• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anladım canım teşekkürler. Orta kalınlıktaysa muhtemelen sizinki de 2.5 tog değerindedir. Kızlar belki alakasız olacak ama bana araba koltuğu tavsiyesinde bulunabilecek var mı, kullandığından memnun olan
İki yaşından bu yana römer trifix 9-18 kg kullanıyoruz ve çok memnunuz. Alırken çarpışma testi sonuçlarını dikkate almıştık. Bu sene değiştirip daha büyük yaş grubu için almamız gerekiyor.

İyi geceler hanımlar.

Bizim de günümüz başladı. 9 kişiyiz, 200 TL. Bana aralıkta sıra gelecek. 2 adet altın yapmayı planlıyorum nasip olursa.

Bunun dışında, bu ara acaba işe başlasam mı sorusu kurcalıyor kafamı.

Bakıcıdan ziyade kreş araştırması içindeyim. Bir kaç yerle görüştüm. Fiyatı aylık 1200 ile 1800 arası değişiyor.

Hala çok kararsızım. Acaba iki yılı tamamlasam mı diye de düşünüyorum. Bari bu yazı da tatille geçirip, öyle başlayayım diyorum.

Bakalım zaman ne gösterecek.

İyi geceler hanımlar.

Bizim de günümüz başladı. 9 kişiyiz, 200 TL. Bana aralıkta sıra gelecek. 2 adet altın yapmayı planlıyorum nasip olursa.

Bakıcıdan ziyade kreş araştırması içindeyim. Bir kaç yerle görüştüm. Fiyatı aylık 1200 ile 1800 arası değişiyor.

Hala çok kararsızım. Acaba iki yılı tamamlasam mı diye de düşünüyorum. Bari bu yazı da tatille geçirip, öyle başlayayım diyorum.

Iyi geceler canım..
Gün olayını bende seviyorum. Toplu para geliyor verirken taksit taksit.

İşe geri dönüş zamanını sen bilirsin cnm
Onlarla ne kadar zaman geçirirsek o kadar iyi de çalışan anneler genelde işe alışık olduklarından dolayı böyle hissedilebiliyor.
Kreş fiyatları sana uygun ise belki sende kendini hazır hissettiğinde dönebilirsin

Gunaydin kizlar dun komsularla gune katilsam mi katilmasam mi diye sormustum ama kimse cevap vermedi :KK43:
Bence katıl canım ;)
Hanımlar,
Çocuğunuza hediye geldiğinde ay bu çok makbule geçti dediğiniz şeyler nelerdir?
Cumartesi günü arkadaşımın kızının doğum günü var. İşine yarayacak birşey alayım istiyorum. Kız 5 yaşında bu arada.
Benim en çok hoşuma giden kıyafet ve para..
Cumartesi günü eşime ve çocuklara kışlık alışverişine gideceğiz 750 ₺ ile kurtulmak istiyorum bakalım ne olacak :KK51:
Ayrıca benim de botum yok ama duruma göre alacağız artık
Limiti yüksek tutmuşsun canım.
Bende bugün iş çıkışı lcw ya 180 TL bayıldım. Büyük oğlumun kışlık kıyafetlere ihtiyacı vardı çok iyi oldu..
4 alt eşofman, 3 üst aldım :)

Limiti yüksek tutmuşsun canım.
Bende bugün iş çıkışı lcw ya 180 TL bayıldım. Büyük oğlumun kışlık kıyafetlere ihtiyacı vardı çok iyi oldu..
4 alt eşofman, 3 üst aldım :)

Evet canım Çünkü eşimde var pantolon kazak gömlek alcaz baya tutar .

İki yaşından bu yana römer trifix 9-18 kg kullanıyoruz ve çok memnunuz. Alırken çarpışma testi sonuçlarını dikkate almıştık. Bu sene değiştirip daha büyük yaş grubu için almamız gerekiyor.
teşekkürler canım, notumu aldım, daha öncesinde ne kullandınız, yoksa 2 yaşında mı kullanmaya başladınız? benim oğluşum 8 aylık, ana kucağına sığmayacak da bir süre sonra, yavaş yavaş almamız gerekiyor.

