasıyım :D nasıl bişey o öyle :))

Valla ben cvplar için haftalarca bekledim :P
Ama sana kıyamadım :)
Döver bizimkiler.ask i memnuyu izleyip Adnan Bey'in cebine karın seni aldatıyor notukoymus milletiz biz :))))
Ah biz yaparız işte öyle şeyler .
Adnan pek sünepeydi insan hiç mi şüphelenmez :))

Ben bir de yasak elmayı takip ediyorum.
Çarpık çurpuk ilişkiler var orada ama ender karakterinin hastasıyım :KK70: nasıl bişey o öyle :))

Valla ben cvplar için haftalarca bekledim :p
Ama sana kıyamadım :)

Ah biz yaparız işte öyle şeyler .
Adnan pek sünepeydi insan hiç mi şüphelenmez :))
O bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))

Bana yarın tatil, evde temizlik keyfisi yapacağım.
Eşim evdeki ufak tefek tadilatları da halletmiş bugün.
Eve gelince banyoyu yıkayıp temizledim, bir makina çamaşır attım.
Yarın salona girisecegim çok isim var ya, keşke paramız olsaydı da kacsaydik biryerlere
canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyor

Önce ailem...bana güzel de bakıyor.. her şeyimle ilgileniyor .hakkediyor..Annem babam memlekete haftasonu gittiğimde destekçim

Gerçekten öle...maaş yattı dedim..2 dk sonra maaş ne vakit yatacak :KK12: çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar gelirim var :KK36:
cok sukur canım elimiz ekmek tutuyor Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesin hemsıresın bıldıgım kadarıyla calısma sartların nasıl rahatmi yerin ınsAllah tolerans gosterıyolardır

Valla geldi görümce biraz takılmadan olmuyor :))

O bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))
Yok artık :D Ferhunde de az değildi :))
Yasak elmayı arada boş olunca şirkette ben de izliyorum ama o da sezon finali oldu
Ender çok uyanık orada, uyanıklığı konuşma tarzı çok değişik geliyor :))
Onu da hiç kaçırmadım .

Ama kızlar birşey itiraf edeyim seyrettiğim ne kadar dizi olduysa bir süre sonra hepsi final yaptı :P :D
Gözüm de kalmıyor ama :))
Sayabilirim de hatta

Valla geldi görümce biraz takılmadan olmuyor :))

Yok artık :KK70: Ferhunde de az değildi :))

Ender çok uyanık orada, uyanıklığı konuşma tarzı çok değişik geliyor :))
Onu da hiç kaçırmadım .

Ama kızlar birşey itiraf edeyim seyrettiğim ne kadar dizi olduysa bir süre sonra hepsi final yaptı :p :KK70:
Gözüm de kalmıyor ama :))
Sayabilirim de hatta
Kadın final mi yapacak?
Yoksa sezon finali miiiii?

canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyor
Aslında biz gidebileceğimiz akraba ve arkadaşlar var ama esim de ben de biraz yabaniyiz bu konuda, rahat edemeyiz diyoruz.
Bir gün için de bin TL harcamak hiç mantıklı gelmiyor artık
İlk gün annemdeyiz diğer günlerin programı orada belli olur. Amcam ve halam gelmezse eğer başka misafir agirlamayip iki gün İstanbul gezintisi yaparız diye konuştuk eşimle
Ama şuna karar verdik, hemen bir kumbara yaptık tatiller için, bakalım bu sefer başarabilecek miyiz :)

Back
X