• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın

Hayırlı cumalar

Yaa kızlar bi jean var düğmesi kopuk
Terziler bunu yapabiliyor mu
Metal denim düğmelerden
Benim iki kot pantolonumun düğmesi koptu. Düğemeleri de götürdüm ama yeni düğme basmamız gerekiyor dedi. Terzide bir sürü kot düğmesi vardı. Onlardan iki tane seçtim ve yaptı. İkisi için sanırım 20 lira ödedim.

Oglumun siparis corbasida bittigine gore
Azicik daha cekmece duzenleme yapabilirim
@Mi_a kanka ayakkabi rafindan 1 raf daha bosalttim.
Kutulari falan attim 1 raf yer acildi valla.
Takilar icin bir yontem bulmam lazim
Tati kutum karman corman oluyo ayirmam lazim o cekmeceye geldi sira
koçtaşta filan içi bölmeli kutular satlıyor çok işe yarıyor ben bekarken onları kullanırdım sonra yatak odama takı dolabı aldım ama o pahalı tabi. o tarz bir çözüm öneririm.

@limonlutarcinlikek geçmiş olsun inşallah en kısa sürede Allah kucağını doldursun canım

Kızımı uyuttum, duşumu aldım, ütümü yaptım, meyve tabağımı yaptım şimdi Narcos izliyorum. Keyfime diyecek yok.
5.5 lira harcadım. Patlıcan ve üzüm aldım.
narcos nasıl bir dizi ben de bir dziye başlamak istedim. black mirror a başladım hiç beğenmedim yeni dizi arıyorum bide başka tavsiye edeceğin dizi var mı :). bu arada kayınvalide yönünden çok şanslıısn galiba hem sizden uzakta karışmıyor hem de gelince eli kolu dolu geliyor :))) benimki de tam tersi hep tepemde ve hiçbi faydası yok işime karışmaktan başka

Selaam hanımlar :21:
Evlendikten kaç sene sonra tüm borçlarınız bitti acaba?
Çeyizdi mobilyaydı beyaz eşyaydı derken taksitler kk taksitleri aldı başını gidiyo. Çok lükse kaçmadan uygun fiyatlı şeyler aldık alıyoruz. Yeme içme gezme için çok para harcamıyoruz nerdeyse hiç harcamıcaz o kadar yani. Ama bu borçlar canımı sıkıyo uykularım kaçıyo yav :mad: gene de Allah kötü gün göstermesin bugünümüze de şükür :KK36:

biter canım sabret biz borçsuz evlendik eşimin bekarlık eşyalarının çoğunu kullandım bozuldukça yeni aldık. 2 yıllık evliyim çamaşır makinemi yeni aldık süpürgeyi de :) salonu evlendikten 5 ay sonra aldık. yatak odası perdemi 1 sene sonra yenilemiştim. paramız oldukça yeni yeni alalım diye karar vemriştik. böyle borçsuz olduk ama hata yapmışım anladım herşeyi baştan gönlüne göre dizeceksin sonraolmuyo bide bişey değiştirmek istiyorum ne gerek var bu daha yeni veya daha güzel tartışmaları oluyo... borcunu harcını bitirip gönlünce otur sefasını sür.

Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.

biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür. :nazar: 22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

Günaydın herkese

Dün kv şehirdışından geldi.

Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.

Karlahana

Roka

Maydonoz

Nane

Domates

Salatalık

Marul

Sivri biber

Dolmalık biber

Defne yaprağı

Adaçayı

Limon

Nar

Elma

Patlıcan

Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez

Turşular

Tarhana

Tereyağı

Peynir

Yumurta

Ekmek

Börek

Kahvaltılık ezme

Yarım çuval fındık

Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.

Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre

merhaba bayanlar. hedeflwrimizi yazmistik , ben de iki yarim altin demiatim.ama sanirim olmayacak:( bekledgimiz zam hala gelmedi esime. hatta su an avigimiz var malesef:( ins bir an once toparlariz borclari bitiririz. firsat buldukca okuyorum topigi , bir de bozukluklari biriktiriyorum. 10 20 dolar seklinde alabilirsem alicam.herkese hayirli cumalar

altın yeniden yükselişte..
elecda elecda canım ben de her şeyine titizleniyorum kızımın hatta 17 aylık ve benden başka kimse kesmedi tırnaklarını (1 kere kv ben yokken kesmiş onda da kanatmış etini) o yüzden cesaret etmek zor gerçekten ikinciye. ben de ücretsiz izne ayrılabilecek duruma gelince (kredilerimiz bitince) düşünüyorum nasipse. Allah yardımcımız olsun.
kızlar benim de kotumun cebinin üst tarafı yıpranıp delinmiş onun için birşey yapabiliyor mu terziler :D

