- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.141
Ayyyy ne iyi olurduHihhi
Çok güzel oldu çikolatam.
Diziyi seninle izlemek isterdim.
Ve K kahvemsi mutluluk umuz ile :) mısırları ben patlatırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy ne iyi olurduHihhi
Amanın düşünemiyorum bizi o halde :))))Hihhi
Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yaniBir kere canım,karamelli_turta bir hafta bekledi sorularının cevabını almak sen iki dakikada alıyorsun daha ne istiyorsun ne:)))
Şaka bir yana biz eşimle her dizi günü pazarlık yapıyoruz adam bırak diziyi türk kanallarini bile açınca bambaşka biri oluyor
Valla yildim diziyi izleyene kadar
Bunun yabancı versiyonunda bahar oluyor ama biz de bir sezon daha olacak, bakalım nasıl baglayacaklarKafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani![]()
Ben bir de yasak elmayı takip ediyorum.Bir kere canım,karamelli_turta bir hafta bekledi sorularının cevabını almak sen iki dakikada alıyorsun daha ne istiyorsun ne:)))
Şaka bir yana biz eşimle her dizi günü pazarlık yapıyoruz adam bırak diziyi türk kanallarini bile açınca bambaşka biri oluyor
Valla yildim diziyi izleyene kadar
Ah biz yaparız işte öyle şeyler .Döver bizimkiler.ask i memnuyu izleyip Adnan Bey'in cebine karın seni aldatıyor notukoymus milletiz biz :))))
Onu da izliiiim, demek uyarlamaymis.Bunun yabancı versiyonunda bahar oluyor ama biz de bir sezon daha olacak, bakalım nasıl baglayacaklar
O bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))Ben bir de yasak elmayı takip ediyorum.
Çarpık çurpuk ilişkiler var orada ama ender karakterinin hastasıyımnasıl bişey o öyle :))
Valla ben cvplar için haftalarca bekledim
Ama sana kıyamadım :)
Ah biz yaparız işte öyle şeyler .
Adnan pek sünepeydi insan hiç mi şüphelenmez :))
canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyorBana yarın tatil, evde temizlik keyfisi yapacağım.
Eşim evdeki ufak tefek tadilatları da halletmiş bugün.
Eve gelince banyoyu yıkayıp temizledim, bir makina çamaşır attım.
Yarın salona girisecegim çok isim var ya, keşke paramız olsaydı da kacsaydik biryerlere
cok sukur canım elimiz ekmek tutuyor Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesin hemsıresın bıldıgım kadarıyla calısma sartların nasıl rahatmi yerin ınsAllah tolerans gosterıyolardırÖnce ailem...bana güzel de bakıyor.. her şeyimle ilgileniyor .hakkediyor..Annem babam memlekete haftasonu gittiğimde destekçim
Gerçekten öle...maaş yattı dedim..2 dk sonra maaş ne vakit yatacakçok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar gelirim var
![]()
Valla geldi görümce biraz takılmadan olmuyor :))Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani![]()
Yok artıkO bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))
Ender çok uyanık orada, uyanıklığı konuşma tarzı çok değişik geliyor :))Yasak elmayı arada boş olunca şirkette ben de izliyorum ama o da sezon finali oldu
Kadın final mi yapacak?Valla geldi görümce biraz takılmadan olmuyor :))
Yok artıkFerhunde de az değildi :))
Ender çok uyanık orada, uyanıklığı konuşma tarzı çok değişik geliyor :))
Onu da hiç kaçırmadım .
Ama kızlar birşey itiraf edeyim seyrettiğim ne kadar dizi olduysa bir süre sonra hepsi final yaptı![]()
Gözüm de kalmıyor ama :))
Sayabilirim de hatta
Canım onun durum biraz farklı ,biraz anlatmıştı çok şükür atlatmış çalışıyor da ne güzel :)@dilek bolu cnm rahatsızlığının bir tedavisi yok mu
sakin yanlis anlama beni lutfen
cok sukur calisiyorsun ailen destekcin mutlu ol hep cnm
Şimdilik sezon finali yaptı.Kadın final mi yapacak?
Yoksa sezon finali miiiii?
Aslında biz gidebileceğimiz akraba ve arkadaşlar var ama esim de ben de biraz yabaniyiz bu konuda, rahat edemeyiz diyoruz.canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyor