- 5 Ekim 2016
- 3.047
- 8.477
- 158
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.621
Canım yaz geldi hepimizin hesapları şaştı :)selam kızlar..karamelli_turta canım bu ay geçen aylar gibi olmadı malesef.. altın alamadım ve temmuz ayında alamicam gibi.. sadece 200 tl gizli cebimde duruyor.. ona bile kalır mı kalmaz mı pek güvenemiyorum.. en iyisi sen bana şimdilik birşey yazma.. ayın son gününe kadar beklim belki bi ihtimal birşey alabilirsem :)
Diğer topikte yaptığımız kumbara benim 2019 tatil param:)Canım yaz geldi hepimizin hesapları şaştı :)
Şimdilik yazmayalım o zaman, haber verirsen yazarız
Harika bir plan bu senden kopya çekebilir miyimmDiğer topikte yaptığımız kumbara benim 2019 tatil param:)
Ben kumbara ozurluyum amaç tatil olursa hem istikrar olur hem tatil parası çıkar diye düşündüm zira seneye tatil için gözüm yükseklerde :)Harika bir plan bu senden kopya çekebilir miyimm
Aynı anda başlamak da istikrarlı olmamıza sebep olacak gibi geliyor banaBen kumbara ozurluyum amaç tatil olursa hem istikrar olur hem tatil parası çıkar diye düşündüm zira seneye tatil için gözüm yükseklerde :)
Aynen birlikte yapınca daha iyi oluyor, birbirimizi destekleriz hep beraber yaz masraflarını cikartirizAynı anda başlamak da istikrarlı olmamıza sebep olacak gibi geliyor bana
Haydi bismillah o zaman.
Kumbara işi bende kilitliyse güzel oluyor, kilit yoksa nanay
Her güzel şeyin sonu var maalesef keşke tatiller hiç bitmese :)Selam kızlar, benim de son tatil günüm
Sindirella tekrar külkedisi olacak :)
Bazen zamaninda öğretmenligi kazandığım halde okumadığım için kendime çok kızıyorumHer güzel şeyin sonu var maalesef keşke tatiller hiç bitmese :)
Memnun kaldın mı canım?
Memnun kaldığına sevindim canım maalesef her güzel şeyin bir sonu var .Bazen zamaninda öğretmenligi kazandığım halde okumadığım için kendime çok kızıyorumbugün de o günlerden biri :)
Şu an dönmek için hazırlanıyoruz. Denizle, sahille, hatta kaldığım odayla vedalaşmak çok zor :) valla ben çok çok memnun kaldım canım. Dinlendik, eğlendik, yedik içtik çok şükür herşey güzel geçti ama apart tatil bize göre değil onu da anladık. Evet herşey güzeldi kaldigimiz yer, deniz, eşim sagolsun kahvaltıyı falan hep hazırladı hiç elimi birseye sürdürmedi ama yine de herşey dahil konforu ve bir kere ödeyip sonra dusunmemek en güzeli,
Bize maliyetinin hesapladigimi geçtiğine eminim ama artık yarın başlarız hesap kitaba :)
Eve geldiğimiz gibi dus alıp hemen bavul boşaltma olayına girdim:) evde hicbirsey olmadığı icin gelirken dışarıdan yedik.Memnun kaldığına sevindim canım maalesef her güzel şeyin bir sonu var .
Yarın da bavul eşya Vs öyle geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?