Altın kızlar nasılsınıııız
Ne var ne Yok
Ne aldınız ne sattınız azıcık anlatın:KK51:
Özledim sizi :KK68:

Ben bir zayıflama sevdasına tutuldum sormayın
Ama kararlıyım yapscağim inşallah
Yılbaşına kadar 10 kilo hedefim var.

Bi yandan çocuklar bi yandan temizlik yapıyorum
Koşuşturmaca devam ediyor .
Zulaya +50 eklendi bugün
:KK28:
Bende böyle durumlar

teşekkürler canım, notumu aldım, daha öncesinde ne kullandınız, yoksa 2 yaşında mı kullanmaya başladınız? benim oğluşum 8 aylık, ana kucağına sığmayacak da bir süre sonra, yavaş yavaş almamız gerekiyor.
Canım biz 0-2 yaş arası chicco'nun yenidoğan oto koltuğunu kullanmıştık. Tam 2 yaşa kadar kullanamadı ama. 20 ay civarı römere geçirdik.

İkinci çocuk konusu geçmiş
Ben evin ilk çocuğuyum birde erkek kardeş aramızda 4.5 yaş
Bide evlat ayıran anneler var neyazıkki
Benim ki mesela beni ciddi ciddi hiç sevmedi
Bir kere olsun kucakladığını bilmem
29 yaşıma geldim hala daha herşeyimi eleştirir başkalarının yanında eşimin yanında hep azarlar küçük düşürür falan filan

Bende böylesini anlayamıyorum işte
Allah kızınla senin sevgini daim kılsın canım bazıları ebeveyn yönünden bazıları evlat yönünden şanssız olabiliyor hepsi birer imtihan. bugün durakta beklerken down sendromlu bir kız gelip sarıldı bana biraz konuştuk nasıl sevgi bekliyor yavrum çok üzüldüm. annesi de yorulmuş görünüyor çok zor gerçekten sürekli takip etmesi gerekiyor kaç yaşına gelirse gelsin. daha dün kızım biraz büyüse de dinlensem demiştim bunun için de 2 kat üzüldüm. Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.

İyi geceler hanımlar.

merhaba canım yazmadın ne zamandır merak etmiştim. neden işe başlamayı düşünüyorsun asaf da küçük gibi henüz?

İyi geceler hanımlar.

benim çocuğum yok bu konuda yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 yaşına kadar çocuğun anne ile büyümesi gerektiğini düşünürüm hep
ama diğer yandan da artık çalışan anneler daha çok olduğu için hem maddi açıdan hem de annenin sosyal ve manevi durumu bakımından daha erken işe dönüldüğünü görüyorum
siz çocuğunuz ve kendiniz için en iyisini bilirsiniz

Sevgili Anka Anka
En son pazartesi günü yaZmışsın daha da ortada yoksun böyle oluyor mu sence:KK12:
birikime dair hiç bişey olmayınca yazacak bişey bulamıyorum canım... arada girip bakıp çıkıyorum :( eşim maaş alırsa çeyreğimi alıp gelirim inşallah... 13 gün oldu hala yok.. borçla geçiriyoruz şu anda...

birikime dair hiç bişey olmayınca yazacak bişey bulamıyorum canım... arada girip bakıp çıkıyorum :KK43: eşim maaş alırsa çeyreğimi alıp gelirim inşallah... 13 gün oldu hala yok.. borçla geçiriyoruz şu anda...
Allah yardımcınız olsun canım geçer bugünler de elbet :KK200:

Allah kızınla senin sevgini daim kılsın canım bazıları ebeveyn yönünden bazıları evlat yönünden şanssız olabiliyor hepsi birer imtihan. bugün durakta beklerken down sendromlu bir kız gelip sarıldı bana biraz konuştuk nasıl sevgi bekliyor yavrum çok üzüldüm. annesi de yorulmuş görünüyor çok zor gerçekten sürekli takip etmesi gerekiyor kaç yaşına gelirse gelsin. daha dün kızım biraz büyüse de dinlensem demiştim bunun için de 2 kat üzüldüm. Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.

merhaba canım yazmadın ne zamandır merak etmiştim. neden işe başlamayı düşünüyorsun asaf da küçük gibi henüz?

