• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Canım herşeyin bir hayrı vardır bak işsizlik de alacakmış ne güzel. Ay sonu bildirim yaparsin cnm
Sağol canım çok şükür alacak işsizlik maaşı.
İyi geceler kızlar
İki hamileliğimde de 12 kilo aldım.ikinci de 55 le hamile kalmıştım şuan oğlum 9 aylık ve ben 53 kiloyum.Kızımda 3 yaşında peşlerinde koşarken veriliyor,tabi daha zayıfta olsam genişledim bende :KK12:

Iyi akşamlar kızlar :KK52: ne güzel kaynatmıssınız öyle ben çok yoğunum işyerinde bugünlerde zor okuyorum yazdıklarınızı :KK43: hepinizin birikimleri bereketli olsun :KK66: kredi kartlarını konuşmuşsunuz o dert bende de var 2000 tl nin altına nihayet indirebildim şimdiki hedefim 1500 ün altına çekmek yılbaşindan sonrada 1000 in altını planlıyorum inşallah başarabilirim :dua: bu arada karamelli_turta karamelli_turta canım bugün 1 gr altın daha ekledim hesabıma haberin olsun Hoppa ayrıca Janita Janita cum hoşgeldin seni burda görmek ne güzel taaaaa çeyiź topiklerinden sonra buralarda da karşılaşmak :KK66:
Aa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim. :KK200:Dun ceyiz derdindeydik, bugun gecim derdinde:KK49:Allah hepimizin hanesine gecim, huzur ve kazanclarimiza bereket versin:dua:

Aa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim. :KK200:Dun ceyiz derdindeydik, bugun gecim derdinde:KK49:Allah hepimizin hanesine gecim, huzur ve kazanclarimiza bereket versin:dua:
Amin canım amin herkesin kazancı hayırli ve bol bereketli olsun inşallah :KK68: aynen öyle oldu çeyiz derdini atlattık geçim derdi çıktı simdide :KK48: açıkcası şimdiki aklım olsaydı çeyize daha az para harcar kenara daha cok para biriktirirdim :işsiz::oops:

Amin canım amin herkesin kazancı hayırli ve bol bereketli olsun inşallah :KK68: aynen öyle oldu çeyiz derdini atlattık geçim derdi çıktı simdide :KK48: açıkcası şimdiki aklım olsaydı çeyize daha az para harcar kenara daha cok para biriktirirdim :işsiz::oops:
Ceyizde ben de saglam para harcamistim. Ama hepsi icime cok sindi, severek kullanıyorum. Neye ihtiyac duysam hepsi elimin altinda var cok sukur. Onlar da bir günmüş,
simdiden sonra biriktirirsin insallah.

İyi akşamlar
Bugün kızımla küçük bir kaçamak yaptık. Onu okula göndermedim kendim de işten izin aldım. Sabah devlet tiyatrosunun çocuk oyununa gittik. Oradan kitapçıya uğradık. Sonra da biraz kuğulu parkta vakit geçirip, eski komşularımla olan güne gittik. Şimdi yeni eve geldik. Oldukça yorucu fakat eğlenceli bir gün geçirdik.

Back
X