- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.721
Çok teşekkür ederim.cok gecmıs olsun ne guzel sıfa olmus
Oğlusum filan bir yerine küçük birşey olsa aloe vera sür diye tutturuyor o da alisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.cok gecmıs olsun ne guzel sıfa olmus

Benim babam borsa, dolar derken ev aldi.Günaydın kızlar
Aranızda hisse alıp satan var mı yani borsaya giren? Borsa bana hep batanları duyduğum için korkutucu gelirdi ama bu sıralar merak etmeye başladım. Güçlü şirketler genelde kazandırıyor. Dün akşam biraz araştırdım, al sat nasıl yapılır, komisyon vs var mı diye videolar izledim youtubedan. Mantığını anladım gibi. Tabi şirketlerin finansal konularında bir fikir yürütemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, az bir miktar alıp deneyeyim mi yoksa hiç bulaşmayım mı?
Maşallah babana :) akıllı yatırımcı böyle oluyor işte.Benim babam borsa, dolar derken ev aldi.hemde hic borca harca girmeden aldi. O yuzden babama guvenirim. En iyi ekonomistim diyenlerden bile iyidir. Yorumlari tutar. He simdi parasi cok yok. Bu yil ben evlendim bana cok para harcadi canim babacimm. O yuzden borsayi takip etmiyor.
Kız sen zaten 200ken altın alıp battın borsaya girmekızlar benim arkadaşım böyle bi ev parası yedi ben çok korkuyorum o yüzden. bulaşmam da sanırım çünkü bi bilgi düzeyimde yok bu konuda. ben sanırım garanticiyim biraz.azcık param var o da gitmesin![]()
yok vallah girmem zaten. altını bile kurtaramadım hala beklemedeyim ya. olmadı bi daha ki ay alıp ortalamayı inşallah düşürürüm.Kız sen zaten 200ken altın alıp battın borsaya girme![]()
bu sne gıtmedınız dıyelim gelecek sene tekrar basvuruyosunuz neresı cıkarsami oluyor, meraktan soruyorumKızlar bu yıl batıya tayinimiz çıktı. Ama biz kızımız 12. Sınıfı da bitirsin diye doğuda kalacağız. Canakkaleye tayinimiz çıktı. Kiralık evlere bakıyoruz 2 gündür. Soyle düzgünce evler 1500 tl
Bir de diğer tüm giderler eklenince çocukların dersaneleri vb. Elde avuçta kalmaz. Allah kolaylık versin.
Canim seneye gideceğiz nsallah aynı yerebu sne gıtmedınız dıyelim gelecek sene tekrar basvuruyosunuz neresı cıkarsami oluyor, meraktan soruyorum![]()
bizde tayinciyiz bu sene Konya çıktı bize de kiralar 1300 den başlıyo .. kredi çekip ev alalım diyorum eşim faizler yüksek diye yanaşmıyo .. kiraya oturcaz galiba hayırlısı bakalımKızlar bu yıl batıya tayinimiz çıktı. Ama biz kızımız 12. Sınıfı da bitirsin diye doğuda kalacağız. Canakkaleye tayinimiz çıktı. Kiralık evlere bakıyoruz 2 gündür. Soyle düzgünce evler 1500 tl
Bir de diğer tüm giderler eklenince çocukların dersaneleri vb. Elde avuçta kalmaz. Allah kolaylık versin.
ben de internet bankacılığı kullanıyorum ve her ay maaşımdan düzenli altın biriktiriyorum .aralıkta başlamıştım şuan 77 gr altın biriktirdim.Otomatik bes imi iptal edip onu da altına yatırıcam böylece hesapta 8 ayda 20.000 tl biriktirmiş olacağım.Altın hesabı olanlar al sat yaparak çok daha fazla kazanabilirHaziranda 10 gr altın almıştım.Kızlar ben internet bankacılığı kullanıyorum böylece günlük altın kurlarını takip edip hesabımda birikim yapabiliyorum böylece evde altın tutma riskimi de ortadan kaldırmış oldum.Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun canım tayininiz.bizde tayinciyiz bu sene Konya çıktı bize de kiralar 1300 den başlıyo .. kredi çekip ev alalım diyorum eşim faizler yüksek diye yanaşmıyo .. kiraya oturcaz galiba hayırlısı bakalım
çok şeker görünüyor canım, bereketli olsun dolsun dolsun taşsınSelam kızlar :)))
Sizi kumbaralarım ile tanıştırayım
Schweppes şişem 52 haftalık çift tatil kumbaram
Küçük kutucuk destek kumbarası , en küçük sadaka kumbarası sadece 5,10,25 kuruşlar ..
Uzun zamandır kumbara yapmamıştım haydi bismillah :)