- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.401
Benim oglus 22 aylik gece 4.30 da uyandi sabah 9.30 a kadar oturduk
sonra bi uyumusum 13.00 de uyandim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karikatüre bayıldım canım :))günaydın kızlar :)
Çok teşekkürler canım. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.Keyifli bir pazar olur inşallah kızlar...
elecda hedeflerin çok güzel alırsın Canım inş, 12 ye kadar en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum.. Keyfin bol olsun..
tobosolu_dulcinea kolay gelsin tatlım Allah kabul etsin çok severim aşureyi.. Yapıp daģıtmayı da.. Henüz yapmadım ama yapacağım kısmetse..
Ben bugün çalışanlardanım..
bende aaagi yukari ayni hedefler. kullaadigim takilari kol ye ye mi eklesem diyorimYalan olmasın, zira ben istiyorum tek taş kolye. Bu topikte Aralık sonuna kadar 3 ata altın hedefim var. Öbüründe Mart sonuna kadar 20 gr bilezik hedefim var. Nisan'dan itibaren de kolye için biriktireyim diyorum. Sen de durumlar ne?
Kullanmadığım takım olsa direkt eklerdim. Evde kullanılmayan eşya bulundurmamaya çalışıyorum.bende aaagi yukari ayni hedefler. kullaadigim takilari kol ye ye mi eklesem diyorim
Amin canım sağol 2 haftadır işsiz,şükür ki tazminatını alıp çıktıHoşbulduk canım Allah tez zamanda hayırlı bir iş nasip eder inşallah ne zamandır ıssız
Ah canım tekrar çok geçmiş olsunSağol canım çok teşekkür ederimbebek hazırlıgı icin kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye o arada enfeksiyon kapmısım hastanede durduk yere onunla uğraştım canım allah beterinden korudu
![]()
Çok sağol canım güzel önerilerin içinÇetin Tekindor'un Ayla diye bir filmi gelecek yakında. 2017 Türkiye oscar adayıymış. Güzele benziyor onu not aldım gideceğim. Çetin Tekindor'un tek kişilik oyununu seyretmiştim tiyatroda. Muhteşemdi. Filmlerini kaçırmamaya gayret ediyorum.
Uyduruk saçma sapan bir sürü film oluyor hakikaten. Onlardan ben de yzak duruyorum. Zaten benim mizah anlayışıma epey uzak filmler.
Bir de Şener Şen'nün "Yol Ayrımı"diye bir filmi gelecek. Onun da fragmanını seyrettim. Güzel görünüyor.
Aşure için kolay gelsin canım.
Saģol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Sağol canım allah razı olsun hepinizdenAmin canım sağol 2 haftadır işsiz,şükür ki tazminatını alıp çıktı
Ah canım tekrar çok geçmiş olsun
elecda kitapları not ettim bende canım sağol
İyi akşamlar
Elektrik faturamız gelmiş 100 tlklima çalışmıştı ama çalışmasa da 70-80 gelir zaten
Kokay gelsin canım bitti mi 4-12 vardiyasındaydın demi bu haftaKeyifli bir pazar olur inşallah kızlar...
elecda hedeflerin çok güzel alırsın Canım inş, 12 ye kadar en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum.. Keyfin bol olsun..
tobosolu_dulcinea kolay gelsin tatlım Allah kabul etsin çok severim aşureyi.. Yapıp daģıtmayı da.. Henüz yapmadım ama yapacağım kısmetse..
Ben bugün çalışanlardanım..
Amin canım sağol 2 haftadır işsiz,şükür ki tazminatını alıp çıktı
Ah canım tekrar çok geçmiş olsun
elecda kitapları not ettim bende canım sağol
İyi akşamlar
Elektrik faturamız gelmiş 100 tlklima çalışmıştı ama çalışmasa da 70-80 gelir zaten
Gram 149 a dolar 3.65 e euro ise 4.28 e cikmis