- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.401
Ben hiç bilmiyorum oraları İstanbul'dayım canimya kıyamam sana :)
benim şu an ev aldığım yer eskiden bataklık falanmış sanırım
ankaraya az çok biliyosanız eskiden çukurambarda öyleymiş şimdi pahalılıktan yaklaşılmıyor :)
değerlenirmiki ya bana şu an imkansız geliyor ama
gerçi ev şimdiden 280 bin
ah ben nerelere gidem
benim nereme 280 binlik ev![]()
Hem niye 280binlik ev benim neyime diyorsun kız, sen saraylarda yasasan az kalır, neyimiz eksik:)
Dün eşimle konuşuyoruz aynı şeyi sana da söylüyorum.
Bizim alt kat satılık ve epeydir satılmadı. Fiyatı 360 bin TL. Mutfağı benimkinden epey küçük, balkon yapmışlar o payı. geri kalan herşey aynı benim evle.
Eşim diyor ki bizim ev zamanında daha yüksekten satılığa çıkmış kimse almamış, fiyatı düşünce biz aldık.
Mesela ben ev baksam alırım alt kat da olsa, bu fiyata alırdım bu bölge için çok uygun ama. Bir suru insan bakiyor niye hala satılmadı bir iş var bunda bence diyor.
Bu durumda bizim ev de ederinden düşük satıldığına göre değer kaybetmiş oluyor aslında bakınca diyor.
Önce sakince dinledim, her düşündüğüne kendimce cevap verdim.
Evet ev satılmadı çünkü mutfak gerçekten küçük ve alternatif çok var bölgede ayrıca kredi faizleri ciddi yüksek ve mal sahibi hiç pazarlık yapmıyor. Kalsın metro açılınca satarım diyor.
Ama aklım net değil diyor yarın bir gün bu evi satsak nasıl olur onu hesap ediyorum diyor.
Bak dedim sol tarafimdasin elimin tersiyle ağzına vururum. Üç ay önce yandım yandım ev ariyorduk, bodrum katlara bile baktık ki sadece evimiz olsun istedik. Evimiz güzel istediğimiz gibi, ferah, her yerden güneş alıyor, düzgün bir mahalle Kira ödemiyoruz borç bitince en kötü ihtimal bize maliyetine satarız oturduğumuz da yanımıza kar kalır amacın ne dedim.