- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.021
Kizlar sizce altim düşer mi yükselir mi bugün 141 tl di kuyumcuyu arayip sordum grami 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım çok şükür alacak işsizlik maaşı.Günaydın Canım herşeyin bir hayrı vardır bak işsizlik de alacakmış ne güzel. Ay sonu bildirim yaparsin cnm
Aa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim.Iyi akşamlar kızlarne güzel kaynatmıssınız öyle ben çok yoğunum işyerinde bugünlerde zor okuyorum yazdıklarınızı
hepinizin birikimleri bereketli olsun
kredi kartlarını konuşmuşsunuz o dert bende de var 2000 tl nin altına nihayet indirebildim şimdiki hedefim 1500 ün altına çekmek yılbaşindan sonrada 1000 in altını planlıyorum inşallah başarabilirim
bu arada
karamelli_turta canım bugün 1 gr altın daha ekledim hesabıma haberin olsun
ayrıca
Janita cum hoşgeldin seni burda görmek ne güzel taaaaa çeyiź topiklerinden sonra buralarda da karşılaşmak
![]()
Amin canım amin herkesin kazancı hayırli ve bol bereketli olsun inşallahAa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim.Dun ceyiz derdindeydik, bugun gecim derdinde
Allah hepimizin hanesine gecim, huzur ve kazanclarimiza bereket versin
![]()
Ceyizde ben de saglam para harcamistim. Ama hepsi icime cok sindi, severek kullanıyorum. Neye ihtiyac duysam hepsi elimin altinda var cok sukur. Onlar da bir günmüş,Amin canım amin herkesin kazancı hayırli ve bol bereketli olsun inşallahaynen öyle oldu çeyiz derdini atlattık geçim derdi çıktı simdide
açıkcası şimdiki aklım olsaydı çeyize daha az para harcar kenara daha cok para biriktirirdim
![]()