- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.861
Senin hedefin yanına iliştireyimmi 3.000 tl + 10 kilo vermek![]()

Çok utanıyorum şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hedefin yanına iliştireyimmi 3.000 tl + 10 kilo vermek![]()
Tamam beybisi utandırmicam ben seni :*
Çok utanıyorum şu an![]()
Ben de yapıyorum nane limon tarçın la nane Yok diye bırakmıştım ama elma tarçın limonla yeniden başladım bugün .iftardan sonra içerim inşallahBenim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
sağolasın cnaım hepimizinkini inşallahMaşallah canım Allah arttırsın![]()
Çok güzel oluyor aroması valla...Ben de yapıyorum nane limon tarçın la nane Yok diye bırakmıştım ama elma tarçın limonla yeniden başladım bugün .iftardan sonra içerim inşallah
Tamam tatlım o zaman sana sürpriz Kumbarada yazacağım :))Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün 50 TL gün parası vermem gerekiyor.
Evde 1kg kadar dolmalık biber ve 2 kg kadarda patlıcan var.
Onları temizleyip derin dondurucuya atmayı düşünüyorum
Ben birikimi kumbarada yaptığım için aylık ne kadar kenara attım bilmiyorum![]()
günaydın, iyi haftalar dilerim :)))Bu arada eylül ayı birikimini 10 kişi bildirmiş
Nerde diğer 36 altın kızçe![]()
Günaydın Canımgünaydın, iyi haftalar dilerim :)))
eylül ayı birikimleri sorulmuş,
1 ata, 1 çeyrek altın, 200 tl nakit, 238 tl kumbara (şuan tırtıklamaya başladım, ama maaş gelince tamamlayacağım) 54 tl karşılığı sanırım 13 euro...
herkesin birikimleri bereketli olsun, Allah arttırsın inşallah...
Günaydın....Günaydınlar hava kapalı ve yağmurlu tam keyif yapmalık :)
Ben çekiniyorum eylül birikimimi söylemeyesadece kumbarama atabildim 70 tl civari vardır
Ekimde bomba gibi gelcem
Bir de şu kiradan kurtulup evimize taşınsak 10 grları havada uçurcam
![]()
Günaydın....
Ekliyorum seni de cnm...
Ekim de Umarım hepimiz bomba gibi oluruz![]()
saol canım, amin, hepimizin inşallah :)Günaydın Canımdamla cikolata
Bereketli olsun tatlım birikimleriniz...
Hemen iliştiriyorum seni listeye![]()
Yatarken hazırlasan sabah giderken bi şişeye doldurup götürebilirsin canımBenim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Ay dur kız nazar etme iki gündür zor uyandırdık herkesi . Kimseler kalmamıştıgünaydın kızlar mutlu pazartesilerrr haftalarrr :)
maşallah ne çok konuşmuşsunuzzzzz kızzzzlarrrrr![]()