- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.821
Olur inşallah canım Allah şifa versinDiyeti bıraktım. Şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da. Tiroitim az çalışıyormuş ilaç içiyorum inşallah faydası olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur inşallah canım Allah şifa versinDiyeti bıraktım. Şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da. Tiroitim az çalışıyormuş ilaç içiyorum inşallah faydası olur.
Ya evet 3 ay oldu alalı herkese nasip olsun çok güzel bişey ama tek maaş olunca çok zor oluyormuş hiçbiryere kıpırdayamıyoruz bide bebek istiyoruz 2 yıllık evliyiz ben öncesin de birikim yapmak istiyorum ama ne mümkün bu ay bi çeyrek altın alabilirsem ne ala
Hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?Merhaba kizlar bugun market alisverisi yaptım daha deterjan bile hic almadigim halde yag peynir zeytin recel kahve vs 330 tl tuttuhersey ne kadar pahalı
Diyeti bıraktım. Şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da. Tiroitim az çalışıyormuş ilaç içiyorum inşallah faydası olur.
Sağol abla allah razı olsunŞükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın özlettin kendini.
Allah kabul etsin afiyet bal olsun sofranız bereketli olsun canımKız sen yine onlara dalmışsın ben size daldım
Orucum ve ezana 20 dk var .
Yemek yapmadım
Şu an çorba karıştırıyorum 10 dk kaldı![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Selamlar
17 lira dergi kitap
140 lira çanta
90 lira kazak aldım.
Pişman değilim.
Zor valla amaKizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
400 kornes evin eksikleri
100 hali yikama
Evin kombisi takilmamis kombi en az 4000 tutar dediler
Eve yeni tasindigimiz icin dogalgaz daha yok disaridanda cok yemek yedik
Beklenmeyen bir cok masraf oldu
Eylul boyle gecsin diger aya ceyrek yapabilirim insallah
Niye pişman olasın canımSelamlar
17 lira dergi kitap
140 lira çanta
90 lira kazak aldım.
Pişman değilim.
Yok canım maalesef.
ağDimplesbaby aramıza hoşgeldin...
Hayırlı olsun eviniz en güzel birikim o...
Ama az da olsa bir kumbara yapıp içine bişeyler atabilirsin belki...
bizde Yen'i ev aldık 3 ay oldu 180 binlik ev almayı düşünürken kendimizi 260 binlik ev almış olarak bulduk ben inşaat temizliğini bile kendim yaptım öldüm çök yoruldum ama boşa verecek 1 tl bile para yoktu eve yeni perde halı aldık bide evin içine girinceye ufak ufak çıkıyor malesef keşke daha çok nakit para olsaydı da bu kdr kredi ödemeseydikKizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
400 kornes evin eksikleri
100 hali yikama
Evin kombisi takilmamis kombi en az 4000 tutar dediler
Eve yeni tasindigimiz icin dogalgaz daha yok disaridanda cok yemek yedik
Beklenmeyen bir cok masraf oldu
Eylul boyle gecsin diger aya ceyrek yapabilirim insallah
Hayirli olsun Allahim odeme kolayligi versin gule gule kullanin insallahS
ağ
bizde Yen'i ev aldık 3 ay oldu 180 binlik ev almayı düşünürken kendimizi 260 binlik ev almış olarak bulduk ben inşaat temizliğini bile kendim yaptım öldüm çök yoruldum ama boşa verecek 1 tl bile para yoktu eve yeni perde halı aldık bide evin içine girinceye ufak ufak çıkıyor malesef keşke daha çok nakit para olsaydı da bu kdr kredi ödemeseydik
Hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?
Herşey ateş pahası valla.
Bi tavan da hangi tavan diyorsun gözün aydın canım
Bi tavan da hangi tavan diyorsun gözün aydın canım![]()
Anka gözün aydın canım bulduğuna sevindim.