• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Annemler bizdeydi kaç gün giremedim
Sağolsun pazarımı yaptı,turşumu kurdu 1 gr altın verdi gitti :)İyi ki varlar Rabbim yokluklarını göstermesin
Kumbaramdan da 75 tl çıktı @mavi_patikli ekim birikimini ay sonunda bildiricem canım bende,aralık hedefimde 3 gr olsun bakalım sadece kumbarada biriktiriyorum malum daha eşimin işi yok beklemedeyiz
1200 tl işsizlik maaşı alacak tazminattan yiyeceğiz
Sabah eşim şok markete gitti 70 tl tutmuş.25 tl üzerine yumoş konsantre 3 lü yumuşatıcı 21,5 tan 15 e düşüyormuş alayım mı diye aradı al dedim uygundur herhalde dimi kızlar takip edemiyorum fiyatları epeydir almamıştım yumuşatıcı

Günaydın Hanımlar,
Bugün Holdingde eğitim vardı ancak akşam haber geldi. İş yerinden bir arkadaşımın babası vefat etmiş. Kızılcahamam'da defnedilecekmiş. Ben de eğitime gitmedim, evden direkt cenazeye gideceğim.
Allah rahtmet eylesin canım arkadaşına da sabırlar versin

Günaydın kızlar
Annemler bizdeydi kaç gün giremedim
Sağolsun pazarımı yaptı,turşumu kurdu 1 gr altın verdi gitti :)İyi ki varlar Rabbim yokluklarını göstermesin
Kumbaramdan da 75 tl çıktı @mavi_patikli ekim birikimini ay sonunda bildiricem canım bende,aralık hedefimde 3 gr olsun bakalım sadece kumbarada biriktiriyorum malum daha eşimin işi yok beklemedeyiz
1200 tl işsizlik maaşı alacak tazminattan yiyeceğiz
Sabah eşim şok markete gitti 70 tl tutmuş.25 tl üzerine yumoş konsantre 3 lü yumuşatıcı 21,5 tan 15 e düşüyormuş alayım mı diye aradı al dedim uygundur herhalde dimi kızlar takip edemiyorum fiyatları epeydir almamıştım yumuşatıcı
Günaydın Canım herşeyin bir hayrı vardır bak işsizlik de alacakmış ne güzel. Ay sonu bildirim yaparsin cnm

:KK200::anneadayı:Onlari
Hosbulduk canim. Burda hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoruz:KK49:Katildim bile:halay:
Yılbaşına kadar hedeflerimiz var canım
Aylık hedefleri de ayrı yazdım, Ocağa kadar olan hedefler ayrı. Seni de ekleyeyim mi?
tecrubeli analar, :) toplam 2 kilo aldım suana dek hızlımı gıdıyorum ?
Bence normal canım olur o kadar. Ben hamileliklrrimde 20 ser kilo almıştım

Yılbaşına kadar hedeflerimiz var canım
Aylık hedefleri de ayrı yazdım, Ocağa kadar olan hedefler ayrı. Seni de ekleyeyim mi?

Bence normal canım olur o kadar. Ben hamileliklrrimde 20 ser kilo almıştım

tamam canım , :) benım bu ay bırıkım 1 ceyrekle kalcak sanırım baya masrafım oldu

İlk 16 hafta kilo alımı olmasını istemiyoruz canım. Ama almışsın yapacak birşey yok. Bebeğin 100 gr bile değil. Yani o kiloyu sen kendine alıyorsun. Ve en zor giden kilo da işte bu kilolar.

Geriye kalan haftalarda dikkatli ol ve hamileliği 12-16 kilo aralığında bitirmeye çalış. Son üç ay toplamda 6-8 kilo alabilirsin. Yani geriye kalıyor 6 kg civarı. Ayda ortalama 1 er kilo alarak son 3 aya girersen rahat edersin.

Protein ağırlıklı beslenmeye özen göster. Bol bol süt/ yoğurt tüket.

Yağdan uzak dur. Bir günlük yağ ihtiyacın maksimum 2 yemek kaşığı senin.

Hergün 3 adet ceviz tüket ve asla abur cubur yeme.

Ayrıca tuzlu gıda yeme. Olabildiğince az tuz!

İlk 16 hafta kilo alımı olmasını istemiyoruz canım. Ama almışsın yapacak birşey yok. Bebeğin 100 gr bile değil. Yani o kiloyu sen kendine alıyorsun. Ve en zor giden kilo da işte bu kilolar.

Geriye kalan haftalarda dikkatli ol ve hamileliği 12-16 kilo aralığında bitirmeye çalış. Son üç ay toplamda 6-8 kilo alabilirsin. Yani geriye kalıyor 6 kg civarı. Ayda ortalama 1 er kilo alarak son 3 aya girersen rahat edersin.

hehe teşekkür ederim canım, çalışınca öglen zorlanıyorum evden getırmeye calısıyorum getıremedıgımde mecburen dıasrıdan yıyorum. yaglı tuzlu yememeye dıkkat etmek lazım bakalım ınsallah en az kılo ıle sonlandırırım vıtamınlerde ınanın ıstahını acıyor :)

