• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlar, mutlu güzel bir gün olsun hepimize

ben olsam 200 TL vadeliye koyar kalanı ile bankadan altın alırdım. 200'ü de olur nakite ihtiyaç duyarım da altını bozdurmayayım diye ayırırım yoksa hepsi altın. benim en sevdiğim renk sarı çünkü:)

evet canım çalışıyorum :KK200:
Benim de en sevdiğim renk altının sarısı :)))
Günaydın kızlar :KK37:
Günaydın Canım...
Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.

biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür. :nazar: 22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Günaydın Canım hayırlı olsun Bileziğin...
Ay ne güzel maşallah çok sevindim valla..
Güle güle kullan cnm.

sekerim00 sekerim00 bilezigin hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde kullan insallah
Bana bugun kayinvalidemgil geliyor. yeni evime ilk kez gelecekler.baska sehirde oturduklari icin pek gelip gitme sanslarida yok 1 hafta kalacaklar.guzel agirlamak istiyorum o yuzden bu aralar cok masraf yaptim ve yapacagm.su 1 haftayi atlatayim sonra hem maddi hemde manevi acidan rahatlarim insallah :)

Günaydın kızlar :KK54:
Dün maaşı alınca ekim ayı birikim hedefim için olan 1000 tl yi ayırdım. Çocuklarımın bayram paralarının üzerine de 300 ekleyip
ayırdım.
İki ata altın alacağım :KK73:
Geçen ay biraz hevesim kırılmıştı üzerini tamamlayamayınca. Diğer masraflar çok oldu.
Bu ay toparlayacağım inşallah :KK6:

Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.

Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.

Umarım bir problem çıkmaz.

Gebelikten önce hepsini karşılayan özel sigortalara geçebilirsin.

Doğum artı diğer tüm masrafları da karşılıyorlar.

Yoksa özel hastanelere bu anlamda 8-10 bin civarı gidiyor.

Sonuçlardan bizi de haberdar et.

Gerilme ayrıca. Enerjini yüksek tut :)

Annen için de Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

Günaydın Hanımlar,
Sonuçların temiz çıkar inşallah yüreğini ferah tut. Allahım hayırla nasip eder inşallah

Umarım bir problem çıkmaz.

Gebelikten önce hepsini karşılayan özel sigortalara geçebilirsin.

Doğum artı diğer tüm masrafları da karşılıyorlar.

Yoksa özel hastanelere bu anlamda 8-10 bin civarı gidiyor.

Sonuçlardan bizi de haberdar et.

Gerilme ayrıca. Enerjini yüksek tut :)

Annen için de Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Sağol canım. Benim sağlık sigortam doğum masraflarının ve diğer masrafların %80'ini karşılıyor. Çalıştığım şirket tarafından yapıldı. Sağlık sigortası için alınan yıllık ödemeyi de şirket yaptığı için değişiklik yapma şansım yok.
Gittiğim hastanenin SGK anlaşaması yok o yüzden de pahalı. Ancak bir önceki doğumu da burda yapmıştım. Allah nasip ederse tekrar burada yapmak istiyorum.

Günaydın herkese

Dün kv şehirdışından geldi.

Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.

Karlahana

Roka

Maydonoz

Nane

Domates

Salatalık

Marul

Sivri biber

Dolmalık biber

Defne yaprağı

Adaçayı

Limon

Nar

Elma

Patlıcan

Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez

Turşular

Tarhana

Tereyağı

Peynir

Yumurta

Ekmek

Börek

Kahvaltılık ezme

Yarım çuval fındık

Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.

Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre

Günaydın kızlar :KK54:
Dün maaşı alınca ekim ayı birikim hedefim için olan 1000 tl yi ayırdım. Çocuklarımın bayram paralarının üzerine de 300 ekleyip
ayırdım.
İki ata altın alacağım :KK73:
Geçen ay biraz hevesim kırılmıştı üzerini tamamlayamayınca. Diğer masraflar çok oldu.
Bu ay toparlayacağım inşallah :KK6:
Toparlarsın canım heves kırmaya gerek Yok olur inşallah .. benim zulaya da az para giriyor ama napalım bizde kış böyle geçiyor .

Dün A101 e 15 tl ye tek kişilik battaniyeler den gelmişti.
Aslımda hiç battaniye ihtiyacım Yok ama pudra ve mavisini istiyordum süslü diye ama alamadım %50 üzüldüm almadım diye
%50 sevindim para harcamadım diye

Günaydın herkese

Dün kv şehirdışından geldi.

Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.

Karlahana

Roka

Maydonoz

Nane

Domates

Salatalık

Marul

Sivri biber

Dolmalık biber

Defne yaprağı

Adaçayı

Limon

Nar

Elma

Patlıcan

Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez

Turşular

Tarhana

Tereyağı

Peynir

Yumurta

Ekmek

Börek

Kahvaltılık ezme

Yarım çuval fındık

Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.

Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
Maşallah valla Allah bereket versin .

Sağol canım. Benim sağlık sigortam doğum masraflarının ve diğer masrafların %80'ini karşılıyor. Çalıştığım şirket tarafından yapıldı. Sağlık sigortası için alınan yıllık ödemeyi de şirket yaptığı için değişiklik yapma şansım yok.
Gittiğim hastanenin SGK anlaşaması yok o yüzden de pahalı. Ancak bir önceki doğumu da burda yapmıştım. Allah nasip ederse tekrar burada yapmak istiyorum.

Anladım. %80 de gayet güzel bir oran zaten. İnsanın güvendiği bir yer olunca, başka şeyleri pek önemsemiyor.

Bakalım bir süre sonra senin bebeğini de konuşur hale geliriz inşallah :)

Hayırlısı olsun :)

dün su faturasını yatırdım şu yanımda kalan 100 tl den 60 tl si ile kalan 40 tl ile de hesaptan 0,16 gr kadar altın aldım hesabımda 220 tl lik altınım oldu böyle kalan küçük paralarla bakalım ne kadar olacak :))
günaydın bu arada kızlar ;)
karamelli_turta karamelli_turta canım geçen ay boş yere üzdün bak kendini Allah bereket versin inşallah.
msf2407 msf2407 bebeğin iyileşmiş çok şükür Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın inşallah.

Back
X