- Konu Sahibi karamelli_turta
- 

- #18.981
ne kadar mantikli aslinda her ayinda 1 çeyrek alinsa aliskanlik olsa cocuk 10 yasina gekdiginde ne gizel birikim olur
bana da cok yakın aıle dostumuz ıse gırınce her ay bı ceyrek al demıstı keske alsaymısım bekarken gercı ıyı para bırıktırmıstm ama 6senede 72ceyrek ıyı olurdu yani 18bin falan yapıyo sanırımne kadar mantikli aslinda her ayinda 1 çeyrek alinsa aliskanlik olsa cocuk 10 yasina gekdiginde ne gizel birikim olur
ah canım teyzem Allah nıyetını kabul etsınAnnemin umre icin biriktirdigi kumbarayi kirdik sabah... 666.5 lira cikti... 30 lirasina kontor attircak, 20 lirasini bana verdi 10 tl si elinde.. bana da hazir disari cikiyosun deyip 600 lirasini verdi.. bir yarim alicam.. umre icin yeterli parayi biriktirene kadar altin yap dedim deger kaybetmesin dedim.
Şimdiden iyi tatiller canım, teşekkürlerGreen nature diamond canım, ben İçmeler'de sanıyordum ama Marmaris merkeze daha yakınmış. Neyse ordan İçmeler'e de geçeriz. Marmaris milli parkı falan varmış, gezip gelince tabiki tavsiyelerimi yazarım
cnm 22bin civarı yapiyor iyi para iste aliskanlik yapmakta gec kaliniyorbana da cok yakın aıle dostumuz ıse gırınce her ay bı ceyrek al demıstı keske alsaymısım bekarken gercı ıyı para bırıktırmıstm ama 6senede 72ceyrek ıyı olurdu yani 18bin falan yapıyo sanırım
Aminnah canım teyzem Allah nıyetını kabul etsın
hayırlı uğurlu olsun.. çok sevindim gerçekten.. sıkıntılar çektiğinden bahsediyordun.. inşallah geride kaldı o günler..Kızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.
Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.
Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.
hayırlı olsun Allah utandırmasınKızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.
Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.
Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?