Merhaba birikimci hanımlar ben de kendi halimde birikim yapmaya çalışıyorum. Şu an çalışmıyorum. Araba kredimiz var onu ödüyoruz ama az da olsa kenara koyup borcu daha erken kapatmak istiyorum. Sizce neler yapabilirim. Ben altın hesabı düşündüm. bana altın hesabı olarak önerebileceğiniz banka var mı? Al sat yapmak ve yatırım amaçlı düşünüyorum. Aranız da kullanan varsa öğrenmek isterim. Artık fiziki altın almak istemiyorum bozdururken çok düşüyor ata altın bozdurmuştum alış ve satışı arasında 25 lira fark var ama bankalar da bu aralık çok düşükmüş.

hehe teşekkür ederim canım, çalışınca öglen zorlanıyorum evden getırmeye calısıyorum getıremedıgımde mecburen dıasrıdan yıyorum. yaglı tuzlu yememeye dıkkat etmek lazım bakalım ınsallah en az kılo ıle sonlandırırım vıtamınlerde ınanın ıstahını acıyor :)

Yok yok açmıyor :) psikolojik o :)))

Yapı olarak ince yapılıysan korkmana çok gerek yok. Ama normal bir yapıya sahipsen, 12 ve üstü çok uygun değil.

Ben kilo almaya meyilli biriyim. İnce de değilim yani. Boyum 164, 58 le hamile kaldım. 17 kilo aldım maalesef. O da son 3 ay abarttım, annem yanımda olduğu için :))

Şuan 60 kiloyum, ama doğumdan 3-4 ay sonra 59 a düştüm, sonradan aldım.

Hemen hemen başlangıç kilomda olsam da, fiziksel olarak genişledim, aynı bedende değilim.

Basenler genişledi doğal olarak.

Sonuç olarak dikkatli olmak lazım :)

Ha bu arada ben 17 kilo aldım ama oğlum 3400 doğdu. Fil fare doğurdu :)))

Yani ne kadar kilo alırsam, yerden, bebek de o kadar kilo alır diye birşey yok.

Selam hanımlar :KK200:

Dün eşimin kredi kartının aylık taksitini ödedik 1010 yatırdık. Limitini 2500'den 1500'e düşürdük. Bu karta artık hiç taksit yapmıyoruz sadece olan taksiti ödüyoruz. Tamamen bittiğinde kartı sadece otomatik ödemr talimatıyla kira ve fatura ödemek için kullanıcaz.

Benim kredi kartı aylık 300 geliyor. Bir kaç ay daha kullanıp kapattırıcam tamamen.

Bankada hesap açıp altın alıcaktım ama evlendiğim için kimliğim değişmedi henüz o yüzden hesap açmadılar. Gelecek aya kaldı ( tabi çipli kimlik kasımda gelirse)

Dün açılmayan kumbaraya 20
Kendi kumbarama 20 attım

Bugün de kendi kumbarama 24 tl attım.
:KK49:

Yok yok açmıyor :) psikolojik o :)))

Yapı olarak ince yapılıysan korkmana çok gerek yok. Ama normal bir yapıya sahipsen, 12 ve üstü çok uygun değil.

Ben kilo almaya meyilli biriyim. İnce de değilim yani. Boyum 164, 58 le hamile kaldım. 17 kilo aldım maalesef. O da son 3 ay abarttım, annem yanımda olduğu için :))

Şuan 60 kiloyum, ama doğumdan 3-4 ay sonra 59 a düştüm, sonradan aldım.

Hemen hemen başlangıç kilomda olsam da, fiziksel olarak genişledim, aynı bedende değilim.

Basenler genişledi doğal olarak.

Sonuç olarak dikkatli olmak lazım :)

Ha bu arada ben 17 kilo aldım ama oğlum 3400 doğdu. Fil fare doğurdu :)))

Yani ne kadar kilo alırsam, yerden, bebek de o kadar kilo alır diye birşey yok.

ay kyamma :D dogru canım, bende suan 170 boyum, 64 kıloyum

Biraz fazla bence. Ama msf2407 msf2407 çok güzel açıklamış. Sağlıkla gelsin minik.

Ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım.
İlk gebeliğimde 45 kilo hamile kalıp 62 kilo ile doğuma girmiştim.
Şimdi 48 kilo ile hamile kaldım, şu anda 53 kiloyum. Boyum 1,55.
Doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor.

Merhaba birikimci hanımlar ben de kendi halimde birikim yapmaya çalışıyorum. Şu an çalışmıyorum. Araba kredimiz var onu ödüyoruz ama az da olsa kenara koyup borcu daha erken kapatmak istiyorum. Sizce neler yapabilirim. Ben altın hesabı düşündüm. bana altın hesabı olarak önerebileceğiniz banka var mı? Al sat yapmak ve yatırım amaçlı düşünüyorum. Aranız da kullanan varsa öğrenmek isterim. Artık fiziki altın almak istemiyorum bozdururken çok düşüyor ata altın bozdurmuştum alış ve satışı arasında 25 lira fark var ama bankalar da bu aralık çok düşükmüş.

Hoş geldin. Hangi şehirdesin? İş bankasının Ankara da bazı şubelerinde altın eksperi varmış. Bulunduğun şehirdekine sorup yatırım için bilgi alabilrisin

ay kyamma :KK70: dogru canım, bende suan 170 boyum, 64 kıloyum
canım ben de hamile kalmadan önce 64 kiloydum 170 cm bu arada boyum.
hamile kaldım bulantıdan 20. hafta bittiğinde 63 kiloydum doktorum çok memnun olmuştu :))
gebeliği 12 kilo alarak 75 kilo ile tamamladım. şu an yani (doğumdan 17 ay sonra) 56 kiloyum ;)

Back
X