- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.361
Çok teşekkür ederim canımÇok sağol canım. Bu arada çok geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımÇok sağol canım. Bu arada çok geçmiş olsun![]()
Tamam canım. Mutlaka yazarım. Sinemalar.com da puanı epey yüksek görünüyor. Bakalım bakalımÇok teşekkür ederim canımakşama BABAM adlı filme gidersen yorumlarını değerlendirmelerini beklerim canım maaştan sonra benimde aklımda o filme gitmek var
![]()
Kesinlikle canım katılıyorum biriktirme amacı olmazsa gelen ne olursa olsun gidiyo harcanıyoCanım ben yeni evlendim eşim evlenmeden önce sormuştu altınlarını verirsen eğer eve yazilcam diye başka birşey için isteseydim tereddüde dusebilirdim ama tamm dedim düğün oldu ertesi gün ne var ne yoksa sattık Allah nasip ederse 3 ay içinde evime geçeceğim ins Allah herkese nasip eder yoksa bizde göremezlik toplu para olmasaydı birde alınan şey kendini ödetmek gbi bir huyu var öyle yada böyle evine yeri geliyor birşey almıyorsun onu ödemek zorunda olduğun için oduyorsun biraz deli cesareti olması lazım eşim bana bunu söylediğinde 7 bin felan kazanıyordu şimdi 15 bin civarinda sanırım ama yeri geliyor iki üç hafta nakit para olmadığı için pazara bile çıkmıyorum evde buzluktan ne varsa onu yiyorum salı günü Allah nasip ederse altın hesabı actiracagim eşimle de konuştum en azından aylık 200 lirayı oraya atmanı istiyorum dedim o da kabul etti ins bu kararlılık devam eder çünkü gelir ne kdr olursa olsun gider de bir o kdr oluyor![]()
Kesinlikle canım katılıyorum biriktirme amacı olmazsa gelen ne olursa olsun gidiyo harcanıyoçevremden de görüyorum asgari ücretle yada bizim eve girenden çok daha düsük miktarda kazananlar birikim yapabiliyor hedef konunca az da olsa akmasada damlaya damlaya birikip göl oluyo ben son 1 senede bu birikim işlerine kafayı taktım keşke daha önceden başlasaymısım diyorum
daha öncede har vurup harman savurmuyodum ancak simdiki aklım olsa hiç değilse 10-15 bin kenarda birikmişim olurdu
yinede nerden başlamıs olursam olayım iyidir diyorum şükrediyorum sizede hayirli uğurlu olsun canım eviniz inşallah içinde hergününüz birbirinde mutlu geçer
![]()
Ben izledim o filmi.. bayıldım.. konu 2070 lerde geçiyor... ilk çocuk dışında çocukları toplayıp donduuyoruz deyip yakiyordu o zamanki hükümet. Konu güzeldio güzel olabilir canım ben de yedinci hayat diye bir film vardı onu merak ettim ama uzun geldi giremedim geçen gün.
Kesinlikle haklısın canım paranın bereketine şükretmenin gücüne bende yürekten inanıyorumÇok iyi yapmışsın canım damlaya damlaya göl oluyor gerçekten :)
Ben iki aileye tanıklık ettim biri asgari ücretle 3 çocuk okutup kirada oturan biriydi birde birikim yapardı
Bir ailede karı koca çalışıp 150 bin aylık geliri olan kişiler ve bu aile devamlı yetmiyor diye çırpınırdı biri avukat biri doktordu ve ben şok olmuştum resmen
Ben daha çok paranın bereketine inanıyorum sanırım belki ütopik gelecek sana ama bence bu var çünkü asgari ücretle geçinen abla hem hastaydi o zaman şimdi bir evleri var arabaları var yavaş yavaş kendilerini toparladım şükretmek önemli olan tabiki harcamayı bilmek önemli benim eşim bu konuda çok iyidir ama bazen sıkıcı gerçekten
Mesela markete gittiğimizde kafasında bir bütçe vardır onu geçmemek için çaba harcar geçen gittiğimizde resmen çocuk gbi davrandı ama haklı tabiki adamın 2 kredisi 2 çalışanı var ben abur cubur aldım son dk canım çikolata çekti hayır dedi alamam şimdi haftaya alırız idare et evdekilerle bn şok mesela 1 lirayı onemsemem alırım üni hayatımda harcadigim parayı biriktirseydim kendime araba alırdım sanırım
Ama esimin ailesi çok zorluk çekmiş ve kıymet bilmek sanırım bu![]()
Kesinlikle haklısın canım paranın bereketine şükretmenin gücüne bende yürekten inanıyorumtabiki elbette esas olan akıllıca harcamak
eşinide cok takdir ettim bende senin gibi davranirdim ama eşinin davranışı takdire şayan hepimiz yaşadıklarımizin eseriyiz çocukluğumuzda gencluğimizde yaşadıklarımız karakterimizi nasılda şekillendiriyo
![]()
elecda tadını çıkar canım,dün ilk defa çocukların ikisinide eşime bırakıp avm gittim nasıl iyi geldi