Evet canım takip etmeye çalışıyorum sizleri; ama pek yazamıyorum. Hem birikimin duraklaması hem de yazacak fırsat oluşmaması bunlara sebep.

Fiziksel olarak tolere edebiliyorum; fakat psikolojik olarak çok Yoruldum. Çok aktif biriyken, şuan neredeyse tamamen pasif konumda olmam. Yani aşırı derecede kısıtlanıyor olmam beni işe başlamaya yöneltiyor.

Asaf bana çok düşkün ve bütün gün yapışık haldeyiz. Belki biraz daha dışa dönük bir hâl alır ben işe başlayınca da.

Ama dediğin gibi bir yandan da çok küçük oluşunu düşünüyorum. 15 aylık olacak 10 gün sonra.

Bakıcı mı kreş mi? Uyum sağlar mı, ağlar mı, üzülür mü?

Ve asaf ın bana bağlı olmasından daha fazla ben ona bağlıyım :(

Hatta şu söylediğime şaşırabilirsiniz, ben asaf la uyuyorum. Eşim normal bizim yatakta uyuyor :) biz de asaf la farklı bir odada beraber. Asaf gece elini attığında beni bulamayınca uyanıyor. Eli bana temas edince uyumaya devan ediyor :)

Çok uzattım konuyu ama, özetle bu ara biraz bunaldım.

benim çocuğum yok bu konuda yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 yaşına kadar çocuğun anne ile büyümesi gerektiğini düşünürüm hep
ama diğer yandan da artık çalışan anneler daha çok olduğu için hem maddi açıdan hem de annenin sosyal ve manevi durumu bakımından daha erken işe dönüldüğünü görüyorum
siz çocuğunuz ve kendiniz için en iyisini bilirsiniz

Benim 3 yıl gibi bir şansım yok maalesef. Yasal hakkım ücretsiz 2 yıl izin ve ben bunun tamamını kullanıyorum
Ama 3 yıl olsaydı da yine 3 yıl kullanmazdım :)

Çünkü ben sadece anne değilim ki. Eşim, arkadaşlarım, işim ve kendim için ayırmam gereken bir zaman var. Fakat şuan iş Zaten yok, diğer faktörlere de minimal derecede zaman ayırabiliyorum.

Oğlum daha fazlasına izin vermiyor maalesef.

Dün eşimle sohbet ediyorduk, oğlum sohbete bile izin vermiyor. Üstüme çıkıyor, parmağını ağzıma, gözüme sokuyor. Beni bırakıp bu sefer babasına aynı şeyler.

Aslında onunla da zaten 2 saat vakit geçirdik. Bu da bir yarım saat eşim ve benim zamanımdı. Ama olmuyor.

Plan program işlemiyor.

Ya daha henüz küçük ya da yapısı böyle bilmiyorum.

Ama gözlemlerim şunu gösteriyor ki, benim çocuğum inanılmaz zor bir çocuk.

Ay arkadaşlar bir dokun bin ah işit oldu benim ki :)

Hepinize günaydın.

Bugün bir arkadaşımıza hoşgeldin ziyaretine gideceğiz. Yeni taşındı. Ona hediye alacağım. Ne alsam bilemedim. Porselen fincan oluyor tek kişilik çaydanlığıyla, birleşik bir şekilde. Öyle birşey alabilirim.

Ya da gözüme ne denk gelirse :)

Back
X