- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.381
canım ben kitaplara yönelmeden önce kendimi hazır hissetmiyorsam biraz yabancı dizi film vs izliyorum. sonra otobüste durakta kitap okuyorum ya da iş yerinde işten vakit bulabilirsem :) yeter ki iste hem ikizler hem terazi ikisi de kendini geliştirmeyi seven ve tuttuğunu alan tiplerdir. ben güveniyorum sanaCok guzel yazmissin canim
Hepimizin ihtiyaci var bence manevi yanimizi gelistirmeye
Biraksalar bende calisacagim ama hayat cok zor ya insanin kendine ayirabilecegi vakit o kadar kisitliki veyada hepsi bahane bunlarin kendimize usengeclikten vakit ayirmiyoruz yani ben oyleyim
Kafam bazi konularda o kadar karisikki boyle dokunsaniz aglayacak durumdayim
insan bazen hiç istemese bile kendini böyle şeylerin içinde bulabiliyor karşı taraftan kaynaklı çok iyi anlıyorum. ben de gerektiğinde çıkarıyorum silahlarımı.ama genel olarak silahsız olmak erkeğin koruma güdüsünü ortaya çıkarıyor ve silahsızlanmak da silahlanmak kadar tehlikeli olabiliyorBen uzumun değil çekirdeğini ayıklamak şarap ya da hoşaf yapmak konusunda çok iddialıyim
Hoş bir durum değil sebep olanlar utansın orası ayrı tabi
Kafam çok pis çalışır bu konuya ama içimi bozmama taraftarıyim
Çok şükür Rabbime ki hiçbiri yok artık ve ben birşey yapmak zorunda kalmadim
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
bizim varlar ve eşimin tüm psikolojisini dolayısıyla bizi etkiliyorlar olmamaları da (tövbe yarabbim) iyi bir yandan. ben de eşime psikolojik destek veriyorum her seferinde nereye kadar devam eder bilemiyorum..