- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.921
bir de bu yil kismet olursa 2 haftalik sabit menu yapcam her gune ona uygun pisircem bakalim uyabilecek miyim
listen nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de bu yil kismet olursa 2 haftalik sabit menu yapcam her gune ona uygun pisircem bakalim uyabilecek miyim
İyi şanslar canım, ben sana yardimci olamayacağım telekomluyumhatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama
eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım
İki hafta çok değil mi uygulama da sıkıntı olmasınbir de bu yil kismet olursa 2 haftalik sabit menu yapcam her gune ona uygun pisircem bakalim uyabilecek miyim
Canım dolabı çok tıka basa doldurma hava akımının olması için raflar arasında yer kalmalıymis, derin dondurucuyu almadan dolaba herşeyi koymaya uğraşırken dondurucu kısmını bozdum ben. Servis söylemişti o zaman bu bilgiyi. Allah'tan garantisi vardı da para ödemedim.bende karniyarik seklinde patlican hazırlayıp koymak istiyorum ama pek fazla yerim de kalmadi 3 pisirimlik de olsa sikistircam
İyi şanslar canım, ben sana yardimci olamayacağım telekomluyum
sabahtan fiyat biraz daha dusuktur 2 de mb aciklmasi ile firladiIyi aksamlar
Eşimin işi nedeniyle tatili 2 gün erken bitirdik. Balıkesir de yağmurlu olunca denize göremeyeceğiniz için ogleyin Çanakkaleye gectik.
Şu an çanakkaledeyiz. Bugün burayı gezdik.
Çok güzel olduğunu düşünüyorum. Aynalı çarşıyı merkezini gezip boğaz turu yaptık ailecek
Bir de eşimin akrabası evleniyor onun takısını verip geçeceğimiz için kuyumcuya girip çeyrek altın almaya çalıştık. Ilk kuyumcuda 325 tl isteyince şok olduk. Çünkü ben sürekli altını takipteyim. Ikinci kuyumcuya girince acı gerçeği anladık eşimle. Maalesef yeni tarihli küçük altını 328 tl den aldık.
tmm cnm 1 paket koyayim buz kaplari bolumu bos sadeceCanım dolabı çok tıka basa doldurma hava akımının olması için raflar arasında yer kalmalıymis, derin dondurucuyu almadan dolaba herşeyi koymaya uğraşırken dondurucu kısmını bozdum ben. Servis söylemişti o zaman bu bilgiyi. Allah'tan garantisi vardı da para ödemedim.
Bugün burada çeyrek 318 yenisi idi.Iyi aksamlar
Eşimin işi nedeniyle tatili 2 gün erken bitirdik. Balıkesir de yağmurlu olunca denize göremeyeceğiniz için ogleyin Çanakkaleye gectik.
Şu an çanakkaledeyiz. Bugün burayı gezdik.
Çok güzel olduğunu düşünüyorum. Aynalı çarşıyı merkezini gezip boğaz turu yaptık ailecek
Bir de eşimin akrabası evleniyor onun takısını verip geçeceğimiz için kuyumcuya girip çeyrek altın almaya çalıştık. Ilk kuyumcuda 325 tl isteyince şok olduk. Çünkü ben sürekli altını takipteyim. Ikinci kuyumcuya girince acı gerçeği anladık eşimle. Maalesef yeni tarihli küçük altını 328 tl den aldık.
Canim iki kuyumcuya da sorduk aynı fiyatı verdiler. Maalesef sabah alabilseydik bu kadar vermezdik. Biraz da pahali sattılar sanırım.Bugün burada çeyrek 318 yenisi idi.
Olsun canım oluyor bazen öyle yüksekten aldığımız. .yapacak birşey yok..Canim iki kuyumcuya da sorduk aynı fiyatı verdiler. Maalesef sabah alabilseydik bu kadar vermezdik. Biraz da pahali sattılar sanırım.
Dur turtacim durBiri bana dur desin kızlar çok harcıyorum bu aralar niye böyle oldu bilmem durduramıyorum kendimi.
İhtiyaç istek neyse hepsini alıyorum
Tatil de yaklaşıyor diye..
Sanırım 2 ay sıfır birikim bana .
52 haftalık çift kumbara hariç.
Cumartesi nisanlar icin, kk ile iki çeyrek eski tarihli 625 TL ye aldım bensabahtan fiyat biraz daha dusuktur 2 de mb aciklmasi ile firladi
ben yeni tarih cumartesi 317 ye aldim eski tarih 309 dedi ama ellerinde yokmus
bence kk iyi almissin ayni fiyata taksit yapiyorlar miB
Cumartesi nisanlar icin, kk ile iki çeyrek eski tarihli 625 TL ye aldım ben
durma all all devam et sonraBiri bana dur desin kızlar çok harcıyorum bu aralar niye böyle oldu bilmem durduramıyorum kendimi.
İhtiyaç istek neyse hepsini alıyorum
Tatil de yaklaşıyor diye..
Sanırım 2 ay sıfır birikim bana .
52 haftalık çift kumbara hariç.
Kuyumcu taksit yapmadı taksit olursa komisyon fazla olur dedi, bankanın kendi özelliği var onunla 3 taksit yaptım 20 TL civarı ödeyerek, 20 TL de ekstra puan verdibence kk iyi almissin ayni fiyata taksit yapiyorlar mi