- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.961
Neler neler olur canım yeterki hayırlı olsunamin darısı başımıza inşallahhh evim yok bebişim yokkkkk rabbim hayırlısıyla versin ikisinide inşallahhhhhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler neler olur canım yeterki hayırlı olsunamin darısı başımıza inşallahhh evim yok bebişim yokkkkk rabbim hayırlısıyla versin ikisinide inşallahhhhhh![]()
bence süperşimdi bana yorum yapın kızlar
eylül ayı bitince bütçemi kontrol ettim.
istanbuldayız. eşimle ben 2 kişiyiz.
market+pazar+su için 550 TL harcama yapmışım. herşeyi bankamatikle aldığım için kalem kalem yazdım.
kasap alışverişi kurbandan dolayı yok.
ayın ilk 10 günü kim marketten alışveriş yapmışım. o zaten 250 TL civarı birşey.
bu ay deterjan, sıvıyağ, bakliyat da hiçbirşey yok.
sebze ve kahvaltılık marketten alınan. pazarda sebze meyve.
10undan sonra fişlerimi de atmadım ve alabileceğim herşeyi bimden almaya başladım.
fişlere baktım gereksiz hiçbirşey yok. abur cubur 50 TL bile tutmuyor.
sabah kahvaltı akşam yemek ve haftasonu bu ay hep evde yedik.
nasıl?
Aynen benimde yığınla kıyafetim var ama olmuyor.bende dedim böyle olmayacak..@msf2407 destek ve yardımlarını bekliyoruz
aynı bennn, tok bile olsam oturur yerim tatlıyı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. şimdi bunu yersem bütün emeklerim boşa gider diye kendimi tutmaya çalışıyorum.
evde sağlıklı tatlılar yapıyorum. hurmayla, kuru meyvelerle falan, bitter çikolata yiyorum.
ama özel dönemlerde birkaç gün izin veriyorum kendime.
yiyip yiyip kilo versek güzel olur du ama nerdeeee
benim boyum 173 ama kemiklerim iri. kilo olunca direk yarmagül gibi oluyorum. bir de evlenene kadar hep 60 kg 38 beden incecik bir kızdım, evlilikten sonra biraz aldım ve öyle devam etti. en son karar verdiğim gün kıştı. dolabı açtım giyecek hiçbirşeyim yok. dolap dolu ama hiçbiri üstüme olmuyor. heryerim pörtlüyor falan dedim böyle olmayacak.
Bence iyi görünüyor...şimdi bana yorum yapın kızlar
eylül ayı bitince bütçemi kontrol ettim.
istanbuldayız. eşimle ben 2 kişiyiz.
market+pazar+su için 550 TL harcama yapmışım. herşeyi bankamatikle aldığım için kalem kalem yazdım.
kasap alışverişi kurbandan dolayı yok.
ayın ilk 10 günü kim marketten alışveriş yapmışım. o zaten 250 TL civarı birşey.
bu ay deterjan, sıvıyağ, bakliyat da hiçbirşey yok.
sebze ve kahvaltılık marketten alınan. pazarda sebze meyve.
10undan sonra fişlerimi de atmadım ve alabileceğim herşeyi bimden almaya başladım.
fişlere baktım gereksiz hiçbirşey yok. abur cubur 50 TL bile tutmuyor.
sabah kahvaltı akşam yemek ve haftasonu bu ay hep evde yedik.
nasıl?
O zaman seni de 12. Takıma bekliyoruzsormayın ya kilo benimde derdimhatta bugünden itibaren dikkat etmeye başladık eşimle ..
bizde arkadaşa borç vermiştik o geri verince hemen 3 gr altın aldım harcanmadan..hedefim her ay 1 çeyrek almak nasipse
evet canım ben gıda sektöründeyim süt ve süt ürünlerine,çaya,yağa herşeye zam var kızlar bilginiz olsunkızlar bu arada sabah markete gittim sanki herşeye zam gelmiş..evdekileri iyi değerlendirmek lazım gerçekten
Hayır rüya değil de sonra gelmeyince merak ettimmmGeldim canım sabah biz senle konuşmadık mı ya rüya mıydı![]()
Kız ankacığımın topiği birikim değil biriktirilen kiloları eritme topiğiŞiştAnka takımı burda kur yavrukuş :)))
Nereye götürüyon sen bizim altın kızları?
Diğerlerini getir buraya![]()
Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...O zaman seni de 12. Takıma bekliyoruz![]()
Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...evet canım ben gıda sektöründeyim süt ve süt ürünlerine,çaya,yağa herşeye zam var kızlar bilginiz olsun
Valla benim 5.Günüm ..Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...
Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...
Hayır rüya değil de sonra gelmeyince merak ettimmm![]()
Hayır sadece takım değilBir takım mı sadece o![]()
Helal olsun sanaValla benim 5.Günüm ..
sadece anka_misalinin grubun dA olduğum için ,ve oradaki herkes zayıf olduğu halde yemeklerini ve spor yapıp psikolojimi bozduklarını gördüğüm için tatlıyı ve gece yemelerimi AZALTMADIM BİTİRDİM![]()
Çok pardon yanlış yere yazmışım kızlarTLC açın kızlar
Ohhh.. mis valla iyi etmişsin canım![]()
Canımsınnnn...gece çocuklar uyutmadı da sabah uyudum biraz![]()
Nerde bu takim ben hic bilmiyorum bende bakayimVermeye kararlıysan 12.takıma buyur canım
Biraz oku katılmak istersen gel![]()
Siz boyle cikolata falan diyince benim canim cekti gittim aldim ve afiyetle yedimHayır sadece takım değil
O biiiiirrrr ankaaaaaa
O biiiirrrrr misaliiiiiii
O biiiir
12. Takım kaptanı
O sıradan bir takım değiiiiiil
O biiiir birileriyle kilo vermede yarışan bayanlarım yeriii.
O 12.takım ki bana çikolata yı unutturdu daha ne olsun![]()
Hep böyle hayırlı işler için bozulsun psikolojinValla benim 5.Günüm ..
sadece anka_misalinin grubun dA olduğum için ,ve oradaki herkes zayıf olduğu halde yemeklerini ve spor yapıp psikolojimi bozduklarını gördüğüm için tatlıyı ve gece yemelerimi AZALTMADIM BİTİRDİM![]()