• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar, sabah erkenden kalktım yine
Koltukların minderlerini yıkadım, kucuk odanın camini sildim bir makina da çamaşır attım.
Buzdolabını temizledim.
Ben bir müdahale daha olur fikrindeyim, faiz arttırımı yapılır altın da biraz düşer ama sonra alır yürür gibime geliyor

Günaydınlar :KK200:
Erkencilerde yine bugün bir ben :-)
Vücut dinlenince böyle oluyormuş demek ki :deli:
Bugün artık gelsin halılarım zira yerler hâlâ bomboş :KK48:
Bayram arifesi bugün yine niyetlendim bakalım .
Çocuklar için harçlıklar hazırladım :KK6:
Şekerler ,çikolatalar :KK73:
Sarma ve baklava da tamam.
Çok severim ben bayramları kendi çocukluğum gelir aklıma .
Ne güzel hazırlıklar yapmışsın
Güzel bayramlar olsun inşallah :)

5 tl bayram harçlığı kabul edilir :halay: 10 tl :KK76: 15 tl :63: 20 tl....hayırlı bayramlar...şimdiden bayramınız mübarek olsun..:KK45: şeker-çikolata da kabul ederim..evdeki ikramlık şeker-çikolata kabı..dolması gerek :KK47:. Birikim yapiyom :KK48: büyüklerimin ellerinden kucuklerimin yanacıklarindan öpuyorum:KK3::KK9:

İnşallah bende almak için beklemedeyim
Seçimden sonra nasıl olur düşer diyen çok
Ama ben nedense yükselir diye düşünüyorum
Seçime bağlı gibi birşey ilk turda iş bitermi ikinci tur olurmu.. .seçimden sonra düşer sanki belirsizlikle beraber çıktı...yada ben öyle düşünüyorum...şimdi bu fıyattan almayada hiç elim varmıyor:110:

Selam kızlar..
Bayrama kadar evdeyim erken çıktık tatile çok şükür :)
İlk günden çıktık nüfus müdürlüğüne isim denklik belgesi gerekli.
O da taa ankaradan çıkacakmış tabi o da çıkarsa.
Çocukların çifte vatandaşlık işlemlerini başlatmak istiyoruz.
Geç de olsa ,olur inş.
Hem eşimden hem benden hakediyorlar çifte vatandaş olmayı. Doğum yerimiz yurtdışı olduğu için ama istenen evrakları bulabilirsek .
isim denklik belgesi nedir?

bende secimmoncesi duser sonra artar devam eder yoluna diye dusunuyorum YTD
o yuzden bir miktar tl deyim aklimdaki rakam oluşunca alacagim
Ben seçimden sonra yükselir diye düşünüyorum. .
Allahım ya bu temizlik yapmak nassssil yorucu birşey kaç saattir sil supur canım çıktı.
Evin üç tarafında devam eden inşaatlar var, sanırsın evde kum ayıklanmış
Daha da isim bitmedi:KK43:
Geçmiş olsun kuzum :( bir güne çok iş sığdırınca gerçekten çok yorucu oluyor.

Ben seçimden sonra yükselir diye düşünüyorum. .

Geçmiş olsun kuzum :KK43: bir güne çok iş sığdırınca gerçekten çok yorucu oluyor.
Aynen öyle canim, herşeyi yapayım diyorum ama ben bitiyorum bu seferde az önce bulasik makinasini boşaltıp, ütü masasını kaldırdım.
Biraz dinlenip duşa göreyim, ne planlarim vardı oysa ki
Neyse evim çok temiz oldu ama :)

Göç ederkenki ismimizle ,nüfus cüzdanımızdaki ismimle yazılan ile aynı kişi olduğunun ispat edilmesi .
anneme de gerekli olabilir ondan sordum. annemin yurtdışından gelen para transferinde sorun oldu. ondan mı kaynaklı bilmiyorum araştıracağız.

Kızlar hep eşten gizli para biriktirme işini anlamıyordum ama bugün itibari ile anladım demekki yaşamadan anlamayacakmışım
Son iki aya kadar hep birikimler eşimin hesabında oluyordu
bende iki ay önce altın hesabı açtım kendime beyfendininde onayıyla
şimdiye kadar ne kadar altınım bileziğim birikimim varsa eşime verdim buraya kadar hiç sorun olmadı
Bu maaş günü eşimin 5 bin TL gün parası geldi bende bana gönder altın alayım dedim öncesinden de konuşmuştuk gönderecekti
Bugün göndermiyor musun dedim bana güvenmediğini ima etti
Başka problemlerimiz de vardı buda tuzu biberi oldu
Siz siz olun akıllı davranın

Kızlar hep eşten gizli para biriktirme işini anlamıyordum ama bugün itibari ile anladım demekki yaşamadan anlamayacakmışım
şimdiye kadar ne kadar altınım bileziğim birikimim varsa eşime verdim buraya kadar hiç sorun olmadı
Bu maaş günü eşimin 5 bin TL gün parası geldi bende bana gönder altın alayım dedim öncesinden de konuşmuştuk gönderecekti

Bencede kadının birikimi olmali

Ben hep bunu bilir bunu söylerim.
Maalesef erkeklerin çoğu bu şekilde.

Umarım sorun neyse bir an önce cozersiniz
Kadın isterse çalışsın ister ev hanımı olsun ama mutlaka ayrı bir parası olmali

Back
X