• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya evet 3 ay oldu alalı herkese nasip olsun çok güzel bişey ama tek maaş olunca çok zor oluyormuş hiçbiryere kıpırdayamıyoruz bide bebek istiyoruz 2 yıllık evliyiz ben öncesin de birikim yapmak istiyorum ama ne mümkün bu ay bi çeyrek altın alabilirsem ne ala
Dimplesbaby Dimplesbaby aramıza hoşgeldin...
Hayırlı olsun eviniz en güzel birikim o...
Ama az da olsa bir kumbara yapıp içine bişeyler atabilirsin belki...

Diyeti bıraktım. Şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da. Tiroitim az çalışıyormuş ilaç içiyorum inşallah faydası olur.

Şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın özlettin kendini.
Sağol abla allah razı olsun :KK68::KK19: sanada geçmis olsun kilon çok fazla değilse dert etme sağlıgın yerinde olsunda verirsin inşallah o kilolarida :KK52:

Kizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
400 kornes evin eksikleri
100 hali yikama
Evin kombisi takilmamis kombi en az 4000 tutar dediler
Eve yeni tasindigimiz icin dogalgaz daha yok disaridanda cok yemek yedik
Beklenmeyen bir cok masraf oldu
Eylul boyle gecsin diger aya ceyrek yapabilirim insallah

Kizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
100 hali yikama
Zor valla ama
Hayırlısıyla yerleşin de isterse kasım a sarksın canım boşver :KK51:

S
Dimplesbaby Dimplesbaby aramıza hoşgeldin...
Hayırlı olsun eviniz en güzel birikim o...
Ama az da olsa bir kumbara yapıp içine bişeyler atabilirsin belki...

180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
100 hali yikama
bizde Yen'i ev aldık 3 ay oldu 180 binlik ev almayı düşünürken kendimizi 260 binlik ev almış olarak bulduk ben inşaat temizliğini bile kendim yaptım öldüm çök yoruldum ama boşa verecek 1 tl bile para yoktu eve yeni perde halı aldık bide evin içine girinceye ufak ufak çıkıyor malesef keşke daha çok nakit para olsaydı da bu kdr kredi ödemeseydik

S

bizde Yen'i ev aldık 3 ay oldu 180 binlik ev almayı düşünürken kendimizi 260 binlik ev almış olarak bulduk ben inşaat temizliğini bile kendim yaptım öldüm çök yoruldum ama boşa verecek 1 tl bile para yoktu eve yeni perde halı aldık bide evin içine girinceye ufak ufak çıkıyor malesef keşke daha çok nakit para olsaydı da bu kdr kredi ödemeseydik
Hayirli olsun Allahim odeme kolayligi versin gule gule kullanin insallah
Bnmde kucuk cocugum olunca bir de calisinca mecbur temizlik sirketine verdim
Aynen nakit para olsa daha iyi olur ama o da olmuyor malesef
Biz gecen sene esimle ev almak icin pesinat biriktirelim dedik bu sene bir baktik biraktigimiz yerdeyiz 5 kurus biriktirmemisiz o yuzden kredi cekip aldik
Dugunden kalma biraz altinim vardi onlarida bozdurduk
Oyle yada boyle odenir insallah

Back
X