• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Ben de yapıyorum nane limon tarçın la nane Yok diye bırakmıştım ama elma tarçın limonla yeniden başladım bugün .iftardan sonra içerim inşallah

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün 50 TL gün parası vermem gerekiyor.

Evde 1kg kadar dolmalık biber ve 2 kg kadarda patlıcan var.
Onları temizleyip derin dondurucuya atmayı düşünüyorum

Ben birikimi kumbarada yaptığım için aylık ne kadar kenara attım bilmiyorum:KK43:
Tamam tatlım o zaman sana sürpriz Kumbarada yazacağım :))

Bu arada eylül ayı birikimini 10 kişi bildirmiş
Nerde diğer 36 altın kızçe :KK12:
günaydın, iyi haftalar dilerim :)))

eylül ayı birikimleri sorulmuş,
1 ata, 1 çeyrek altın, 200 tl nakit, 238 tl kumbara (şuan tırtıklamaya başladım, ama maaş gelince tamamlayacağım) 54 tl karşılığı sanırım 13 euro...

herkesin birikimleri bereketli olsun, Allah arttırsın inşallah...

günaydın, iyi haftalar dilerim :)))

eylül ayı birikimleri sorulmuş,
1 ata, 1 çeyrek altın, 200 tl nakit, 238 tl kumbara (şuan tırtıklamaya başladım, ama maaş gelince tamamlayacağım) 54 tl karşılığı sanırım 13 euro...

herkesin birikimleri bereketli olsun, Allah arttırsın inşallah...
Günaydın Canım damla cikolata damla cikolata
Bereketli olsun tatlım birikimleriniz...
Hemen iliştiriyorum seni listeye ;)

Günaydınlar hava kapalı ve yağmurlu tam keyif yapmalık :)

Ben çekiniyorum eylül birikimimi söylemeye :110: sadece kumbarama atabildim 70 tl civari vardır :oops:Ekimde bomba gibi gelcem :KK49: Bir de şu kiradan kurtulup evimize taşınsak 10 grları havada uçurcam :KK45:
Günaydın....
Ekliyorum seni de cnm...
Ekim de Umarım hepimiz bomba gibi oluruz ;)

Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Yatarken hazırlasan sabah giderken bi şişeye doldurup götürebilirsin canım

Günaydınlar, bereketli huzurlu bir hafta diliyorum herkese...

Eylül ayı bırıkımlerımde sadece 1000 tl karşılığı 6 küsür gram var. Onun dışında çok masraflı bir aydı benim için: ( Okulların açılması tatil dönüşü derken kredi kartım almış başını gitmiş. Ekim ayından umutluyum yine de: )

Back
X