Bide biz bu yaz tayinciyiz eşime yol harcırahı yatacak ayrıca bana da yatar mı acaba karı -koca memur olanlar bu durum hakkında bilgisi olan var mı
Yatar canım senin için de ayrıca hesaplanacak harcırah sadece yer değiştirme giderinin değişken unsuru yarım ödenir sana gerisi tam olur.

ay bimdeki banyo setinin fiyatını gördünüzmü 100 tl sanki altın :KK70: bimde aştı kendini :KK70:
yeni evime banyo seti alsammı diye düşünüyorumda bimden hayatta almam :KK70:
evet gördüm yuh dedimm valla daha ucuza daha şık var 1 kere alana kadar hir sure sonra bir daha alirsin yipraninca

evet gördüm yuh dedimm valla daha ucuza daha şık var 1 kere alana kadar hir sure sonra bir daha alirsin yipraninca
ya bencede çok gereksiz ona o kadar para vermek
aslında diş fırçalığı olarak kupamı kullansam diyorum temizliğide kolay :)
yada şu duvara monte edilen cam bardaklı banyo aksesuarından olabilir
şu anki evimden minimum eşya götürmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
bi süredir minimalleşiyorum zaten ama bazı şeylerden vazgeçemiyorum ve kendime sinir oluyorum
toplamda 24 kişilikten fazla yemek tk var
4-5 takıma yakın 12 kişilik bardak takımı :kızgın:
kalsınmı yoksa eliyimmi bilemiyorum ya :deli:

sabah sporu kahvalti ve evi toparlama tamam ek dersim bugun yatarsa azcik birikime atacagim 1 haftalik da harclik ayiririm
Ek ders dün yattı yarısını babasına gönderdi eşim yarısıda bize misafirler gelecek o yüzden birikime koyamadım

4 takım 3lü 4lü tencereler hiç kullanmadıklarımda var kıyıpta.2 tk kullanıyorum
10 taneye yakın büyüklü küçüklü tavalar
plastikleri baya eledim
mutfakta en büyük sorunum vazgeçememe
bigün lazım olurmu düşüncesi :olamaz:
napıcam ben ya
helppp:işsiz::olamaz::sopa::KK17:

Sadece 2 normal tavam 2 tane de sahan gibi olan yumurta tavası var onuda bulaşık kalınca yetmiyor diye 2. aldım :D :D :D
Ben bunları zor sığdırıyorum ay okuyunca hayal edemedim :D :D :D
Bu kadar yük yüklemeyin kendinize, illaki elenecek bir özelliği vardır, eskimiştir yapıştırıyordur atın kurtulun :D

4 takım 3lü 4lü tencereler hiç kullanmadıklarımda var kıyıpta.2 tk kullanıyorum
10 taneye yakın büyüklü küçüklü tavalar
plastikleri baya eledim
mutfakta en büyük sorunum vazgeçememe
bigün lazım olurmu düşüncesi :olamaz:
napıcam ben ya
helppp:işsiz::olamaz::sopa::KK17:
canım eskiyen yıpranan falan varsa at gitsin.. ama yenilerse kullan tabi.. ama artık almama şartıyla bunlar seni yıllarca götürür.. şöyle düşün yenisini almaman ve masraf yapmama sebebin olsun.. uzun yıllar mutfak gereçleri almana gerek yok..

ben de ocak ayından beri düzenli altın biriktiriyorum sizin motive etmenizle başladım şuan 50 gr altın biriktirdim.Bireysel emekliliğimde devlet desteğiyle birikimim7.200 falan birikmiş onu da iptal ettirip altına yatırmayı düşünüyorum banka kazanacağına ben kazanayım değil mi ama :)

ya bencede çok gereksiz ona o kadar para vermek
aslında diş fırçalığı olarak kupamı kullansam diyorum temizliğide kolay :)
yada şu duvara monte edilen cam bardaklı banyo aksesuarından olabilir
şu anki evimden minimum eşya götürmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
bi süredir minimalleşiyorum zaten ama bazı şeylerden vazgeçemiyorum ve kendime sinir oluyorum
toplamda 24 kişilikten fazla yemek tk var
4-5 takıma yakın 12 kişilik bardak takımı :kızgın:
kalsınmı yoksa eliyimmi bilemiyorum ya :deli:
Canım ben yeni evime geçerken gereksiz ve fazla herşeyi eledim. İhyltiyaci olanlara dağıttım.
Yedeği olan şeylerin yenilerini kullanmaya başladım.
Banyo seti kova ve fircalik aldım.
Banyo dolabim büyük, fircalik olarak desenli vazolarim var dolabın içine dizdim. Romanların, kremlerim ayrı ayrı onları kullaniyorum.
Bir de ufak tefek şeyleri alma bence, ev görmesine gelenler neyin eksik diye soruyor genelde ihtiyacın neyse onu soylersin

Kızlar size yazacağım diye başka bir topiğe yazmışım mesajı.Merakımdan hesapladım son 1 yıldaki altın, dolar ve euro grafiğine baktım. Geçen sene bugün 1000 tlme altın, euro ya da dolar alsaydım şu an kar ne olurdu diye hesapladım. Altında 309 tl, dolarda 279tl, euroda 320tl kar olmuş olurdu diye çıktı. Yani euro ben hiç almamıştım ama euro galip geldi.

Kızlar size yazacağım diye başka bir topiğe yazmışım mesajı.Merakımdan hesapladım son 1 yıldaki altın, dolar ve euro grafiğine baktım. Geçen sene bugün 1000 tlme altın, euro ya da dolar alsaydım şu an kar ne olurdu diye hesapladım. Altında 309 tl, dolarda 279tl, euroda 320tl kar olmuş olurdu diye çıktı. Yani euro ben hiç almamıştım ama euro galip geldi.
hıc unutmam 2016yılında ılk defa euro aldm 3.27den sımdı nerdeyse 2lira zam geldı o zman 3bin lirasıyla euro alan 2bin kar etti
ey gıdı bızde kucuk odaya tv almıstk o euroyla:spor:

Back
X