• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay bize 170 TL elektrik geldi. Bu senenin en yüksek faturası.
Tasarrufa başladım ben de havalar normallestigi için klima açmıyorum artık.
Yarın bir iş görüşmem var umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Birikim yapmayı coook özledim.
Hoşgeldin Canım hayırlısı olsun inşallah yarın sizin için..

Bu ay bize 170 TL elektrik geldi. Bu senenin en yüksek faturası.
Tasarrufa başladım ben de havalar normallestigi için klima açmıyorum artık.
Yarın bir iş görüşmem var umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
Birikim yapmayı coook özledim.
Bugün işini rast getirsin mevlam. Hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim.

Günaydın herkese
The Black The Black inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Bizim aydat 75 ten 85 liraya çıktı.

Bugün evdeyim, harcama planım yok.

Dün pazara gittim.
Brokoli
Karnıbahar
Havuç
Sarımsak
Mandalina
Palamut balığı
Aldım. Ne verdim hatırlamıyorum.

Kızlar bir şey soracağım. Banyoda kullanılan beyaz sabunlar var ya, onların küçülen kırılan parçalarını nasıl değerlendiriyorsunuz, çamaşır makinesinde kullanmak istemiyorum, alternatifiniz var mı?

bu ay bize 36 tl elektrik 12 tl su geldi kızlar :anne:
geçen hafta bi spotçudan mutfağıma halı ve gelecekteki bebişimizin odasına halı almıştık 120 tl tuttu ikisi
bu hafta da harcama günlük ekmek alımı 50 kuruş
dün pazardan 1 tl ye 2 kilo elma,1 tl ye 2 kilo biber ve 50 kuruştan 2 kilo mandalin aldım.
başka harcama yok bu aralar :halay:

Günaydın herkese

Dün pazara gittim.
Brokoli
Karnıbahar
Havuç
Sarımsak
Mandalina
Palamut balığı

Kızlar bir şey soracağım. Banyoda kullanılan beyaz sabunlar var ya, onların küçülen kırılan parçalarını nasıl değerlendiriyorsunuz, çamaşır makinesinde kullanmak istemiyorum, alternatifiniz var mı?
ben kalan o sabunları bir yerde biriktiriyorum sonra ya halı sileceksem ya da lavabo içlerini sürteceksem bezin içine katıp kullanıyorum. ya da kızımın kıyafeti kirlendiyse mama veya kaka ile hemen onlardan atıyorum içine biraz bekletip yıkıyorum leke kalmıyor en azından.

Hoşgeldin Canım hayırlısı olsun inşallah yarın sizin için..

Bugün işini rast getirsin mevlam. Hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim.

Günaydın dostlar :KK54: hayırlı cumalar hepinize mutlu huzurlu bereketli bir gün diliyorum :KK68: The Black The Black hayırlı haberlerini bekliyoruz canım isin gücün rast gitsin inşallah :dua:

günaydın kızlar :)) The Black The Black hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah güzel kapılar açsın herkese bu mübarek günde inşallah.

Günaydın herkese

Teşekkür ederim hepinize tek tek. Bu kadar güzel enerjinin birleşimi olumlu olarak sonuçlanır diye düşünüyorum.
Hayırlısı ne ise o olsun.

Hayırlı cumalara kızlar :KK51:

Bugün bimden 20 liraya su seti aldım. 2.5 da kumbaraya attım :rapci:
Bereketli olsun canım

Kızlarrr kumbaralar ne alemde nasıl gidiyor?
Içinden alıp alıp harcamadınız değil mi? :duduk:
Ben aylık birikim ayrı ayırdığım için kumbaraya bozukları atabiliyorum.
Dün saydım ama iki ay oldu kumbaraya başlayalı 125 tl var içinde.
İlk kumbaram kilitliydi ama bu kez açık sanırım artık alışıyorum.:KK49:
Ay sonu param yetmeyip alsam da borç olarak alıyorum :KK48:

Bereketli olsun canım

Kızlarrr kumbaralar ne alemde nasıl gidiyor?
Içinden alıp alıp harcamadınız değil mi? :duduk:
Ben aylık birikim ayrı ayırdığım için kumbaraya bozukları atabiliyorum.
Dün saydım ama iki ay oldu kumbaraya başlayalı 125 tl var içinde.
İlk kumbaram kilitliydi ama bu kez açık sanırım artık alışıyorum.:KK49:
Ay sonu param yetmeyip alsam da borç olarak alıyorum :KK48:

Bizim iki kumbara var. Biri açılmayan kumbara sadece kağıt para atıyoruz. Günlük 20 atma hedefimiz vardı ama duruma göre bazen 50, 100 bazen 5 lira atıyoruz. Amaç hiçbir günü boş geçmemek. Tek sıkıntısı içinde ne kadar birikti bilmiyoruz:confused:

Diğeri de benim kumbaram.bütün bozukluklar içinde birikiyo.Bazen elime geçen kağıt paraları atıyorum. Yeni kimliğim gelince bankada vadesiz hesap açtırıp ooraya yatırıcam. İçinden tırtıklamıyorum. Çok şükür ihtiyaç olmuyo bu aralar :sampiyon:

Günaydın herkese

Dün pazara gittim.
Brokoli
Karnıbahar
Havuç
Sarımsak
Mandalina
Palamut balığı

Kurutup küçük keselere koyup yazın kullanmadığım halıların içine , çekmecelerin içine koyuyorum.

bu ay bize 36 tl elektrik 12 tl su geldi kızlar :anne:
geçen hafta bi spotçudan mutfağıma halı ve gelecekteki bebişimizin odasına halı almıştık 120 tl tuttu ikisi
bu hafta da harcama günlük ekmek alımı 50 kuruş
dün pazardan 1 tl ye 2 kilo elma,1 tl ye 2 kilo biber ve 50 kuruştan 2 kilo mandalin aldım.
başka harcama yok bu aralar :halay:
Nerede yaşıyosunuz????

Bende tudor serisinin devamini aldim bugun.. baya uyguna buldum. Kitap okumayi da cok sevdigimden boyle yapiyorum. 30 lira verdim 6 kitaba.. bir kitap yine ayni yazarin baska bir serisinin kitqbi.. neyseki o seride 3 kitaptan olusuyor.. :) tudor serisi dedigim bu arada su ünlü boleyn kizi kitabi var ya.. o seri.. kitabin tanesi 30 liradan asagi degil iyi denk geldi..

Bende tudor serisinin devamini aldim bugun.. baya uyguna buldum. Kitap okumayi da cok sevdigimden boyle yapiyorum. 30 lira verdim 6 kitaba.. bir kitap yine ayni yazarin baska bir serisinin kitqbi.. neyseki o seride 3 kitaptan olusuyor.. :) tudor serisi dedigim bu arada su ünlü boleyn kizi kitabi var ya.. o seri.. kitabin tanesi 30 liradan asagi degil iyi denk geldi..
Nerden aldin cok merak ettim yillar evvel ilk 3 kitabini okumustum gercekten cok hosuma gitmisti
ama alirsam ilk kitaptan baslarim yine

Back
X