• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın herkese

Dün kv şehirdışından geldi.

Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.

Karlahana

Roka

Maydonoz

Nane

Domates

Salatalık

Marul

Sivri biber

Dolmalık biber

Defne yaprağı

Adaçayı

Limon

Nar

Elma

Patlıcan

Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez

Turşular

Tarhana

Tereyağı

Peynir

Yumurta

Ekmek

Börek

Kahvaltılık ezme

Yarım çuval fındık

Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.

Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
Masallah ;)
Bnim kayinvalide de bugun geliyor darisi benim basima :))

dün su faturasını yatırdım şu yanımda kalan 100 tl den 60 tl si ile kalan 40 tl ile de hesaptan 0,16 gr kadar altın aldım hesabımda 220 tl lik altınım oldu böyle kalan küçük paralarla bakalım ne kadar olacak :))
günaydın bu arada kızlar :KK66:
karamelli_turta karamelli_turta canım geçen ay boş yere üzdün bak kendini Allah bereket versin inşallah.
msf2407 msf2407 bebeğin iyileşmiş çok şükür Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın inşallah.

Amin canım, çok sağol. Şükür atlattık.

Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.

biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür. :nazar: 22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Hayırli olsun bereketli olsun canım güle güle kullan fiyatınıda iyiye almışsın zaten 22 ayar bileziklerin gr fiyatı ş siralar o civarda :KK52: benimde aklımda uzun zamandır olan bi bilezik var ama yatirim niyetine değilde ziynet olarak takı olarak düşündügüm bişey yılbaşından sonra aliyim diyodum arada boyle sizi bilezik alanları gördükçe niyeti bozuyorum :KK48::KK53:

dün su faturasını yatırdım şu yanımda kalan 100 tl den 60 tl si ile kalan 40 tl ile de hesaptan 0,16 gr kadar altın aldım hesabımda 220 tl lik altınım oldu böyle kalan küçük paralarla bakalım ne kadar olacak :))
günaydın bu arada kızlar :KK66:
karamelli_turta karamelli_turta canım geçen ay boş yere üzdün bak kendini Allah bereket versin inşallah.
msf2407 msf2407 bebeğin iyileşmiş çok şükür Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın inşallah.
Büyük küçük demeden alınca 220 tllik altının olmuş cnm. Bereketli olsun.
Geçen ay çok masraf olunca alamadım.
Eğer altın alsaydım da kk na borçlanacaktım ben onu istemedim.
Yoksa bu ay kk ım sıfırlanmamış olacaktı.
Kk mı sadece tatil taksidimiz için kullanacağız. Öyle bir karar almıştım çünkü nakit alışveriş bana daha uygun geldi.
Kartla alışverişte kendimi kaybediyordum sanki o parayı ben ödemiyorum gibi.

Benim de en sevdiğim renk altının sarısı :)))

Günaydın Canım...

Günaydın Canım hayırlı olsun Bileziğin...
Ay ne güzel maşallah çok sevindim valla..
Güle güle kullan cnm.
çok sağol canım benim :KK60:

sekerim00 sekerim00 bilezigin hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde kullan insallah
Bana bugun kayinvalidemgil geliyor. yeni evime ilk kez gelecekler.baska sehirde oturduklari icin pek gelip gitme sanslarida yok 1 hafta kalacaklar.guzel agirlamak istiyorum o yuzden bu aralar cok masraf yaptim ve yapacagm.su 1 haftayi atlatayim sonra hem maddi hemde manevi acidan rahatlarim insallah :)

çok teşekkürler canım. misafir gelince gidiyor ister istemez sağlık olsun napıcan :)

Günaydın kızlar :KK54:
Dün maaşı alınca ekim ayı birikim hedefim için olan 1000 tl yi ayırdım. Çocuklarımın bayram paralarının üzerine de 300 ekleyip
ayırdım.
İki ata altın alacağım :KK73:
Geçen ay biraz hevesim kırılmıştı üzerini tamamlayamayınca. Diğer masraflar çok oldu.
Bu ay toparlayacağım inşallah :KK6:

süpersin canım :KK19:

Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.

inşallah test sonuçların güzel çıkar 2. bebiş gelir hemencik. :KK51:

Hayırli olsun bereketli olsun canım güle güle kullan fiyatınıda iyiye almışsın zaten 22 ayar bileziklerin gr fiyatı ş siralar o civarda :KK52: benimde aklımda uzun zamandır olan bi bilezik var ama yatirim niyetine değilde ziynet olarak takı olarak düşündügüm bişey yılbaşından sonra aliyim diyodum arada boyle sizi bilezik alanları gördükçe niyeti bozuyorum :KK48::KK53:

çok sağol canımm :KK60: yılbşından sonra fiyat artarmı bilmiyorumki bende çok hevesliydim aldım sonunda şükür :halay:

