Selam kızlar ..

Bugün maaş günü idi birikim ,kart, gün Vs hepsini ayırdım geçen ay çok harcama yaptık kk yüksek. Ekstradan bir çeyrek altın almalıyım yakın bir aile dostumuzun sünnet düğünü var . Aylık birikimi az tutarsam çeyreği rahat bir şekilde alabilirim ama sanırım rutini bozmak istemiyorum . Benim çeyreklerden bir tane götüreceğim.

Selam kızlar ..

Bugün maaş günü idi birikim ,kart, gün Vs hepsini ayırdım geçen ay çok harcama yaptık kk yüksek. Ekstradan bir çeyrek altın almalıyım yakın bir aile dostumuzun sünnet düğünü var . Aylık birikimi az tutarsam çeyreği rahat bir şekilde alabilirim ama sanırım rutini bozmak istemiyorum . Benim çeyreklerden bir tane götüreceğim.
Selam canım, bereketli olsun
Bana da bu aya 2 gram yazar mısın

bnce gozlemledıgım kadarıyla soyle döviz hızlı ınıp cıkıyor devamlı al sat ımkanı varsa bide ck dusuk meblalarda degılse dıyelim 1000usd euro gıbı kısa surede altında daha cok kar ettırebılır ama ck ıyı takıp etmek gerekıyor o ınısı cıkısı yakalamak ıcın.ama sabırlıyım dıyenler ıcın ve uzun vadede altın candır

Günaydın kızlar akşam biraz erken yatınca erkenden uyandım.
Hazırlanıp sabah yürüyüşüne çıkacağım biraz daha hava aydinlansin da :)
Bizim aile günü geçen ay bitmiş, yenisine yaz döneminde başlamak istemiyorlarmis, sonra da muallak.
Şirket günü de önümüzdeki ay bitecek. Yenisi için taleplere baktık, ilkini Eylül'de ben alacağım 4bin TL gibi bir rakam olacak. Karttan nakit avans cekip altın yapmıştım geçen ay bir kısmı ile onu kapatabilirim.
Bir kişi de az miktar ile girmek istiyor ona da takviye yapıp 1,5 girsem diyorum. O da Aralık ayında. Toplamda 600 TL aylık gün ödeyeceğim boyle yaparsam.
Eşim de her ay yarım yap girme diyor.
Ama alacağım tarihler çok yakın olduğu için ben gireyim diyorum.
Hem zaten bu aralar maddi olarak biraz calkantiliyiz biliyorsunuz, böyle toplu para gelmesi ve sabit bir yere borç gibi kesin ödenir.
Ne diyorsunuz

Günaydın kızlar bende erkenciyim sizdenim ;)
K kahvemsi mutluluk canım ilk alacağın için girebilirsin ama ben bundan sonra günler bittiğinde bir daha girmeyi düşünmüyorum. Nasıl olsa her ay düzenli bir şekilde ayırmaya alıştım kendi kendime gün ile devam edeceğim, eşinin dediği gibi yani kendi kendime çeyrek veya yarım altın yaparak her ay .tabi ekimden sonra :)

İlk almasam ben de girmezdim, toplu para gelmesi büyük avantaj olacak
Bir de tamam ben birikim için her ay küçük de olsa düzenli ayırıyorum ama zaten sadece kredimiz var diye salariz, bu ay rahat olalım diğer ay alırız durumları olur diye de kendimi zorunlu tutmak istiyorum.
Girdim gitti :)

kızlar günaydın :)

birikim hesabıma 500 tl aktardım :
maaş hesabımda ise 500 tl kaldı ..

ayın 15i ne kadar onunda idare edeceğiz yakıt market vs.
ayın 6 sı ve ben bu ay ki hedefim olan ''giyim kitap vs almama'' şartıma uygun hareket
ediyorum :)

oğluma indirimde ya da beğendim model olursa ileri ki aylardan bedende kıyafet alıyordum sonra da kombini zor oluyor o sebeple artık almaktan vazgeçtim : doğum günü 28 temmuz nasipse geçen sene olduğu gibi bu yılda oğluma hediye oalrak kitap alacağım nasipse :)

rapor parası olarak 145 tl yatmış : iş yeri kumbaramda da 40 tl var. yeterli olsaydı çeyrek aldıracaktım arkadaşıma ancak maalesef toplamda 225 tl var...

piyasa da üdşüş var altın euro vs ama gerçekte cidden düşüş var mı *
altına yatıırm mantıklı mıdır sizce?

Günaydın kızlar :)
ben bugün geç uyandım 7 buçuk filandı :KK51: biraz ortalığı toparladım. banyo paspaslarını yıkadım banyo halısını ıslattım öğle arası gidince yıkarım artık.çamaşırları topladım duş aldım işe geldim :KK53: eşimden finansal durumumuzu öğrendim dediğim gibi 7-8 aylık bir gerileme var birikimde. bu ay telafi etmeye başlayacağız inşallah. aslında 15 inde maaşım baya kesintili yatacaktı ama bu enflasyon farkıyla belki kesintiyi hissetmem ekstra bile olabilir. eşimin de öyle. o yüzden bu ay en az 1500 tl hedefim var :dua:
kıyafet ihtiyacımız var onu ayın 20 sinden sonra kartla alırsak bu ayki hedefimi tutturabilirim :dondurma: herkese güzel hayırlı bir cuma diliyorum :KK200:

Back
X