Ben araştırdım aklıma Kuveyt türk yattı. Hesap ücreti yok. Herhangi bir iste su an calışmıyorum mesela ben. Ama yıllık ücret alınmıyor dediler. Alınmadı, dediginiz gibi kesinti de olmadı. Bir de beni en çok çeken, makas aralığı en az olan banka. Mesela alış ile satış arasında yaklaşık 1 lira var sadece. Diğer çoğu bankada 2 liraya yakın.

Yalniz tek sikintisi subesi az. :) Ama ben zaten yatirim icin actim o yuzden banka veya bankamatigi çok lazım olmuyor. Uygulamadan islerimi hallediyorum. :) Memnunum.

Ziraat bankasında 1.5 civarı, siteden baktim şimdi kuvetturkte 98 kuruş kadar. Bu site sayfasından daha farklı fiyat çıkıyordu ben ziraat hesabımı kullanırken. Ziraatte saflik 1000/1000 995/100 olsa farkeder mi acaba? Dün banka sayfalarını gezdim, anlamadım bir şey.

Valla açıkçası saflik konusunu bilmiyorum. Ama az önce attigim altın.in sitesinden de takip ediyorum mesela. Bankada da alış satış aynı oran. Zaten hesabı altin hesabi olarak aciyorsunuz. Gerçekte altın yok. Yükselişine göre kâr ediyorsunuz.

Ziraat in web sitesinde 192/193 olsun alış satış mesela. Ben internet bankacılığına girip alış satış yapacağım mesela 189/195 oluyordu. O fark safliktan mi yoksa bankanın uckagidi miydi acaba bilmiyorum. Yine öyle olur diye çekiniyorum. Kuveyt Türk internet başvurusu ile hesap aciyormus şubeye gitmeden, onu gördüm şimdi.

Gerçekte o kadar fark var mı bilmiyorum. Ama o dediğiniz hepsinde genel olarak aksam saat 5'ten sonra oluyor. :)) O yüzden o saatlerden sonra alım satım yapmayın zarar edersiniz. Normalde 1.5 lira kadar fark varsa o zaman hep oyledir. Dediginiz şekilde sadece akşamları ve tum bankalarda oluyor piyasa kapanıyor çünkü. Sabah 8 veya 9 olması lazım. O zaman düzeliyor yine :)

Ben de isbankasindan açtım zaten kk kullanıyorum hesabım var diye
Makas aralığı 1.30 kuruş
Gece saatlerinde altın yükseldiğinde satış yapılıyor mu bilemiyorum
198 e çıktığında yapabilsemm iyi olur mesela

Malesef olmuyor. :))) Dün yükselmişken satayım dedim mesela. Altın 196 idi gece. Satsam banka benden 188e alıyordu. :) Almak istesem 203 liraya satıyordu. :))

Adamlar isterseniz 24 saat alın satın diyor :))) Bizim satacagimiz altın gece saatleri, aldığımız fiyatın baya altına düşüyor. Bize yedirmezler. :))))

Kuveyt'te de de böyle. Bi de akşam bakalim madem konu açılmışken:) Piyasa kapanınca ne kadar fark koyuyorlar net olarak görürüz.

İşbankasını kullanıyorum öğrenci olduğum için ücret alınmıyor. Annem kuveyttürk kullanıyor. Onda ne olursan ol :) hiçbir işlem için ücret alınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…