• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagol canim
Ayy bende cok heycanlaniyorum kizz bilezik yapcaz kendi birikimimizle diye atmazmiyim burayaaaa :KK55:
:KK71::KK71::KK71:
artık sağlıklı yaşam şeklinde devam ediyorum diyelim.
mesela şirkette pilav makarna hergün oluyor evde bunları yapmıyorum, yapmayınca tüketmiyorum da:)
bir öğinde fazla kalorili birşey yediysem diğer öğünde dengeliyorum
haftada 3 gün falan evde bisikletim var spor yapıyorum gibi. kendimce bir düzen kurdum bakalım inşallah devam
yoğurt kürünü akşam yemekten sonra 1 kase yoğurt içine birer çay kaşığı zencefil, zerdeçal,tarçın karıştırıp yiyoruz. üstüne yatana kadar 1 litre su. ilk başlarda tadı kötü geliyor ama alışınca yiyorsun. tatlı krizleri için çok etkili
Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyordu :-)
Ya da çörek otu, pul biber, yoğurt.

Zencefil ve zerdeçal ile duymadım ama deneyebiliriz.

Yok ya ben hamur işini ve tatlıyı çok seviyorum o yüzden eski kiloma dönemiyorum
1.58 boy, 59 kiloyum
55 olayım tekrar :KK51:
Keşke yiyerek kilo versem
Tuzu çok azalttım ama tatlı no nooo.... :KK43:

:KK71::KK71::KK71:

Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyordu :-)
Ya da çörek otu, pul biber, yoğurt.

Zencefil ve zerdeçal ile duymadım ama deneyebiliriz.

Yok ya ben hamur işini ve tatlıyı çok seviyorum o yüzden eski kiloma dönemiyorum
1.58 boy, 59 kiloyum
55 olayım tekrar :KK51:
Keşke yiyerek kilo versem
Tuzu çok azalttım ama tatlı no nooo.... :KK43:
59 kilosun 55 olsam diyorsun sonuna da bunu :KK43:koyuyorsun .

Kendimi vurmaya gidiyorum :kızgın::silah:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen Beybisi benim boy kısa hemen belli oluyor
Sağlık olsun napalim..
Geçen kv ile görümcek ağız birliği yapmış gibi sen bu ara kilo aldın dediler tabi ayrı ayrı... Sonra kv yine dile getirdi cvbı patlattım valla
Siz 10,15 kilo birden alıyorsunuz ben bişey demiyorum benim 2 kilomu görüp söylüyorsunuz diye. Tıktık ağzına lafı. Pişman değilim :ıslık:

Görümcek de kendine bakacağına bana takmış hıhh

Selam kızlar ne zamandır gelemedim bende ..eylül birikimim 1 çeyrek 3 gr altın oldu
Hoşgeldin hemen yazıyorum seni...

karamelli_turta karamelli_turta bende 1.60 m canım.
Ohhh sefan olsun güzel demişsin.
Dengesiz insanlara ancak böylesi yakışıyor.
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir :63:
İnsan bir empati yapar karşımdaki alınır mı darılır mı şakaya kaka yapıverdim bende napayım :bicak:

kızlar bugün adet söktürücüsüne başlıyorum. başlamadan hamile olup olmadığımdan emin olmak için cumartesi akşamı (hiç belirti yoktu sadece emin olmak için) test yaptım t çizgisi belirdi ama renksizdi ama daha öncekilerde hiç öyle olmuyodu öyle umutlandımki. dün akşam tekrar yaptım başka marka bi testle ama negatifdi. eğer oda aynı çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim gerek kalmadı. adet söktürücüsüne başladım. bi umudum vardı oda sönmüş oldu dün akşamki testle. adet söktürücüsünüde içtim az önce:KK51:

Back
X