- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sadece takım değil
O biiiiirrrr ankaaaaaa
O biiiirrrrr misaliiiiiii
O biiiir
12. Takım kaptanı
O sıradan bir takım değiiiiiil
O biiiir birileriyle kilo vermede yarışan bayanlarım yeriii.
O 12.takım ki bana çikolata yı unutturdu daha ne olsun![]()
Aynen ben bozulduğu için memnunumHep böyle hayırlı işler için bozulsun psikolojin
Yılbaşında hedefine ulaşırsın inşallah canım![]()
İşte 12.takımda da aynı böyle oluyoNerde bu takim ben hic bilmiyorum bende bakayim
Siz boyle cikolata falan diyince benim canim cekti gittim aldim ve afiyetle yedim![]()
Çok sağol canım çok teşekkür ederim yarından itibaren maydonoz suyunu denrim üşenmezsemGeçmiş olsun canım. Ağrılı oluyor enfeksiyon. Bir an önce iyileşirsin inşallah.
Sabahları aç karnına 1 su bardağı maydonoz suyu içebilirsin. Kaynatıp süzüp suyunu içeceksin.
karamelli_turta
gulenyuzumsunsen geçmişi pek takip edemedim adostlar :) mevzuu Zayıflamak mıydı acaba :)
İşte 12.takımda da aynı böyle oluyo
spor diyorlar canın çekiyor yapıyorsun
Detoks suyu diyorlar gidip içiyorsun
Zayıfladım diyorlar yemeden içmeden kesiliyorsun
Aynı burda altın altın dedikçe ata altın istediğimiz gibi
Tabiki yaparız inşallah canımAhha süper.... Motive eder insanı valla onlar vermiş bende yaparım![]()
Simdi baktimda hic bana gore bir takim degil daha kendimi hazir hissetmiyorum vazgectim zayiflamaktanİşte 12.takımda da aynı böyle oluyo
spor diyorlar canın çekiyor yapıyorsun
Detoks suyu diyorlar gidip içiyorsun
Zayıfladım diyorlar yemeden içmeden kesiliyorsun
Aynı burda altın altın dedikçe ata altın istediğimiz gibi
Simdi baktimda hic bana gore bir takim degil daha kendimi hazir hissetmiyorum vazgectim zayiflamaktan![]()
Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...
Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...
Oyy maşallah yarasın....saat 1 ve ben 1.5 litre suyu devirdim![]()
yansın yağlarrrrrr kör olasıcalarOyy maşallah yarasın....
Kuzuuu eylül birikimimi yazmamışım canımOyy maşallah yarasın....
bu ay paramız yok diye her haftasonu bir bahane bularak dışarıda yemeği engelledimbence süperama bizde şu var arasıra dışarda yemesek eşim bunalıma giriyor
canı hep bişeylerr çekiyor yaa
![]()
ben de bu ay marketleri gezmeye başladım. bim, 101 ve şok alışveriş için önceliğim olacak. çünkü diğer marketlere göre fiyat farkı gerçekten çok fazla. bimin kaşar ve peynirini denedim beğendik. pedi arkadaşım söyledi 1/4 fiyat farkı var benim kullandığım marka ile. kullandığım birçok şeyi bu marketlerin markaları ile değiştireceğim zamanla.Bence iyi görünüyor...
Her ay bu şekilde mutfak bütçeni kontrol edersen zamanla alışkanlık olur canım...
Ben biten ve azalanlar için hep liste yapıyorum böylece gereksiz alışveriş yapmaktan kaçınıyorum...
Bazen marketler arası fiyat farkı da oluyor.. Mesela şokun zeytin ve kahvesini beğeniyorum. Bimin kaşar, yunuşatıcı, kuruyemişi, orkid. A 101 in diş macunu, günlük pedi vs....
Market market dolaşıyorum eşimi de sürükleyerek :)))
Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...
Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...
Canım biraz fazla olabilir belki içinde et yok mesela. Ama ilk bu ay mutfak bütçeni yaptıysan ve herkesin farklı olduğunu düşünerek fazla demedim.ben de bu ay marketleri gezmeye başladım. bim, 101 ve şok alışveriş için önceliğim olacak. çünkü diğer marketlere göre fiyat farkı gerçekten çok fazla. bimin kaşar ve peynirini denedim beğendik. pedi arkadaşım söyledi 1/4 fiyat farkı var benim kullandığım marka ile. kullandığım birçok şeyi bu marketlerin markaları ile değiştireceğim zamanla.
benim yazdığım bütçe bana fazla geldi de ondan sizlere sorayım dedi.
550 tl'nin içinde hiç para tutacak bişey yok. çayi şeker, şampuan, deterjan, vs büyük parça hiç bişey almadım çünkü
zam gelmeyen tek şey maaaaşşşş
gece yemek yemek istediğinde kocaman bardak su iç.
sonra yine yemek istiyorsan TARÇINLI süt veya yoğurt ye
hem tatlı hem yeme isteğini zamanla kesecek