Hayır yaa, sana denk gelmemiş bende bozdurdum, ama hiç böyle bişey dememişlerdi bu kdr düşük rakamda söylemediler
hatta ben kuyumcudan farksız bilezik alıyorum tek olunca değişiyor dağılıyor gidiyor

Hayır yaa, sana denk gelmemiş bende bozdurdum, ama hiç böyle bişey dememişlerdi bu kdr düşük rakamda söylemediler
hatta ben kuyumcudan farksız bilezik alıyorum tek olunca değişiyor dağılıyor gidiyor
ben daha evvelde bozdurdum 22 ayar gram, 5 6 tl fark alıyolardı altın cok cıktıgından mı ne bılmıyorum 2 tane bılındık kuyumcuya sordum hatta bi tanesı arkadasım yanlıs soylemez bana yani 16tl dedi 22 ayar bozumunda ben de bozdurmadım

Merhaba arkadaşlar;
Buraları gizliden gizliye takip edip, okumaya başladım. Beni de aranıza alabilirseniz aylık birikim bildirimi yapmak istiyorum.
Yeni alınan ev, gelecek olan bebiş harcamaları yüzünden nakit birikimimizi sıfırladık. Her şeye sil baştan başlıyorum. :)
Bu ay kumbara parasıyla bir çeyrek altın alacağım. (Yiğenimin nişanında takacağım.ama yine de birikim :) ) Bebiş hesabına 100 euro aldım. Nakit olarak da 500 lira ayırabileceğim.

Nerde 2500 lira tasarruf yaptığım günler

Herkese güzel bir hafta olsun.

Selam canım :)
Hesap kitap işleri olmadan olmuyor.
Bende ek hesabı düşünüyorum canım şimdilik kısmet bakalım :)
Aramıza hoşgeldin :)

Küveytürkün her gün altın alan şubeleri var normal altın hesabında olduğu gibi aynı fiyattan oraya bırakıyorsun kuyumcularda farkı çok koyuyor
aa hıc bılmıyodum canım tsk ederım ama sanırım bızım bulundugumuz ılde yok zaten 3adet subesi var ondanda msj gelıyo su gunler altın toplama dıye,ama sorucam ınsAllah vardır

Küveytürkün her gün altın alan şubeleri var normal altın hesabında olduğu gibi aynı fiyattan oraya bırakıyorsun kuyumcularda farkı çok koyuyor
smdı google dan bıraz baktımda altını bozarken nakde cevırıp vermıyor altın hesabına atıyor denıyor acaba dırekt para seklınde bozdurdunuzmu

smdı google dan bıraz baktımda altını bozarken nakde cevırıp vermıyor altın hesabına atıyor denıyor acaba dırekt para seklınde bozdurdunuzmu
Tabiki canım altın hesabına yatırıyor önce sonra sen istediğin zaman bozdurup çekiyorsun
Bileziklerimi yatırmıştım öyle kesip hesaplayıp altın hesabına yatırdılar sonra ben bozdurup çektim tl olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…