• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydinnnlarrr
Ağustosa kadar tatildeyiz ve ağustos 1 gibi yine evimizde olacağız inş.
Her yeni gün yatırım konusunda fikir uyanıyor kafamda:KK53:
Altın almaya çalışırken parayı tam olarak denklestiremedigimde kalan kısmı kredi kartımdan tamamlayacağım kısmetse. Böylece beklemek zorunda kalmayacağım.

Kızlar bu yıl batıya tayinimiz çıktı. Ama biz kızımız 12. Sınıfı da bitirsin diye doğuda kalacağız. Canakkaleye tayinimiz çıktı. Kiralık evlere bakıyoruz 2 gündür. Soyle düzgünce evler 1500 tl :skandal:
Bir de diğer tüm giderler eklenince çocukların dersaneleri vb. Elde avuçta kalmaz. Allah kolaylık versin.

Günaydın kızlar
Aranızda hisse alıp satan var mı yani borsaya giren? Borsa bana hep batanları duyduğum için korkutucu gelirdi ama bu sıralar merak etmeye başladım. Güçlü şirketler genelde kazandırıyor. Dün akşam biraz araştırdım, al sat nasıl yapılır, komisyon vs var mı diye videolar izledim youtubedan. Mantığını anladım gibi. Tabi şirketlerin finansal konularında bir fikir yürütemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, az bir miktar alıp deneyeyim mi yoksa hiç bulaşmayım mı?

Günaydın kızlar
Aranızda hisse alıp satan var mı yani borsaya giren? Borsa bana hep batanları duyduğum için korkutucu gelirdi ama bu sıralar merak etmeye başladım. Güçlü şirketler genelde kazandırıyor. Dün akşam biraz araştırdım, al sat nasıl yapılır, komisyon vs var mı diye videolar izledim youtubedan. Mantığını anladım gibi. Tabi şirketlerin finansal konularında bir fikir yürütemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, az bir miktar alıp deneyeyim mi yoksa hiç bulaşmayım mı?
Benim babam borsa, dolar derken ev aldi. :KK70: hemde hic borca harca girmeden aldi. O yuzden babama guvenirim. En iyi ekonomistim diyenlerden bile iyidir. Yorumlari tutar. He simdi parasi cok yok. Bu yil ben evlendim bana cok para harcadi canim babacimm. O yuzden borsayi takip etmiyor.

Benim babam borsa, dolar derken ev aldi. :KK70: hemde hic borca harca girmeden aldi. O yuzden babama guvenirim. En iyi ekonomistim diyenlerden bile iyidir. Yorumlari tutar. He simdi parasi cok yok. Bu yil ben evlendim bana cok para harcadi canim babacimm. O yuzden borsayi takip etmiyor.
Maşallah babana :) akıllı yatırımcı böyle oluyor işte.:21:Ben de az çok okuyup öğrenen deneyen ve bu konularda şansı olan bir insanım. Aselsan hisseleri etrafımdan duyduğuma göre hep kazandırmış, bir de bu sıralar bedelli askerlik ücretleri savunma sanayisine harcanacakmış ya hisse almak bana mantıklı gibi geldi. 1000 lira kadar atıp onu orda unutayım diyorum. (YTD)

kızlar benim arkadaşım böyle bi ev parası yedi ben çok korkuyorum o yüzden. bulaşmam da sanırım çünkü bi bilgi düzeyimde yok bu konuda. ben sanırım garanticiyim biraz.azcık param var o da gitmesin:stop:
Kız sen zaten 200ken altın alıp battın borsaya girme :D

Kız sen zaten 200ken altın alıp battın borsaya girme :KK70:
yok vallah girmem zaten. altını bile kurtaramadım hala beklemedeyim ya. olmadı bi daha ki ay alıp ortalamayı inşallah düşürürüm.
hisse senedinde 1000 tl çok büyük vurgunlar yapmaz aslında o kadarlık alabilirsin ama kesinlikle ihtiyacın olmayan bi para ile almalısın.(YTD)

Kızlar bu yıl batıya tayinimiz çıktı. Ama biz kızımız 12. Sınıfı da bitirsin diye doğuda kalacağız. Canakkaleye tayinimiz çıktı. Kiralık evlere bakıyoruz 2 gündür. Soyle düzgünce evler 1500 tl :skandal:
Bir de diğer tüm giderler eklenince çocukların dersaneleri vb. Elde avuçta kalmaz. Allah kolaylık versin.
bu sne gıtmedınız dıyelim gelecek sene tekrar basvuruyosunuz neresı cıkarsami oluyor, meraktan soruyorum:KK28:

bizde tayinciyiz bu sene Konya çıktı bize de kiralar 1300 den başlıyo .. kredi çekip ev alalım diyorum eşim faizler yüksek diye yanaşmıyo .. kiraya oturcaz galiba hayırlısı bakalım

Haziranda 10 gr altın almıştım.Kızlar ben internet bankacılığı kullanıyorum böylece günlük altın kurlarını takip edip hesabımda birikim yapabiliyorum böylece evde altın tutma riskimi de ortadan kaldırmış oldum.Tavsiye ederim.
ben de internet bankacılığı kullanıyorum ve her ay maaşımdan düzenli altın biriktiriyorum .aralıkta başlamıştım şuan 77 gr altın biriktirdim.Otomatik bes imi iptal edip onu da altına yatırıcam böylece hesapta 8 ayda 20.000 tl biriktirmiş olacağım.Altın hesabı olanlar al sat yaparak çok daha fazla kazanabilir

bizde tayinciyiz bu sene Konya çıktı bize de kiralar 1300 den başlıyo .. kredi çekip ev alalım diyorum eşim faizler yüksek diye yanaşmıyo .. kiraya oturcaz galiba hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun canım tayininiz.
Açıkçası böyle bir durumda imkan varsa ev almak mantıklı. Siz yine kiraya taşınır müsait olunca da ev alırsınız. Bizim kızımız üniversiteyi kazanınca tabi kazanırsa niz de onunla gitmek istyiyoruz. Şimdilik hiçbirşey belli değil.

Çanakkaleyi kazanırsa da ankaradaki evimizi satıp üzerine ekleyip çanakkaleden bir ev almak niyetindeyim ben de

Selam kızlar :)))
Sizi kumbaralarım ile tanıştırayım ;)
Schweppes şişem 52 haftalık çift tatil kumbaram ;)
Küçük kutucuk destek kumbarası , en küçük sadaka kumbarası sadece 5,10,25 kuruşlar ..
Uzun zamandır kumbara yapmamıştım haydi bismillah :)

Eklentiler

• DSC_4033.webp
    DSC_4033.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 113
  • DSC_4032.webp
    DSC_4032.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 104
  • DSC_4031.webp
    DSC_4031.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 106
Selam kızlar :)))
Sizi kumbaralarım ile tanıştırayım :KK66:
Schweppes şişem 52 haftalık çift tatil kumbaram :KK66:
Küçük kutucuk destek kumbarası , en küçük sadaka kumbarası sadece 5,10,25 kuruşlar ..
Uzun zamandır kumbara yapmamıştım haydi bismillah :)
çok şeker görünüyor canım, bereketli olsun dolsun dolsun taşsın

Back
X