• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selâmlarr
Bugün 1 saat eşimle yürüdük. Sonra yüzdük. Şimdi yemeğimin gelmesini bekliyorum
Uzun seneler kredi kartları ve krediler yüzünden tatil yapamamanın acısını çıkartacağım inşallah. Altı gün daha bir yerde tatil yapacağız yerimiz hazır yarın gidiyoruz. Bankalara çalışmışız hep hiç hayrını da görmemişiz.
Ev al araba al öde derken hasta ve yaşlı bir kadın oldum:KK48:

Benim bu ay birikim 0 Ağustos’ta da aynı olacağa benziyor artık Eylül’den itibaren tam gaz devam
Benim Ağustos birikimim de sadece verdiğim gün parası olacak . Kkları yüksek geliyor bu sıralar fazla açıldık.
Önümüzdeki hafta yakın aile dostumuzun sünnet düğünü var ona da çeyrek götüreceğim çocukların takılarından. Maaşta onu yerine koymayı düşünüyorum.
Eylül de masraflı bir ay olur muhtemelen .
Okul Vs..sağlık olsun napalım

Selâmlarr
Bugün 1 saat eşimle yürüdük. Sonra yüzdük. Şimdi yemeğimin gelmesini bekliyorum
Uzun seneler kredi kartları ve krediler yüzünden tatil yapamamanın acısını çıkartacağım inşallah. Altı gün daha bir yerde tatil yapacağız yerimiz hazır yarın gidiyoruz. Bankalara çalışmışız hep hiç hayrını da görmemişiz.
Ev al araba al öde derken hasta ve yaşlı bir kadın oldum:KK48:
Çıkarın acısını hakkaten tatil hakediyoruz çünkü. Şu kredi kk ları bezdirdi herkesi ama yapacak bişey yok tabi..

Dün gece sol el basparmagimi lavabonun kapisina kistirdim bir güzel. Çıtır çıtır ses geldi:KK57:

Neyseki yanımda aloe vera yaprağı vardı. Parmagima sardim ve öyle uyudum. Çok kötü kistirmistim ama sabah kalktığımda ne acı vardı ne morluk.
Cankurtaran bir bitki yıllardır saksimda besliyorum. Size de tavsiye ederim:KK39:
Bir de ben onu krem gibi de kullanıyorum
Güzeolun iksirim aynı zamanda

Dün gece sol el basparmagimi lavabonun kapisina kistirdim bir güzel. Çıtır çıtır ses geldi:KK57:

Neyseki yanımda aloe vera yaprağı vardı. Parmagima sardim ve öyle uyudum. Çok kötü kistirmistim ama sabah kalktığımda ne acı vardı ne morluk.
Cankurtaran bir bitki yıllardır saksimda besliyorum. Size de tavsiye ederim:KK39:
Icekciden mi aldiniz? Bende istiyorum.

Son düzenleme:
Çıkarın acısını hakkaten tatil hakediyoruz çünkü. Şu kredi kk ları bezdirdi herkesi ama yapacak bişey yok tabi..
Biz çok az kullanıyoruz artık şükür kurtulduk. Eskiden harcar harcardik. Ekstralar gelince birkaç gün kendimize gelemiyorduk.
Nasıl hak ediyoruz hem de işler çocuklar işim eşim:KK48:
Canları sagolasicalar küçük oğlusum beni bayağı yoruyor

Çiçekcilerde satılıyor. Migrosa da geliyor. Ben annemden alıyorum onda çok var. Vana gidince yerini sevmedi bir türlü. Ben de bir saksı kaptım hemen:KK68:
Ordan kaktus almis kayinvalidem. Cok guzel buyuyor. Radyasyonu aliyormus. Aleoverada bakmak istiyorum cildim icin. Tesekkur ederim..

cok gecmıs olsun ne guzel sıfa olmus

Back
X