• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama

eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım
İyi şanslar canım, ben sana yardimci olamayacağım telekomluyum

bir de bu yil kismet olursa 2 haftalik sabit menu yapcam her gune ona uygun pisircem bakalim uyabilecek miyim
İki hafta çok değil mi uygulama da sıkıntı olmasın
Ben yazın pek yemek menüsü yapmiyorum, sıcaklarda yemek her zaman yenmiyor malesef ziyan oluyor
Kisin şirketin aylık yemek menulerinden yola çıkarak hem yeni birşeyler deniyorum hem de evde ve iş yerinde aynı yemek olmamasına dikkat ediyorum

bende karniyarik seklinde patlican hazırlayıp koymak istiyorum ama pek fazla yerim de kalmadi 3 pisirimlik de olsa sikistircam
Canım dolabı çok tıka basa doldurma hava akımının olması için raflar arasında yer kalmalıymis, derin dondurucuyu almadan dolaba herşeyi koymaya uğraşırken dondurucu kısmını bozdum ben. Servis söylemişti o zaman bu bilgiyi. Allah'tan garantisi vardı da para ödemedim.

Iyi aksamlar
Eşimin işi nedeniyle tatili 2 gün erken bitirdik. Balıkesir de yağmurlu olunca denize göremeyeceğiniz için ogleyin Çanakkaleye gectik.
Şu an çanakkaledeyiz. Bugün burayı gezdik.
Çok güzel olduğunu düşünüyorum. Aynalı çarşıyı merkezini gezip boğaz turu yaptık ailecek:KK55:
Bir de eşimin akrabası evleniyor onun takısını verip geçeceğimiz için kuyumcuya girip çeyrek altın almaya çalıştık. Ilk kuyumcuda 325 tl isteyince şok olduk. Çünkü ben sürekli altını takipteyim. Ikinci kuyumcuya girince acı gerçeği anladık eşimle. Maalesef yeni tarihli küçük altını 328 tl den aldık.

Iyi aksamlar
Eşimin işi nedeniyle tatili 2 gün erken bitirdik. Balıkesir de yağmurlu olunca denize göremeyeceğiniz için ogleyin Çanakkaleye gectik.
Çok güzel olduğunu düşünüyorum. Aynalı çarşıyı merkezini gezip boğaz turu yaptık ailecek:KK55:
Bir de eşimin akrabası evleniyor onun takısını verip geçeceğimiz için kuyumcuya girip çeyrek altın almaya çalıştık. Ilk kuyumcuda 325 tl isteyince şok olduk. Çünkü ben sürekli altını takipteyim. Ikinci kuyumcuya girince acı gerçeği anladık eşimle. Maalesef yeni tarihli küçük altını 328 tl den aldık.
sabahtan fiyat biraz daha dusuktur 2 de mb aciklmasi ile firladi
ben yeni tarih cumartesi 317 ye aldim eski tarih 309 dedi ama ellerinde yokmus

Canım dolabı çok tıka basa doldurma hava akımının olması için raflar arasında yer kalmalıymis, derin dondurucuyu almadan dolaba herşeyi koymaya uğraşırken dondurucu kısmını bozdum ben. Servis söylemişti o zaman bu bilgiyi. Allah'tan garantisi vardı da para ödemedim.
tmm cnm 1 paket koyayim buz kaplari bolumu bos sadece

Iyi aksamlar
Bugün burada çeyrek 318 yenisi idi.

Eve gelirken taksici marketin önünde indirdi, burada yolları pek bilmediğim için akşam arabayla çıkmadım. Neyse markette temizlik yan ürün grubunda indirim vardı.
Bulaşık süngeri, sarı bez, çöp poşeti, makina kokusu, pişirme kağıdı, pecete gibi ıvır zıvır şeyler aldım.
Kışa girene kadar epey birşey stoklamam lazım. Eksik çok.

Biri bana dur desin kızlar çok harcıyorum bu aralar niye böyle oldu bilmem durduramıyorum kendimi.
İhtiyaç istek neyse hepsini alıyorum :KK43:
Tatil de yaklaşıyor diye..
Sanırım 2 ay sıfır birikim bana .
52 haftalık çift kumbara hariç.
Dur turtacim dur
Durdun mu :)
Sanırım psikolojik bir durum bir süre birşey istemiyoruz sonra bir süre de herşeyi almak istiyoruz
Geçicidir merak etme sen bilinclisin

Biri bana dur desin kızlar çok harcıyorum bu aralar niye böyle oldu bilmem durduramıyorum kendimi.
İhtiyaç istek neyse hepsini alıyorum :KK43:
Tatil de yaklaşıyor diye..
Sanırım 2 ay sıfır birikim bana .
52 haftalık çift kumbara hariç.
durma all all devam et sonra:sinirli::sinirli::sinirli:vah vah de gor gununu

bir de böyle soyleyelim:KK71::KK74:

Back
X