- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.641
canım isteyerek mi yaptın?
isteyerek mi derken zorla olmamıştır tabi deplanlı mı plansız mı demek istedim :) benim 10 aylık bebişim var 2. ne zaman yapsam diye düşünüyorum çalışıyorum bide sen çalışıyo musun? bakıcısı va r ikisine bir baksa yapsam mı diye düşnüüyorum bazen
Plansız oldu benimki. Söylemesi ayıp kondomla korunurken oldu, nasıl becerdik bilmiyorum.
günaydın kızlar.
ben bebek küçükken ikincinin düşünülmesini doğru bulmuyorum. birincinin hakkına girmektir diye düşünüyorum. emen bebekler için sütün bıraktırılması + emmeyenler için oyun çağı ilgi çağı kucak ister oyun ister o sırada küçüğün uykusu emmesi filan. benim annemler bakıyor ev işi bile yaptırmıyorum ki sadece kızımla oyun oynasınlar onunla ilgilensinler. yine herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım.
ayın 15i gelse de birer ay daha azalsa kredilerden diye bekliyorum bu arada.ayrıca bugün kızıma oyuncak sipariş edeceğim kendime de birkaç birşey toplam 80-100 tl arası tutar sanırım kk ile alacağım.
Ben de hep tek çocuk derdim, fikirlerine katılıyorum sonuna kadar ama işte süpriz yumurta oldu bu. Nasip diyelim artık bu saatten sonra
Ooo masallah. Ya bide beni korkutan 2. De uyumazsa.çünkü oğlum uykuyu sevmiyor nasıl dayanıyor bilmiyorum
Belki sever uykuyu ikinci. Seni yormazlar annesi
Ben güne katılıyorum. 11 kişiyiz ve her ay 150 lira toplanıyor. Benim sıram Nisan'da gelecek. Bence gün parasını alır almaz altın, dolar vs. birikime çevirip, o gelen parayı yok saymak lazım. Öbür türlü harcanıp gidiyor bir anlamı olmuyor.
Gün evde oluyor. Ev sahibi sadece çay demliyor. Herkes 1 çeşit hazırlayıp geliyor. Ben çalıştığım için eğer uygunsam yapıp götürüyorum değilsem hazır alıp gidiyorum.
O çok iyiymiş ya, yoksa ev sahibine eziyet valla o kadar çeşit hazırlamak.
Hanımlar,
Çocuğunuza hediye geldiğinde ay bu çok makbule geçti dediğiniz şeyler nelerdir?
Cumartesi günü arkadaşımın kızının doğum günü var. İşine yarayacak birşey alayım istiyorum. Kız 5 yaşında bu arada.
Kız sevinir mi bilmiyorum ama tam da kışa girerken ve kışlık alışveriş de tam yapmamışken gelen kıyafet beni mutlu edebilirsi