Yarın arkadaşlarımızla dışarda kahvaltı yapalım dedik. 3 yaşındaki kızları için günlük takım aldım 45TL. Bir de masada vakit geçirmeleri için oğlumla kızına boya kitabı, boya kalemi ve hikaye kitabı aldım. 15 TL de onlar tuttu.
Böyle harcama yapınca ayrıca mutlu da oluyorum. Bebişlerimiz mutlu, keyifli vakit geçirsinler yeter. :)

Telefon için para biriktiriyordum ya..gerrk kalmadı biriktirmeye.. :KK70: :KK70: Abim telefon almış gelmiş iki gün önce doğum günü hediyen diyip.. . Allah razı olsun dedim.. :KK70: o paradanda ışte kirilmaz cam taktirip iki tane de kılıf aldım. Geri kalan paraya da bugün 40 dolar aldım geldim..

altın yeniden yükselişte..
elecda elecda canım ben de her şeyine titizleniyorum kızımın hatta 17 aylık ve benden başka kimse kesmedi tırnaklarını (1 kere kv ben yokken kesmiş onda da kanatmış etini) o yüzden cesaret etmek zor gerçekten ikinciye. ben de ücretsiz izne ayrılabilecek duruma gelince (kredilerimiz bitince) düşünüyorum nasipse. Allah yardımcımız olsun.
kızlar benim de kotumun cebinin üst tarafı yıpranıp delinmiş onun için birşey yapabiliyor mu terziler :KK70:
Canım ben ücretsiz izne zaten ayrılamıyorum ama öyle bir şansım olsaydı da hem kendi akıl sağlığım hem de çocuğun akıl sağlığı açısından yine çalışırdım sanırım. 4 aylık doğum izni bile bana inanılmaz uzun ve yorucu gelmişti. Allah nasip eder 2.olursa mesai saatlerimi kısaltarak gün içinde evden uzaklaşmayı planlıyorum.

Canım ben ücretsiz izne zaten ayrılamıyorum ama öyle bir şansım olsaydı da hem kendi akıl sağlığım hem de çocuğun akıl sağlığı açısından yine çalışırdım sanırım. 4 aylık doğum izni bile bana inanılmaz uzun ve yorucu gelmişti. Allah nasip eder 2.olursa mesai saatlerimi kısaltarak gün içinde evden uzaklaşmayı planlıyorum.
:)) seninle bu konuda çok farklıyız canım seni seviyorum takdir ediyorum yanlış anlama sadece bu konuda senin yazdıkların ve benim yazdıklarım taban tabana zıt genelde :D
ben çocuğumla olayım koyun koyuna gezelim koşturmaktan perte de çıksam kızımla gideyim heryere vs kendini her yerde yoran pimpirikli anneyim. sen de kızım eşimle biraz çıksın ben evde dinleneyim diye kendine vakit ayırabilen bir annesin özeniyorum ama yapamıyorum huyum kurusun :D

:)) seninle bu konuda çok farklıyız canım seni seviyorum takdir ediyorum yanlış anlama sadece bu konuda senin yazdıkların ve benim yazdıklarım taban tabana zıt genelde :KK70:
ben çocuğumla olayım koyun koyuna gezelim koşturmaktan perte de çıksam kızımla gideyim heryere vs kendini her yerde yoran pimpirikli anneyim. sen de kızım eşimle biraz çıksın ben evde dinleneyim diye kendine vakit ayırabilen bir annesin özeniyorum ama yapamıyorum huyum kurusun :KK70:
Biz sürekli beraber olunca benim sabrım epey zorlanıyor valla. Bir de kendime ait zaman geçirmeyince de agresifleşiyorum. Bu yüzden sınırlı fakat dolu dolu vakit geçirmek benim fıtratıma daha uygun.

Biz sürekli beraber olunca benim sabrım epey zorlanıyor valla. Bir de kendime ait zaman geçirmeyince de agresifleşiyorum. Bu yüzden sınırlı fakat dolu dolu vakit geçirmek benim fıtratıma daha uygun.
eşim de sen gibi ve eşime daha düşkün kızım belki de öyle olmalı ama kendimi düzeltemiyorum 17 aydır dışarı sadece kızım uyuyorken çıkıyorum. ya da onla çıkıyorum kimseye emanet etmem kolay kolay. üstelik çalışıyorum.
senin güvendiğin yardımcın yanındayken inşallah kardeşi olur kızının da bu düzeni devam ettirirsin. belki ben de ikincide farklı olurum :işsiz:

Back
X