- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- 

- #19.021
Denediginde unutmazsan bana da soylermisin canım, çok severim semizotunubozulmuyor dediler o yuzden 1 pisirimlik koydum 1 ay sonra tadini deneyeceegim bozulmuyorsa fazla yapacagim
ama sise sekljndeki tadi bozulmuyor onu biliyorum
hayırlı olsunKızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.
Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.
Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.
Artik tl olarak aliyorlar... dolar uzerinden fiyat belirlenip tl olarak aliyorlar.. gecen sene ramazanda bunu yapmaya basladi diyanetDolar da alabilir umre hac dolar üzerinden fiyatı belirleniyor
Yok canım araba da ev borcu da YÖK şükürNeden canım ev ya da araba borcunuz mu var
tamam cnm soylerimDenediginde unutmazsan bana da soylermisin canım, çok severim semizotunu
aaa oyle mi hemen bakayimmDerindondurucuya bamya koymak isteyen arkadaşlar bamya için kalemtraş gibi birşey yapmışlar. Çok yorulmadan başını temizleyebiliyorsunuz
Ben cigden koydum cnmKızlar ben de bugün buzluğa 6 poşet barbunya attım. İşyerinde ayıklamıştım, eve gelince de haşlayıp süzüp attım. 6 tlden aldım.
bende çeyizlik şeyleri koydum ama satilmiyor ahhh zamaninda yapulan gereksiz emek ve masraflarr hepsini kullanmak ne mumkunÇeyizlik diye aldığım nevresim takımının yorganları falan sattım. İki taksit yaptırdı arkadaşbu ay 200 lirasını verdi. 1.09 gr altın aldım 
Valla sorma ya...bende çeyizlik şeyleri koydum ama satilmiyor ahhh zamaninda yapulan gereksiz emek ve masraflarr hepsini kullanmak ne mumkun
iyi yapmissin cnm 2 tarafin da işi gorulmus olduValla sorma ya...
satış sitelerine koydum kimse almadı pahalı diye. Niye o kadar ucuz satayım? Hiç kullanılmamış yepyeni şeyler. Ederinin o kadar altında teklif verdiler ki güldüm ya
Neyseki yakın arkadaşım çeyiz diziyorum bana sat dedi. Ona verdim ben de
Evet canım biliyorum dolar yükselirse tl olarakta artıyor dolara endeksli olduğu için dedim bendeArtik tl olarak aliyorlar... dolar uzerinden fiyat belirlenip tl olarak aliyorlar.. gecen sene ramazanda bunu yapmaya basladi diyanet
berketli olsun kardeşim benim de dün yattı maaşım :)Günaydın kizlar,
Bugün maaş günü, önce sirket maaşlarinı yollayip sonra kendi hesabımı yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?