- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.201
Eşimin gün parası geldi altın almak için beklemedeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende almak için beklemedeyimgunaydin herkese zaten yukselecegi belliydi ama ben 1 dusus daha olur diye umutluyum
Ne güzel hazırlıklar yapmışsınGünaydınlar
Erkencilerde yine bugün bir ben
Vücut dinlenince böyle oluyormuş demek ki
Bugün artık gelsin halılarım zira yerler hâlâ bomboş
Bayram arifesi bugün yine niyetlendim bakalım .
Çocuklar için harçlıklar hazırladım
Şekerler ,çikolatalar
Sarma ve baklava da tamam.
Çok severim ben bayramları kendi çocukluğum gelir aklıma .
Canım kv ile çok yüz göz olma işine bak sen boşver . Aranızdaki husumeti bilmiyorum ama.evi toparladim camasir astim 2 gunluk sehir dışı fikri var olur mu bilmiyorum
kv cok geriyor beni uzaktan uzaga sacmaliklariyla
Sağol canımNe güzel hazırlıklar yapmışsın
Güzel bayramlar olsun inşallah :)
10 tl Seçime bağlı gibi birşey ilk turda iş bitermi ikinci tur olurmu.. .seçimden sonra düşer sanki belirsizlikle beraber çıktı...yada ben öyle düşünüyorum...şimdi bu fıyattan almayada hiç elim varmıyorİnşallah bende almak için beklemedeyim
Seçimden sonra nasıl olur düşer diyen çok
Ama ben nedense yükselir diye düşünüyorum
isim denklik belgesi nedir?Selam kızlar..
Bayrama kadar evdeyim erken çıktık tatile çok şükür :)
İlk günden çıktık nüfus müdürlüğüne isim denklik belgesi gerekli.
O da taa ankaradan çıkacakmış tabi o da çıkarsa.
Çocukların çifte vatandaşlık işlemlerini başlatmak istiyoruz.
Geç de olsa ,olur inş.
Hem eşimden hem benden hakediyorlar çifte vatandaş olmayı. Doğum yerimiz yurtdışı olduğu için ama istenen evrakları bulabilirsek .
Göç ederkenki ismimizle ,nüfus cüzdanımızdaki ismimle yazılan ile aynı kişi olduğunun ispat edilmesi .isim denklik belgesi nedir?
Ben seçimden sonra yükselir diye düşünüyorum. .bende secimmoncesi duser sonra artar devam eder yoluna diye dusunuyorum YTD
o yuzden bir miktar tl deyim aklimdaki rakam oluşunca alacagim
Geçmiş olsun kuzumAllahım ya bu temizlik yapmak nassssil yorucu birşey kaç saattir sil supur canım çıktı.
Evin üç tarafında devam eden inşaatlar var, sanırsın evde kum ayıklanmış
Daha da isim bitmedi![]()
Aynen öyle canim, herşeyi yapayım diyorum ama ben bitiyorum bu seferde az önce bulasik makinasini boşaltıp, ütü masasını kaldırdım.Ben seçimden sonra yükselir diye düşünüyorum. .
Geçmiş olsun kuzumbir güne çok iş sığdırınca gerçekten çok yorucu oluyor.
anneme de gerekli olabilir ondan sordum. annemin yurtdışından gelen para transferinde sorun oldu. ondan mı kaynaklı bilmiyorum araştıracağız.Göç ederkenki ismimizle ,nüfus cüzdanımızdaki ismimle yazılan ile aynı kişi olduğunun ispat edilmesi .
Kızlar hep eşten gizli para biriktirme işini anlamıyordum ama bugün itibari ile anladım demekki yaşamadan anlamayacakmışım
Son iki aya kadar hep birikimler eşimin hesabında oluyordu
bende iki ay önce altın hesabı açtım kendime beyfendininde onayıyla
şimdiye kadar ne kadar altınım bileziğim birikimim varsa eşime verdim buraya kadar hiç sorun olmadı
Bu maaş günü eşimin 5 bin TL gün parası geldi bende bana gönder altın alayım dedim öncesinden de konuşmuştuk gönderecekti
Bugün göndermiyor musun dedim bana güvenmediğini ima etti
Başka problemlerimiz de vardı buda tuzu biberi oldu
Siz siz olun akıllı davranın
Ben hep bunu bilir bunu söylerim.Kızlar hep eşten gizli para biriktirme işini anlamıyordum ama bugün itibari ile anladım demekki yaşamadan anlamayacakmışım
şimdiye kadar ne kadar altınım bileziğim birikimim varsa eşime verdim buraya kadar hiç sorun olmadı
Bu maaş günü eşimin 5 bin TL gün parası geldi bende bana gönder altın alayım dedim öncesinden de konuşmuştuk gönderecekti
Umarım sorun neyse bir an önce cozersinizKızlar hep eşten gizli para biriktirme işini anlamıyordum ama bugün itibari ile anladım demekki yaşamadan anlamayacakmışım