tobosolu_dulcinea kaçırdım sanırım çok geçmiş olsun canım
merveeeeeeeee717 hoşgeldin canım ben de eş parası yiyenlerdenim dicektim tam farkettim ki eşim işsiz şuan
![]()
Cok cok iyi yapmissiniz altinlari ortaya koymakla ben borcsuz evlendim buna ragmen 6 senede altinlarim tek tek gitti ozaman bozdurup yapsaydik boyle sacma sapan seylere harcanip gitmezdi...Canım ben yeni evlendim eşim evlenmeden önce sormuştu altınlarını verirsen eğer eve yazilcam diye başka birşey için isteseydim tereddüde dusebilirdim ama tamm dedim düğün oldu ertesi gün ne var ne yoksa sattık Allah nasip ederse 3 ay içinde evime geçeceğim ins Allah herkese nasip eder yoksa bizde göremezlik toplu para olmasaydı birde alınan şey kendini ödetmek gbi bir huyu var öyle yada böyle evine yeri geliyor birşey almıyorsun onu ödemek zorunda olduğun için oduyorsun biraz deli cesareti olması lazım eşim bana bunu söylediğinde 7 bin felan kazanıyordu şimdi 15 bin civarinda sanırım ama yeri geliyor iki üç hafta nakit para olmadığı için pazara bile çıkmıyorum evde buzluktan ne varsa onu yiyorum salı günü Allah nasip ederse altın hesabı actiracagim eşimle de konuştum en azından aylık 200 lirayı oraya atmanı istiyorum dedim o da kabul etti ins bu kararlılık devam eder çünkü gelir ne kdr olursa olsun gider de bir o kdr oluyor![]()
Canım tunikler pahalı zaten bende kıyıp da paraya alamıyorum açıkçası ferace aldım oda kişi geçirmeyecek tabi ki gecen seneki montumu giyinecegim birde eşimle cıkıcam her yere bu sene öyle bir yolda ilerleyelim dedik çünkü en aşağı 400 500 lira kalın pardesüler malesef ki çok yakın arkadaşın mı canım altın almışsın ? Şarküteri de normal ki baktığındabugun fena masraf yaptim kizlar. kiyafrt ihtiyacim vsrdi 5 tunik aldm 250tl. arkdsmn mevludu var 145 tlgram aldim. şarküteri alisverisi 150tl .![]()
Cok cok iyi yapmissiniz altinlari ortaya koymakla ben borcsuz evlendim buna ragmen 6 senede altinlarim tek tek gitti ozaman bozdurup yapsaydik boyle sacma sapan seylere harcanip gitmezdi...
cok yakin degil canim ama ihtiyaçları var kucuk de olsa destek dedim bebek kiyafeti alsam kullanamicak en azindan marketini alir diye dusundumCanım tunikler pahalı zaten bende kıyıp da paraya alamıyorum açıkçası ferace aldım oda kişi geçirmeyecek tabi ki gecen seneki montumu giyinecegim birde eşimle cıkıcam her yere bu sene öyle bir yolda ilerleyelim dedik çünkü en aşağı 400 500 lira kalın pardesüler malesef ki çok yakın arkadaşın mı canım altın almışsın ? Şarküteri de normal ki baktığında
Canım ha evde bekletmisim altını ha koluma takmışım ben hiç sevmiyorum zaten takı takmayı bir de alerjim olunca tam oldu birde iyi yerden almisiz biz aldık 200 e şuan tapu değeri 350 e çıktı yanına bir kaç devlet dairesi yapılmaya başladı bitti uçurdu biraz küçük ama evin kredisi biraz bitince ins satıp büyük bir yer istiyorum![]()
cok yakin degil canim ama ihtiyaçları var kucuk de olsa destek dedim bebek kiyafeti alsam kullanamicak en azindan marketini alir diye dusundum
oyle canim kiyafet bide cok geliyor bebekler cabuk büyüyor vs :))İyi yapmışsın aslında canım bir bebek kıyafeti en az 50 TL ihtiyacı da var ise çok iyi yapmışsın gerçekten
biizm tek tas kolyeler ne olduu:))
Rabbim saglikla oturmayi nasip etsin senin sonucta kucuk buyuk ne farkeder...Daha daha iyileri olur insCanım tunikler pahalı zaten bende kıyıp da paraya alamıyorum açıkçası ferace aldım oda kişi geçirmeyecek tabi ki gecen seneki montumu giyinecegim birde eşimle cıkıcam her yere bu sene öyle bir yolda ilerleyelim dedik çünkü en aşağı 400 500 lira kalın pardesüler malesef ki çok yakın arkadaşın mı canım altın almışsın ? Şarküteri de normal ki baktığında
Canım ha evde bekletmisim altını ha koluma takmışım ben hiç sevmiyorum zaten takı takmayı bir de alerjim olunca tam oldu birde iyi yerden almisiz biz aldık 200 e şuan tapu değeri 350 e çıktı yanına bir kaç devlet dairesi yapılmaya başladı bitti uçurdu biraz küçük ama evin kredisi biraz bitince ins satıp büyük bir yer istiyorum![]()
Aynn canım bnde o mantıkla gidiyorum hayırlısıRabbim saglikla oturmayi nasip etsin senin sonucta kucuk buyuk ne farkeder...Daha daha iyileri olur ins