Kk mı sadece tatil taksidimiz için kullanacağız. Öyle bir karar almıştım çünkü nakit alışveriş bana daha uygun geldi.
zaten birikimin temeli kendini bilmek canım :)
ben de yerinde olsam öncelikle borcumu öderdim. kk nı biz herşeyde kullanıyoruz neredeyse ama kalem kalem bakınca hepsi nakitle de yapılabilecek zorunlu ödemeler..
ben de kumbara yapamıyorum ya eşimle bi abartıyoruz yanımızda ne kadar varsa bozdurup içine atıyoruz parasız kalıyoruz resmen :D benim de uzun vadede yapmaya sabrım yok. onun yerine şu altın hesabına dadandım :süslü:

darısı başıma canım ilerde kızım büyüyünce onla yaparız olmadı :))
Inşallah Canım yaparsin tabi
Benim ilk kumbaram geçen kış açılmayan koca ayı kumbarasıydı. Onu da yılbaşında ancak keserek açabildim.
Bu ikincisi canım ama bu açılmayan değil :))
Tamamen kendi üretimim biskolata kutusu ;)

Düğme kayıp yenisi takılacak

Nekadar ki fiyat astarı Yüzünden pahalıya patlar mı :))

Canım bu arada her konu hakkında Bilgin var
Maşallah ın var valla :nazar:

Yani kotunun fiyatıyla alakalı. Mesela pahalı bir kotsa 15-20 lira göze pek gelmez ama zaten 60-70 e alınan bir kot için 20-30 lira vermek gereksiz olabilir.

Sen götürüp bir sor istersen. Çok isterse vermezsin. Düğmeyi 4-5 liraya yapıyorlar.

Bir çok şeyi kendi başıma yaptığım için, deneyimleyerek bilgi sahibi oldum :)) ee biraz iş hayatı biraz çevre derken, az az birşeyler ekleniyor bildiklerine :)

Ultrason sonucumu aldım. Çok şükür kötü birşey yok ancak sağ memede 3 adet fibroadenom olduğu düşünülen iyi huylu kist varmış. Bir sorun teşkil etmemekle birlikte, büyüyüp büyümediklerinin takip edilmesi gerekiyormuş. 3 ay sonra tekrar ultrason ile bakılacak.
Bu üç ay çocuk için beklememe gerek olup olmadığını sordum. Beklemenize gerek olduğunu düşünmüyorum ancak kadın doğum uzmanınızla da görüşün dedi radyoloji uzmanı.
Kadın doğumcu Çarşamba arayacağını söyledi. Bekleyelim bakalım.

Günaydın herkese

Dün kv şehirdışından geldi.

Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.

Karlahana

Roka

Maydonoz

Nane

Domates

Salatalık

Marul

Sivri biber

Dolmalık biber

Defne yaprağı

Adaçayı

Limon

Nar

Elma

Patlıcan

Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez

Turşular

Tarhana

Tereyağı

Peynir

Yumurta

Ekmek

Börek

Kahvaltılık ezme

Yarım çuval fındık

Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.

Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
Bu tarz durumlarda sanki bu malzemeleri kendim almışım gibi bir hesap yapıp o kadar parayı kumbaraya atıyorum ben. Tavsiye olunur :KK52:

Anladım. %80 de gayet güzel bir oran zaten. İnsanın güvendiği bir yer olunca, başka şeyleri pek önemsemiyor.

Bakalım bir süre sonra senin bebeğini de konuşur hale geliriz inşallah :)

Hayırlısı olsun :)
İnsanın doktora ve hastaneye güvenmesi çok önemli gerçekten. Bu işyerinin yaptırdığı sağlık sigortası da çok makbule geçiyor valla. Eşime ve kızıma da yaptırıyorum. Onların ücretleri benim maaşımdan 12 taksitle çekiliyor. Grup indirimi yapılmış olan fiyattan sağlık sigortaları olmuş oluyor.
2. çocuk hiç akıl işi değil de annelik dediğin zaten deli işi olduğu için inşallah diyelim:anne:

elecda elecda testler iyi çıkar cnm zaten sık sık yaptırıyormuşsun
Umarım tez zamanda kızına bir kardeş gelir.
Ve tüm isteyenlere inşallah...
Benim iki tane evladım var evet özellikle manevi anlamda zor oluyordu bazen ama artık biraz büyüdüler..
En zorlanılan dönem bebeklik.
İkinci çocuk, çalışan ve ilgili bir anne için çok büyük cesaret ve fedakarlık bence. Ancak çocuk açısından bakarsak ilgili bir ailede büyüme şansı, ömür boyu kendine yoldaş olacak bir kardeş sahibi olma , teyze, dayı,hala vs olma şansı gibi olumlu durumları var.

Canım ben de daha önceden tatili kredi kartına taksitle alıyordum ve neredeyse bir sonraki tatile kadar ödüyordum. Şimdi her ay tatil bütçesi için euro hesabına para koyuyorum ve otel, uçak, tatil yeri harcamalarını da o hesaptan yapıyorum.

Back
X