- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.221
ben 1 yillik surecte mesela döviz mi altin mi daha iyidir onu bilmiyorum kizlar fikriniz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence altınben 1 yillik surecte mesela döviz mi altin mi daha iyidir onu bilmiyorum kizlar fikriniz var mi
Son 1 yıllık altın grafiği ya da euro falan diye bak internette çıkarben 1 yillik surecte mesela döviz mi altin mi daha iyidir onu bilmiyorum kizlar fikriniz var mi
Ben olsam yarı yarıya yapardimben 1 yillik surecte mesela döviz mi altin mi daha iyidir onu bilmiyorum kizlar fikriniz var mi
Selam canım, bereketli olsunSelam kızlar ..
Bugün maaş günü idi birikim ,kart, gün Vs hepsini ayırdım geçen ay çok harcama yaptık kk yüksek. Ekstradan bir çeyrek altın almalıyım yakın bir aile dostumuzun sünnet düğünü var . Aylık birikimi az tutarsam çeyreği rahat bir şekilde alabilirim ama sanırım rutini bozmak istemiyorum . Benim çeyreklerden bir tane götüreceğim.
cnm ben bunu gizli birikimim icin soruyorum.Ben olsam yarı yarıya yapardim
Bence altin... dovize gore hem daha istikrarli hem daha karliben 1 yillik surecte mesela döviz mi altin mi daha iyidir onu bilmiyorum kizlar fikriniz var mi
tesekkurlerBence altin... dovize gore hem daha istikrarli hem daha karli
bnce gozlemledıgım kadarıyla soyle döviz hızlı ınıp cıkıyor devamlı al sat ımkanı varsa bide ck dusuk meblalarda degılse dıyelim 1000usd euro gıbı kısa surede altında daha cok kar ettırebılır ama ck ıyı takıp etmek gerekıyor o ınısı cıkısı yakalamak ıcın.ama sabırlıyım dıyenler ıcın ve uzun vadede altın candırtesekkurler
Cevabım yine aynı o zaman :)cnm ben bunu gizli birikimim icin soruyorum.
yoksa normalde birikimlerin cogu altin

herkese güzel hayırlı bir cuma diliyorum