Hayır
hayırlı olsun
İnşallah en kısa zamanda borçlarınızdan da kurtulursunuz

bende çeyizlik şeyleri koydum ama satilmiyor ahhh zamaninda yapulan gereksiz emek ve masraflarr hepsini kullanmak ne mumkun
Valla sorma ya...
satış sitelerine koydum kimse almadı pahalı diye. Niye o kadar ucuz satayım? Hiç kullanılmamış yepyeni şeyler. Ederinin o kadar altında teklif verdiler ki güldüm ya

Neyseki yakın arkadaşım çeyiz diziyorum bana sat dedi. Ona verdim ben de

iyi yapmissin cnm 2 tarafin da işi gorulmus oldu

benim de cok bakalim ne olacak bir stand kurup satacagim sanirim

02/07/2018 maaşım 3500 tl olarak yatırıldı.

500 tl sini birikim amacı ile başka bir hesabıma transfer ettim.

kredi kartım ödendi 1013tl: annemin babamın telefon faturasını 125tl ve kendi su faturamı 25 tl ödedim vs.
eşimde nakit 250 tl çekmiş kullanalım diye ..
100 tl sini harçlık olarak aldım..

şu an hesabımda 1600 tl kaldı ..

bu ayda giyim eşyası ve ev eşyası almadan geçirmek hedefim..
3.günümde şimdilik bir şey harcamadım şükür..

günlük 12 tl yemek paramı daha az harcayıp kalanını birikim yapacağım : iş yerinde bir kumbaram var.. burada olması evde olduğunda harcadığımdan daha mantıklı ...

onun dışında oğluma cumartesi kumbara aldık : şu dolana kadar kullanıp sonrasında kırılarak açılanlardan ..
sürekli para attırıyor bize dedesine anneannesine vs :) şimdiden 30 tl olmuştur :)

harcamayarak birikir : farklı kalemlere yatırım yapılarak artar anladım :)

yarın cilt bakımına gideceğim inş : 150 tl gidecek..
zaten 15 gün erteledim maaşım gelmediği için ..

aylık 150 tl ye diyetisyen masrafım var : ancak artık ondan da vazgeçecek gibi duruyorum..aslında dikkat edince çok güzel kilo veriyorum ancak diyetisyenimin muayanesinde ki teknik aksaklık sebebiyle gidemedim ..maalesef..
bu konu da düşüneceğim...

herkese günaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…