Gunaydin kizlar
Vallahi evde olmak ne kadar guzel rahat rahat hareket ediyorum kosturmacam yok. Rahat rahat yemegimi yapiyorum evi yavas yavas temizleyecegim insallah

Cuma gunu altin ve dolar almistim al sat yapmak icin hemde birikim olsun diye bugun sattim 110 tl karim var Allah bereket versin.
Dolar alis hedefim 4.58
Altin alis hedefim yine 183

ne kadar mantikli aslinda her ayinda 1 çeyrek alinsa aliskanlik olsa cocuk 10 yasina gekdiginde ne gizel birikim olur
bana da cok yakın aıle dostumuz ıse gırınce her ay bı ceyrek al demıstı keske alsaymısım bekarken gercı ıyı para bırıktırmıstm ama 6senede 72ceyrek ıyı olurdu yani 18bin falan yapıyo sanırım

Annemin umre icin biriktirdigi kumbarayi kirdik sabah... 666.5 lira cikti... 30 lirasina kontor attircak, 20 lirasini bana verdi 10 tl si elinde.. bana da hazir disari cikiyosun deyip 600 lirasini verdi.. bir yarim alicam.. umre icin yeterli parayi biriktirene kadar altin yap dedim deger kaybetmesin dedim.

ah canım teyzem Allah nıyetını kabul etsın

Green nature diamond canım, ben İçmeler'de sanıyordum ama Marmaris merkeze daha yakınmış. Neyse ordan İçmeler'e de geçeriz. Marmaris milli parkı falan varmış, gezip gelince tabiki tavsiyelerimi yazarım
Şimdiden iyi tatiller canım, teşekkürler

cnm 22bin civarı yapiyor iyi para iste aliskanlik yapmakta gec kaliniyor

kizlar pazara gittim
4 kilo barbunya
1 kilo boncuk fasulye
1 kilo parlican
yarim kilo kapya biber
yarim kilo semizotu
1 kilo visne
1 kilo seftali
2 parca tohum dereotu ve maydanoz
1 kilo patates
1 yufka
50 tl odedim pazar gercekten daha uygun markete gore

barbunya ve visneyi ve fasulyenin yarisini dondurucuya koyacagim

Sabah 25 dakika kadar plates yaptim.

Minimal yaşam tpoiginin etkisiyle cekmecelerimi duzeltirkennnn 50 tl buldum

Çantalarımdan kullanmadığım ikisini anneme vermek üzere ayırdım.
Gardolabimi düzeltirken
Özene bezene aldığım ve sonra kilo aldığımdan gidemediğim pantolonlarıma içim gitti. Daha da kilo vermeliyim.
Az önce ikinci ogunumu de yedim. Yogurtlu kabakli salatalikli ve cdvizli yemegim hamile gibi göbeğim var kurtulmam lazım.

Kızlar ben bugün işe başladım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah utandırmasın.
Öncelikli hedefim elden aldığımız ve kredi kartına mecburen olan borçlarımızı ödemek.

Borç ödemek lüksüm benim şu an. O kadar rahatlayacagim ki. Kuş gibi hissedicem kendimi.

Umarım daimi bir iş olur ve hayatımız yeniden eski düzenine kavuşur.

hayırlı uğurlu olsun.. çok sevindim gerçekten.. sıkıntılar çektiğinden bahsediyordun.. inşallah geride kaldı o günler..

hayırlı olsun Allah utandırmasın

selam kızlar ben geldim :)

biliyorsunuz bahsetmiştim sınavım vardı bitti hayırılıyla sonuçları bekleme zamanı şimdi..
merak eden arkadaşlarım kusura bakmayın bir anda koptum dünyadan sınav stresiyle e haliyle haber veremedim..
ben çok şükür iyiyim birikim yok hatta bir sağlık harcaması için bir yakınımıza 6-7 bin tl gibi bir harcamamız oldu ve dolayısıyla 4-5 aylık birikim gitti. herşeyin başı sağlık olunca gözümüz de görmedi. sınav geçtiğine göre hem iş yerimde biriken işlere hem de tasarruf birikime dönme vakti artık
sizler de iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…