- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.321
Kızım tam gün okula başladığından beri düzenimiz şu şekilde:
Ben akşam 17:00 de okuldan alıyorum kızımı. 17:00-19:00 arası anne-kız zamanımız. Başka hiçbirşey ile ilgilenmiyorum bu saat aralığında. Genelde işten oyun ayarlayıp geliyorum.19:00 da eşim geliyor ve yemeğe oturuyoruz. 20:00-20:30 arası ben dinleneceğim deyip kenara çekiliyorum. 20:30-21:00 arası da ailecek bir kutu oyunu oynuyoruz genelde. 21:00 de uyku hazırlıkları ve kitap okuma faslı başlıyor. 21:30 da da yatırıyorum. Haftaiçi akşam düzenimiz genelde bu şekilde. Haftasonu ise eşimle dönüşümlü vakit geçiriyoruz. Cumartesi sabah ben kızımı alıp çıkıyorum. Akşama kadar beraberiz. Eşim de ya dinleniyor ya da arkadaşları ile vakit geçiriyor. Pazar günü de eşim ve kızım çıkıyorlar ben dinleniyorum.
Diğer haftasonu yani 2 haftada bir Cumartesi bakıcı ablamız geliyor biz eşimle çıkıyoruz. Pazarda ailecek vakit geçiriyoruz.
Harika bir düzen oluşturmuşsunuz. Biraz farklılık olsa da benim de vakit geçirme yöntemim hemen hemen aynı. Yalnız kalabilmek, eş-dost kahve içebilmek önemli benim için. O 1-2 saat diliminde de anneanne-babaanne ile vakit geçirmiş oluyor. Herkes mutlu :)